PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : boxbiling

zagroswebhost
January 23rd, 2015, 16:29
باسلام بنده قصد دارم boxbiling را به جای whmcs نصب و راهندازی کنم اما نه قالب فارسی داره و نه از زبان فارسی پشتیبانی می کنه ممنون میشیم دوستان راهنمایی کنن و یا لینک دانلود(سالم) قالب و فایل زبان را بندهند باتشکر

ourweb
January 23rd, 2015, 16:46
باسلام بنده قصد دارم boxbiling را به جای whmcs نصب و راهندازی کنم اما نه قالب فارسی داره و نه از زبان فارسی پشتیبانی می کنه ممنون میشیم دوستان راهنمایی کنن و یا لینک دانلود(سالم) قالب و فایل زبان را بندهند باتشکر

سلام برای دریافت فارسی ساز با من در ارتباط باشید .

- - - Updated - - -

این لینک دانلود فارسی
http://185.50.39.39/~irboxbill/demo/bboxbilling.zip

sarwhost
January 23rd, 2015, 17:01
سلام
با عرض معذرت از استارتر
بعد از متن باز شدن باکس بلینگ از گیت هاب دریافتش کردم ولی موقع نصب لایسنس مسخواد چیکار کنم باید ؟

ourweb
January 23rd, 2015, 17:08
سلام
با عرض معذرت از استارتر
بعد از متن باز شدن باکس بلینگ از گیت هاب دریافتش کردم ولی موقع نصب لایسنس مسخواد چیکار کنم باید ؟

با سلام میتوانید این نسخه رو دانلود کنید موقه نصب میتوانید درخواست کد لایسنس بدید و بهتون لایسنس بده سیستم

- - - Updated - - -

در مورد پلاگین دایرکت ادمین وارد این ادرس شوید .
https://github.com/boxbilling/extensions/tree/master/bb-library/Server/Manager
فایل دایرکت ادمین رو وردارید و بعد در این ادرس در هاست اپلود کنید .
bb-library/Server/Manager/

zagroswebhost
January 23rd, 2015, 19:04
سلام
با عرض معذرت از استارتر

سلام
دقت کنید به سایت اصلی مراجعه کنید و یک عدد لایسنس رایگان سفارش دهید. بعد اکانتی درست کنید سپس موقع نصب لایسنس کی بگزارید در صورت که نتوانستید تایم ویور بدید براتون رایگان نصب کنم
باشتکر

elementary
January 23rd, 2015, 20:20
سلام
با عرض معذرت از استارتر

نسخه vagrant رو دریافت کردید ؟ یا فقط php ?

zagroswebhost
January 24th, 2015, 12:32
پیشنهاد میشه اگر می خواهید برای سایتون راهندازی کنید از طریق سایت خودشون لایسنس تهیه و دانلود کنید و یا اگر توسعه دهنده هستید ثبت نام در گیت هاپ و توسعه دهید

ourweb
January 24th, 2015, 12:39
پیشنهاد میشه اگر می خواهید برای سایتون راهندازی کنید از طریق سایت خودشون لایسنس تهیه و دانلود کنید و یا اگر توسعه دهنده هستید ثبت نام در گیت هاپ و توسعه دهید

جناب نسخه ای که من به شما دادم مشکل داشت؟ من هم فارسی و هم راست چین کرده ام مشکلی در اون بود؟

zagroswebhost
January 24th, 2015, 12:53
جناب نسخه ای که من به شما دادم مشکل داشت؟ من هم فارسی و هم راست چین کرده ام مشکلی در اون بود؟
نه دست شما درد نکنه هم بابات فایل و هم آموزشی (تایم ویور) که بهم دادید من فایل زبان و قالب از فایل شما را برداشتم و درون فایلی اصلی کزاشتم اما الان توی یک تایبیک دیگه مشکل درگاه مطرح کردم

kool
January 24th, 2015, 20:40
این لینک دانلود فارسی
http://185.50.39.39/~irboxbill/demo/bboxbilling.zip

سلام ظاهرا لینک مشکل دارد؟ باز نمیشود

MersadRezvani
January 24th, 2015, 21:55
سلام ظاهرا لینک مشکل دارد؟ باز نمیشود

خیر لینک بدون مشکل هستش میتونین دانلود کنین

ourweb
January 24th, 2015, 23:11
به زودی راه اندازی میگردد .

kool
January 25th, 2015, 02:22
به سایت اصلی مراجعه کنید و یک عدد لایسنس رایگان سفارش دهید

به این صورت تست کرده اید؟ در این حالت محدودیت های نسخه رایگان همچنان مشاهده میشود!

webhosts
January 27th, 2015, 19:18
خیر لینک بدون مشکل هستش میتونین دانلود کنین

لیک دانلود مشکل دارد. لطفاً بررسی نمایید.
با تشکر

ourweb
January 27th, 2015, 19:37
به زودی در سایت راه اندازی میگردد لینک دانلود هم اونجا قرار میگیرد ...