ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : باکس بیلینگ (boxbilling) منبع باز شد!

jahromweb
January 21st, 2015, 09:48
باسلام
چند روز پیش به صورت اتفاقی به مطلب جالبی برخورد کردم که پس از چند جست و جو متوجه شدم که درسایت های فارسی اشاره ای به ان نشده است.

بدیهی است که اکثر شما با این اسکریپت اشنایی دارید : اسکریپتی که توسط شرکت هاستینگر (hostinger.com) منتشر شد که مشابه whmcs میباشد (هاستینگر شرکتی بزرگ است که سایت هایی مثلا hosting24 زیرمجموعه ی ان حساب میشوند بهتر بگویم : هاستینگر بزرگ ترین ارائه دهنده ی خدمات میزبانی رایگان در سطوح مختلف از هاست اشتراکی تا ریسلر و vps است )
تامدتی قبل این نرم افزار در دو نسخه ی رایگان ( با محدودیت های بسیار ) و غیر رایگان (5 دلار در ماه) ارائه میشد در ان زمان مدیر پروژهی باکس بیلینگ اعلام کرد که علت فروش نسخه غیر رایگان ، جمع کردن پول برای توسعه ی این نرم افزار است و در اینده قصد منبع باز کردن ان را داریم
در همین راستا از نسخه ی 4 به بعد ان منبع باز شد (البته هنوز در سایت اصلی تغییرات ندادند اما در انجمن سایتشان مطالبی در این مورد است) و سورس پروژه در github قرار گرفت! https://github.com/boxbilling/
به نظر من فرصت خوبی برای طراحان و برنامه نویسان است که به توسعه ی ان بپردازند امید است که روزی جایگزین مناسبی برای whmcs باشد

برخی از امکانات :
1)امکان فروش محصولات ازجمله هاست ( cpanel و directadmin به صورت اتوماتیک) و .... همچنین فروش فایل (vip) و ...
2)قابلیت نوشن قالب ها و ماژول های مختلف
3)وجود درگاه های ایرانی مختلف برای ان
4)محیطی زیبا
5)امکاناتی مثل بلاگ و انجمن که با خود سیستم هماهنگ شده است!
6)و درحال حاضر : کاملا منبع باز!!!

امید است که استاتید و برنامه نویسان اقدام به گسترش ان بکنند .

ارادتمند شما
مهدی تمدن

Yas-Host
January 21st, 2015, 10:47
در این نسخه محدودیت ها برداشته شده است ؟

medianet
January 21st, 2015, 10:58
سلام
سپاس بابت اطلاع رسانی تون .

این سیستم آیا با whmcs قابل مقایسه هست ؟ چون توی ایران وی اچ ام سی اس خیلی طرفدار داره و اکثر میزبانی ها از این سیستم استفاده می کنند . باید امکانات منحصر بفردی داشته باشد تا به اون کوچ کنند .

با تشکر

Yas-Host
January 21st, 2015, 11:01
سلام

این سیستم آیا با whmcs قابل مقایسه هست ؟ چون توی ایران وی اچ ام سی اس خیلی طرفدار داره و اکثر میزبانی ها از این سیستم استفاده می کنند . باید امکانات منحصر بفردی داشته باشد تا به اون کوچ کنند .

با تشکر

سلام

قبلا با این سیستم کار کردیم . نالش هم کردیم اما هزینه لایسنس اون بسیار پایین است..

اینکه سورس رو قرار دادند واقعا جای تعجب دارد

طراحی قالبی مانند whmcs دارد و بهترین سیستم هارو میتوان باهاش پیاده کرد

یک زمانی یک فروم با آقای خوشنویس ( pasargadit.co ) ایجاد کردیم برای پشتیبانی box billing اما استقبال نشد و پروژه کنسل شد

حتی بابت ماژول های بانک ملت , رفاه و سامان و همچنین دیگر ماژول ها هزینه پرداختیم و بصورت رایگان انتشار دادیم.

