PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نفرستادن ایمیل به کاربران

namahost
January 21st, 2015, 19:05
درود بر دوستان شریق.اقایون یه مشکل دارم اونم اینکه whmcs بنده ایمیل نمیفرسته از قسمت تنظیمات اکانات جمیل کذاشتم بازم ارسال نمیکنه لطفا راهنمایی کنید

nini_bade
January 28th, 2015, 00:34
بهتر هست پی اچ پی بگذارید و از همان ایمیل دامنه خود استفاده کنید مثلا :
info@site-namahost.harchi
user :info
pass :123456
SMTP SSL Type = none بگذارید.
Mail Encoding = 8بیت
SMTP Port = 25
SMTP Host = site-namahost.harchi

namahost
February 1st, 2015, 10:50
بهتر هست پی اچ پی بگذارید و از همان ایمیل دامنه خود استفاده کنید مثلا :
info@site-namahost.harchi
user :info
pass :123456
SMTP SSL Type = none بگذارید.
Mail Encoding = 8بیت
SMTP Port = 25
SMTP Host = site-namahost.harchi
درود نشکر از راهنماییتون
بنده یه
whmcs
دیگه نصب کردم توش ایمیل
info@namahost.ir
رو گذاشتم ایمیل رو ارسال میکرد
من مطئعنم که مشکل بنده تو
whmcs
فعلی است .اگه whmcs جدید نصب کنم همه مشتریی هام باید انتقال بدم+کاربران+سرویس .حالا من موندم چیکار کنم
ایا روشی است که به طور مستقیم whmcs رو بروز رسانی کرد؟

sht-design
February 1st, 2015, 14:05
درود نشکر از راهنماییتون
بنده یه
whmcs
دیگه نصب کردم توش ایمیل
info@namahost.ir
رو گذاشتم ایمیل رو ارسال میکرد
من مطئعنم که مشکل بنده تو
whmcs
فعلی است .اگه whmcs جدید نصب کنم همه مشتریی هام باید انتقال بدم+کاربران+سرویس .حالا من موندم چیکار کنم
ایا روشی است که به طور مستقیم whmcs رو بروز رسانی کرد؟
اگر شما لایسنس whmcs رو به صورت قانونی خریداری کرده باشید میتوانید آن را به صورت مستقیم بروز رسانی کنید ، در غیر این صورت میتوانید نسخه های نال شده را دانلود ، درون قسمتی از هاست که whmcs نصب شده است بریزید و سپس اسکریپت خودتان را راحت بروز رسانی کنید
تا جایی که بنده خبر دارم آخرین نسخه 5.3.11 میباشد
توجه داشته باشید که ایمیل های درون قسمت تنظیمات باید مانند همدیگر باشد ، اگر در قسمت تنظیمات ایمیل یک ایمیل و در قسمت تنظیمات پشتیبانی ایمیل دیگری وارد کنید ممکن است ایمیل ارسال نشود
پس سعی کنید تنظیمات را ابتدا به صورت دقیق بررسی کنید

namahost
February 2nd, 2015, 00:15
اگر شما لایسنس whmcs رو به صورت قانونی خریداری کرده باشید میتوانید آن را به صورت مستقیم بروز رسانی کنید ، در غیر این صورت میتوانید نسخه های نال شده را دانلود ، درون قسمتی از هاست که whmcs نصب شده است بریزید و سپس اسکریپت خودتان را راحت بروز رسانی کنید
تا جایی که بنده خبر دارم آخرین نسخه 5.3.11 میباشد
توجه داشته باشید که ایمیل های درون قسمت تنظیمات باید مانند همدیگر باشد ، اگر در قسمت تنظیمات ایمیل یک ایمیل و در قسمت تنظیمات پشتیبانی ایمیل دیگری وارد کنید ممکن است ایمیل ارسال نشود
پس سعی کنید تنظیمات را ابتدا به صورت دقیق بررسی کنید
درود
دوست عزیز میشه نحوه بروز رسانی رو دقیق بگید