ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : IP Static

xwoman2
January 21st, 2015, 23:32
سلام دوستان عزیز
بنده از سرویس ای دی اس ال اسیاتک استفاده میکنم.امروز یک آی پی ثابت خریداری کردم.نیاز دارم که اون ای پی رو روی local area connection ست کنم تا بتونم روی ویندوزم DNS نصب کنم و ActiveDirectory رو بالا بیارم.ولی متاسفانه این ای پی که خریدم از طریق خود مودم ست میشه و من دسترسی ندارم بهش.تماس گرفتم پشتیبانی گفتن آره فقط روی دیوایس ست میشه.بعد پرسیدم که اگر من یک رنج آی پی خریداری کنم چه طوری میشه؟آی پی هام در دسترسم قرار میگیره یا نه؟گفتن که نه اگر رنج آی پی بخرید به صورت رندوم به یکی از ای پی هاتون متصل میشید و هر بار تغییر میکنه آی پیتون.حالا میخوام بدونم که من با این اوصاف چی کار باید بکنم؟اصلا راهی داره که بتونم این کاری که میخوام رو انجام بدم یا نه.
با تشکر از همه دوستان

- - - Updated - - -

دوستان کسی نمی دونست ؟

majidisaloo1
January 21st, 2015, 23:35
حتما باید روی سیستم خودتان باشد؟
چرا روی سرور این مورد را انجام نمیدهید؟

xwoman2
January 21st, 2015, 23:42
درود
مرسی از پاسخ
حقیقتش چن تا سیستم هست که باید از سیستم من استفاد کنن.بعد اینها اون قدر نزدیک نیستن که به صورت لوکال اکتیو دایرکتوری رو بالا بیاریم.تو یک شهر هستیم ولی دور هستیم از هم.برای همون ای پی ثابت گرفتم که اینو راه بندازم.
حالا شما اگر پیشنهادی دارین بدین ممنون میشم

RoobinaServer
January 22nd, 2015, 00:30
درود
مرسی از پاسخ
حقیقتش چن تا سیستم هست که باید از سیستم من استفاد کنن.بعد اینها اون قدر نزدیک نیستن که به صورت لوکال اکتیو دایرکتوری رو بالا بیاریم.تو یک شهر هستیم ولی دور هستیم از هم.برای همون ای پی ثابت گرفتم که اینو راه بندازم.
حالا شما اگر پیشنهادی دارین بدین ممنون میشم

طبیعتا روی یک سرویس ADSL چنین امکانی به شما بعید میدانم بدهند و به صورت لایه 2 آیپی به شما نمیدهند حالا چه سیاست چه به خاطر این که کارشون به هم میریزه (از زیر ساخت این نوع سرویس آگاهی کامل نداریم) ،مگر پهنای باند اختصاصی خرید کنید که آن هم صرف اقتصادی نداره.

بهترین راه خرید یک سرور مجازی معمولی هست که توسط ان فایلها بین شما و دوستانتان به اشتراک گذاشته شود.(همان کاری که با کامپیوتر خود میخواهید بکنید با فرق این که یک pc مجازی اجاره ای بگیرید در یک مرکز داده.)

xwoman2
January 22nd, 2015, 00:43
درود
نه خرید پهنای باند که اصلا به صرفه نیست.این بیشتر یه پروژه ی دانشجویی هست.4 نفر هستیم یک چیزی رو میخوایم امتحان کنیم.ولی سخت افزار قوی نیاز داریم برای همین گفتم روی سیستم خودم.وگرنه چون سرور مجازی سخت افزار قوی که نداره.دیگه حالا مجبوریم یک سرور بگیریم با سخت افزار مناسب.
ممنون به خاطر وقتتون جناب سجادیه
موفق باشید

ipsat
January 22nd, 2015, 02:57
مودم ا دی اس ال رو مد بریج بزارید و رو کانکشن سیستمتون آی پی استاتیک بدید.

k-h
January 22nd, 2015, 11:36
فکر نمیکنم این مورد شدنی باشه

elementary
January 22nd, 2015, 11:50
تنظیمات adsl رو از روی مودم به صورت کامل حذف کنید ! یک کانکشن bridge روی مودم بسازید !

از توی تنظیمات شبکه ویندوز یک کانکشن pppoe بسازید و با نام کاربری و پسورد اسیاتک متصل شوید و تمام . سیستم شما ایپی استاتیک رو میگیره

- - - Updated - - -

طبق قوانین اسیاتک ایجاد هرگونه dns سرور یا ست کردن دامنه بر روی هریک از ایپی های استاتیک اسیاتک ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد .

به صورت کلی هاستینگ در اسیاتک ممنوع است . تو قوانین هم ذکر شده !