LIAN2
January 21st, 2015, 11:16
سلام

با تشکر

سلام
مهم ترین ویژگی نسبت به whmcs متن باز بودن است.

jahromweb
January 21st, 2015, 13:42
در این نسخه محدودیت ها برداشته شده است ؟
سلام جناب سنجری
بله کاملا بدون محدودیت
کدشده نیست

Netfollower
January 21st, 2015, 13:45
خسته نباشید مهندس جان

ourweb
January 21st, 2015, 13:46
سلام ما نماینده خود هاستینگ 24 هستیم که خودشون این سیستم باکس بیلینگ رو نصب کردد و الان این سیستم خیلی خوب هست

jahromweb
January 21st, 2015, 13:53
قبلا با محدودیت هایی که داشت کمتر کسی به دنبال ان میرفت(درزمانی که whmcs نال بود)
درضمن این مورد که کد باز شود برای هاستینگر که هاست (000webhost , hostinger.co.uk)و ریسلر (youhosting.com)و وی پی اس(vps.me) و سایت بلدر(zyro.com) و .... رایگان منتشر کرده عجیب نیست
صحبت یک سال پیش مدیر پروژه ی باکس بیلینگ :
BoxBilling is at this time being developed to become opensource.

- - - Updated - - -

سلام ما نماینده خود هاستینگ 24 هستیم که خودشون این سیستم باکس بیلینگ رو نصب کردد و الان این سیستم خیلی خوب هست
بله درسته استعلام کردم شما واقعا ریسلر هاستنیگر هستید و بدیهی است که هاستینگ 24 که جزئی از هاستینگر است نیز باکس بیلینگ رایگان میدهد
درضمن : اخرین باری که با مدیر هاستینگر(aurimas) به صورت مستقیم صحبت کردم ایشان گفت :اگر مسئله ی تحریم های امریکا رفع شود هاستینگر مستقیم در ایران نیز مانند ده ها کشور دیگر سرمایه گزاری میکند

ourweb
January 21st, 2015, 14:01
قبلا با محدودیت هایی که داشت کمتر کسی به دنبال ان میرفت(درزمانی که whmcs نال بود)
درضمن این مورد که کد باز شود برای هاستینگر که هاست (000webhost , hostinger.co.uk)و ریسلر (youhosting.com)و وی پی اس(vps.me) و سایت بلدر(zyro.com) و .... رایگان منتشر کرده عجیب نیست
صحبت یک سال پیش مدیر پروژه ی باکس بیلینگ :
BoxBilling is at this time being developed to become opensource.

- - - Updated - - -

بله درسته استعلام کردم شما واقعا ریسلر هاستنیگر هستید و بدیهی است که هاستینگ 24 که جزئی از هاستینگر است نیز باکس بیلینگ رایگان میدهد
درضمن : اخرین باری که با مدیر هاستینگر(aurimas) به صورت مستقیم صحبت کردم ایشان گفت :اگر مسئله ی تحریم های امریکا رفع شود هاستینگر مستقیم در ایران نیز مانند ده ها کشور دیگر سرمایه گزاری میکند

بله دقیقا در حال صحبت هستیم باهاشون که اگر شود در ایران دفتر نمایندگی خدمات رو بزنن البته هاستینگ 24

MersadRezvani
January 21st, 2015, 15:28
الان یعنی این واقعا جایگزینی کامل برای whmcs خواهد بود ؟
سایت پشتیبانی فارسی هم که نداره ؟
الان وقتی دیگه منبع باز شده میشه گسترش داد و ...

xwoman2
January 21st, 2015, 15:40
خیلی عالیه.فقط من قدیم قصد داشتم از نسخه ی رایگانش استفاده کنم فقط دو تا مشکل داشت.یکی قالب خیلی کم براش پیدا می شد.دوم اینکه درگاه پرداخت انلاینش به درستی کار نمی کرد هم جهان پی رو امتحان کردم هم پارسپال
ولی کاملا عالی بود و خیلی ساده تر و تمیز تر از whmcs

ourweb
January 21st, 2015, 15:53
الان ما از درگاه زرین پال استفاده میکنیم و خیلی خوب هست

