ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استفاده همزمان از چند وب سرور

alita
January 21st, 2015, 16:29
سلام. من کمی گیج شدم.ببینید ما یک هاستی رو می خریم تا مثلا یک سایتی رو در اون راه اندازی کنیم. حالا اگر قرار باشه که برای یک سایت از دو یا چند وب سرور استفاده کنیم ایا این به این معناست که برای ایجاد هر وب سرور باید پول هاست بدیم. یعنی اگه قرار باشه از 3 وب سرور استفاده کنیم و مثلا یک سرور اختصاصی 200 هزار تومان باشه. اون وقت باید 3 ضربدر 200 هزار تومان پول بدیم تا بتونیم از 3 وب سرور برای یک سایت استفاده کنیم؟؟؟ نمیشه یک سرور اختصاصی خرید و با همون یک سرور بشه از چند وب سرور استفاده کرد؟ من گیج شدم. مرسی.

secureconfig
January 21st, 2015, 16:34
سلام.

دقیقا برداشت شما از وب سرور چیست ؟

شما نمیتونید 3 وب سرور در کنار هم استفاده کنید مگر اینکه هر وب سرور پورت جدایی داشته باشد ! و همچنین میتونید به صورت reverse ***** نیز استفاده کنید.

موفق باشید./

k-h
January 21st, 2015, 16:38
درود
من منظورتون درست متوجه نشدم اما روی یک پورت نمیشه چندین وب سرور داشت

alita
January 21st, 2015, 16:41
سلام.

دقیقا برداشت شما از وب سرور چیست ؟

شما نمیتونید 3 وب سرور در کنار هم استفاده کنید مگر اینکه هر وب سرور پورت جدایی داشته باشد ! و همچنین میتونید به صورت reverse ***** نیز استفاده کنید.

موفق باشید./
الان خود همین سایت وب هاستینگ از 4 تا وب سرور استفاده می کنه. حالا فرض کنید که یک سایت ما هم از وب سرور اپاچی و هم انجینیکس استفاده کنه. بیشتر سوال من از بابت هزینه است. سوال من اینجاست که نمیشه یک سرور اختصاصی با قیمت مثلا 300 هزار تومان خرید و با استفاده از همون سرور اختصاصی که سیستم عامل لینوکس روش نصبه بیایم با یکسری کانفیگ ها از دو وب سرور استفاده کنیم؟ بیشتر بحث من سر موضوع این هزینه است.

secureconfig
January 21st, 2015, 16:43
بر چه اساس میفرمایید وب هاستینگ تالک 4 عدد وب سرور دارد ؟‌(مستندات را قرار دهید)

+ برای استفاده از 2 وب سرور کنار هم نیازی به هزینه ی سرور جدا ندارید !

اگر اشتباه نکنم منظور شما راه اندازی سرور کلود هست ،‌اگر بله بفرمایید تا راهنمایی کنیم.

alita
January 21st, 2015, 16:52
بر چه اساس میفرمایید وب هاستینگ تالک 4 عدد وب سرور دارد ؟‌(مستندات را قرار دهید)
با استفاده از افزونه wappalyzer فایرفاکس .

+ برای استفاده از 2 وب سرور کنار هم نیازی به هزینه ی سرور جدا ندارید !
دقیقا اصل سوالم همین بود.

اگر اشتباه نکنم منظور شما راه اندازی سرور کلود هست ،‌اگر بله بفرمایید تا راهنمایی کنیم.
درواقع من می خوام بعضی از عملیات سایت با یک وب سرور و بعضی از عملیات دیگر با وب سرور دیگر انجام شود. البته فکر نمی کنم ارتباطی با سرور کلود داشته باشه.

IranWebSv
January 21st, 2015, 16:57
با سلام .
فکر کنم شما از کلمه ی درستی ("وب سرور") استفاده نکرده اید ! در واقع منظورتان رو بد رسوندید .
وب سرور انواع مختلفی دارد مانند لایت اسپید ، آپاچی ، ... و میتوان همه ی آن ها را بر روی سرور نصب کرد اما فقط می شود یکی از آن ها بر روی سرور اجرا - Run کرد .
برای مثال فقط Apache - آپاچی و یا لایت اسپید ..

alita
January 21st, 2015, 17:02
با سلام .
فکر کنم شما از کلمه ی درستی ("وب سرور") استفاده نکرده اید ! در واقع منظورتان رو بد رسوندید .
وب سرور انواع مختلفی دارد مانند لایت اسپید ، آپاچی ، ... و میتوان همه ی آن ها را بر روی سرور نصب کرد اما فقط می شود یکی از آن ها بر روی سرور اجرا - Run کرد .
برای مثال فقط Apache - آپاچی و یا لایت اسپید ..
در واقع منظورتون اینه که بر روی یک سرور می توان چند وب سرور نصب کرد.مثل اپاچی و لایت اسپید و... اما نمی توان استفاده از دو وب سرور به صورت همزمان کرد. به این صورت که در مواقعی فقط اپاچی روی کار میاد و در مواقعی فقط لایت اسپید. که این ها با یکسری کانفیگ ها میسر هست. اگر درست نتیجه گیری کردم لطفا ان را تایید کنید تا این ابهام برای همیشه از ذهنم برود.

secureconfig
January 21st, 2015, 17:05
بله درست نتیجه گیری کرده اید.

موفق باشید./

IranWebSv
January 21st, 2015, 17:27
در واقع منظورتون اینه که بر روی یک سرور می توان چند وب سرور نصب کرد.مثل اپاچی و لایت اسپید و... اما نمی توان استفاده از دو وب سرور به صورت همزمان کرد. به این صورت که در مواقعی فقط اپاچی روی کار میاد و در مواقعی فقط لایت اسپید. که این ها با یکسری کانفیگ ها میسر هست. اگر درست نتیجه گیری کردم لطفا ان را تایید کنید تا این ابهام برای همیشه از ذهنم برود.

ببینید امکان نصب چند وب سرور موجود میباشد ، برای مثال ما بر روی سرور خودمان هم Apache نصب میباشد و هم LiteSpeed ، اما در حال حاظر فقط Apache فعال میباشد ، و بسته به نیاز شما دارد که از کدام وب سرور استفاده کنید و به کدام تغییر دهید ، که از روت سرور میتوانید برای تغییر آن انجام دهید .
بنده یک عکس گرفته ام و آن را برای شما ضمیمه کرده ام که با دیدن آن بهتر متوجه میشوید .

موفق باشید .

taksis
January 21st, 2015, 23:40
خب میتونید چند وب سرور نصب کنید.چرا نشه
اما همزمان نمیشه استفاده کرد روی یک پورت
باید سویچ کنید