MersadRezvani
January 21st, 2015, 17:48
افزونه هاش و فارسی ساز شو از کجا پیدا میتونیم بکنیم ؟

taklogo
January 21st, 2015, 18:14
الان از تمام امکاناتش میشه استفاده کرد

m0rt3za
January 21st, 2015, 18:26
سلام
خبر خوب و البته جالبی بود

حتی بابت ماژول های بانک ملت , رفاه و سامان و همچنین دیگر ماژول ها هزینه پرداختیم و بصورت رایگان انتشار دادیم.

این ماژول هایی که نوشتید رو چطور میتونیم تهیه کنیم؟

tizparvaz
January 21st, 2015, 18:34
سلام
سیستم باکس بیلینگ درسته اوپن سورس هست اما فراموش نکنید که whmcs با پول نا چیزی که میگیره داره مدام بروز رسانی میکنه و باگ های امنیتی رو برطرف میکنه اگر خواستید از باکس بیلینگ استفاده کنید اول این رو در نظر بگیرید که آیا خودتون به شخصه توانایی توسعه و پیدا کردن باگ و رفع باگ هاش رو دارید یا خیر اگر نه پس whmcs هنوز هم بهترین انتخابه
نمیشه رو این حساب کرد که حالا یه تیمی پیدا میشه و پشتیبانیش رو بر عهده میگیره و ما هم ازش به خوبی و خوشی رایگان استفاده میکنیم این قضیه کاملا رو هواست

api
January 21st, 2015, 22:02
برای تبدیل از WHMCS به boxbilling راه کاری ارائه شده ؟

jahromweb
January 21st, 2015, 22:19
سلام
سیستم باکس بیلینگ درسته اوپن سورس هست اما فراموش نکنید که whmcs با پول نا چیزی که میگیره داره مدام بروز رسانی میکنه و باگ های امنیتی رو برطرف میکنه اگر خواستید از باکس بیلینگ استفاده کنید اول این رو در نظر بگیرید که آیا خودتون به شخصه توانایی توسعه و پیدا کردن باگ و رفع باگ هاش رو دارید یا خیر اگر نه پس whmcs هنوز هم بهترین انتخابه
نمیشه رو این حساب کرد که حالا یه تیمی پیدا میشه و پشتیبانیش رو بر عهده میگیره و ما هم ازش به خوبی و خوشی رایگان استفاده میکنیم این قضیه کاملا رو هواست
سلام
درست است که اوپن سورس شده اما شک نکنید که اپدیت براش میاد
به چند دلیل:
1)شرکت بزرگی به نام هاستینگر پشتش هست و خودشون دارن از این استفاده میکنند
2)پرطرفدار بوده و پرطرفدار تر هم میشه چون اوپن سورس شده
3)اسکریپت های فراوانی وجود دارند که اوپن سورس هستن و اپیدت براشون میاد
4)اگر یک نگاه به github بکنید توی این مدت چندین اپدیت براش امده
موفق باشید

- - - Updated - - -

برای تبدیل از WHMCS به boxbilling راه کاری ارائه شده ؟
سلام منظور از تبدیل چیست؟
یعنی کاربر ها منتقل شوند و ...؟ فکر نکنم

- - - Updated - - -

سلام
خبر خوب و البته جالبی بود

این ماژول هایی که نوشتید رو چطور میتونیم تهیه کنیم؟
سلام
به لینکی که دادم مراجعه کنید ماژول بانک ملت و ... موجود هست

- - - Updated - - -

افزونه هاش و فارسی ساز شو از کجا پیدا میتونیم بکنیم ؟
سلام
به صورت دیفالت از فارسی پشتیبانی میکنه
افزونه ها در لینک ارائه شده موجود است (درگاه ملت و ... همچنین cpanel directadmin , ...)
برای درگاه های دیگر هم به سایت واسط ها سر بزنید بیشتر ان ها ازجمله جهان پی و زرین پال درگاه براش زدن

- - - Updated - - -

خیلی عالیه.فقط من قدیم قصد داشتم از نسخه ی رایگانش استفاده کنم فقط دو تا مشکل داشت.یکی قالب خیلی کم براش پیدا می شد.دوم اینکه درگاه پرداخت انلاینش به درستی کار نمی کرد هم جهان پی رو امتحان کردم هم پارسپال
ولی کاملا عالی بود و خیلی ساده تر و تمیز تر از whmcs
سلام
ممنون ،
قبلا نسخه رایگانش خیلی محدود بود و برای همین کمتر کسی سراغش میرفت امید است که این مورد رفع بشه درمورد درگاه هم برای بانک ملت در پکیج وجود دارد و واسط جهان پی هم تست شده و کار کرده
موفق باشید

- - - Updated - - -

الان یعنی این واقعا جایگزینی کامل برای whmcs خواهد بود ؟
سایت پشتیبانی فارسی هم که نداره ؟
الان وقتی دیگه منبع باز شده میشه گسترش داد و ...
والا سایت پشتیبان داشته ولی اوپن سورس نبود و کم طرفدار داشت و جمع کردن البته انجمن هایی هستن که تا حدودی پشتیبانی میکنن ولی ... البته خودش از زبان فارسی و ... پشتیبانی میکنه
درضمن : چرا میگیم نداره! خوب اگر نداره راه اندازی میکنیم

ourweb
January 21st, 2015, 22:51
سلام
درست است که اوپن سورس شده اما شک نکنید که اپدیت براش میاد
به چند دلیل:
1)شرکت بزرگی به نام هاستینگر پشتش هست و خودشون دارن از این استفاده میکنند
2)پرطرفدار بوده و پرطرفدار تر هم میشه چون اوپن سورس شده
3)اسکریپت های فراوانی وجود دارند که اوپن سورس هستن و اپیدت براشون میاد
4)اگر یک نگاه به github بکنید توی این مدت چندین اپدیت براش امده
موفق باشید

- - - Updated - - -

سلام منظور از تبدیل چیست؟
یعنی کاربر ها منتقل شوند و ...؟ فکر نکنم

- - - Updated - - -

سلام
به لینکی که دادم مراجعه کنید ماژول بانک ملت و ... موجود هست

- - - Updated - - -

سلام
به صورت دیفالت از فارسی پشتیبانی میکنه
افزونه ها در لینک ارائه شده موجود است (درگاه ملت و ... همچنین cpanel directadmin , ...)
برای درگاه های دیگر هم به سایت واسط ها سر بزنید بیشتر ان ها ازجمله جهان پی و زرین پال درگاه براش زدن

- - - Updated - - -

سلام
ممنون ،
قبلا نسخه رایگانش خیلی محدود بود و برای همین کمتر کسی سراغش میرفت امید است که این مورد رفع بشه درمورد درگاه هم برای بانک ملت در پکیج وجود دارد و واسط جهان پی هم تست شده و کار کرده
موفق باشید

- - - Updated - - -

والا سایت پشتیبان داشته ولی اوپن سورس نبود و کم طرفدار داشت و جمع کردن البته انجمن هایی هستن که تا حدودی پشتیبانی میکنن ولی ... البته خودش از زبان فارسی و ... پشتیبانی میکنه
درضمن : چرا میگیم نداره! خوب اگر نداره راه اندازی میکنیم

اگر رضایت داشته باشید ما میخواهیم راه اندازی کنیم این انجمن رو هم اینکه چون نماینده هستیم میتوانیم بروز رسانی ها رو هم انجام بدیم .

api
January 21st, 2015, 23:58
اگر رضایت داشته باشید ما میخواهیم راه اندازی کنیم این انجمن رو هم اینکه چون نماینده هستیم میتوانیم بروز رسانی ها رو هم انجام بدیم .

راه اندازی کنید .
من خودم خیلی تمایل به مهاجرت از whmcs داره
خیلی دست آدم رو می بنده

MersadRezvani
January 22nd, 2015, 01:51

نیکی و پرسش ؟
چه خوب اگه مرجع کاملی باشه بسیار هم عالی
منم یکم باهاش ور میرم ببینم میشه یوزر ها و بعضی موارد رو انتقال داد یا نه !

ourweb
January 22nd, 2015, 01:59
نیکی و پرسش ؟
چه خوب اگه مرجع کاملی باشه بسیار هم عالی
منم یکم باهاش ور میرم ببینم میشه یوزر ها و بعضی موارد رو انتقال داد یا نه !

خیلی خوبه من این آدرس رو فعال میکنم و انشالله که بتوانیم خدمات خوبی رو راه اندازی کنیم
Irboxbilling.ir

jahromweb
January 22nd, 2015, 02:02
خیلی خوبه من این آدرس رو فعال میکنم و انشالله که بتوانیم خدمات خوبی رو راه اندازی کنیم
Irboxbilling.ir
سلام
درصورت نیاز اماده ی همکاری هستیم

ourweb
January 22nd, 2015, 02:17
سلام
درصورت نیاز اماده ی همکاری هستیم

خیلی ممنون حتما باهاتون تماس میگیرم اگر کاربرانی که دوست دارن در این سایت کمک کنن تا بتوانیم یک مرجع فارسی کامل شویم با ما در ارتباط باشن تا باکس بلینگ فارسی هم در بین کاربران جا بیفته

afshinh
January 22nd, 2015, 13:39
وب سرور ما IIS هست میشه از boxbilling استفاده کرد؟

آموزش نصب در ویندوز سرور
http://ipbehsa.com/fa/content/title/%DA%86%D8%B7%D9%88%D8%B1+PHP+%D8%B1%D8%A7+%D8%AF%D 8%B1+IIS+%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B2+%D8% B3%D8%B1%D9%88%D8%B1+%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%A7+%DA% A9%D9%86%DB%8C%D9%85%D8%9F

MersadRezvani
January 22nd, 2015, 14:34
Irboxbilling.ir

خوشحال میشم همکاری داشته باشم !
تو یاهو ادد میکنم بیشتر حرف بزنیم در این مورد

yourhosting
January 22nd, 2015, 14:41
سلام
شندیم این اسکریپت قابلیت تحویل خودکار وی پی اس برای vmware رو داره(ماژولش رو) آیا درسته؟
تشکر بابت اطلاع رسانیتون

سرزمین
January 22nd, 2015, 14:47
نسخه نهایی رو در سایت اصلی گذاشتن برای دانلود؟

ourweb
January 22nd, 2015, 14:56
در خصوص همکاری برای سیستم باکس بلینگ
http://www.webhostingtalk.ir/f41/134005/

- - - Updated - - -

سلام
شندیم این اسکریپت قابلیت تحویل خودکار وی پی اس برای vmware رو داره(ماژولش رو) آیا درسته؟
تشکر بابت اطلاع رسانیتون

نه متاسفانه ندارد ولی به زودی برایش نوشته میشود .

jahromweb
January 22nd, 2015, 16:22
نسخه نهایی رو در سایت اصلی گذاشتن برای دانلود؟
دوست عزیز پروژه های اوپن سورس را معمولا در github برای دانلود قرار میدهند:
https://github.com/boxbilling/

- - - Updated - - -

قابل توجه دوستانی که میگویند اپیدیت نمیشود: 2 ساعت پیش یک پچ برای تبدیل date به date &time منتشر شد

kool
March 27th, 2015, 20:23
Irboxbilling.ir

سلام
پس از گذشت بیش از 2 ماه پیشرفتی به چشم نمیخوره ...

- - - Updated - - -

بله کاملا بدون محدودیت

البته توجه داشته باشید که هیچ محدودیتی از لایسنس رایگان برداشته نشده! فقط متن‌باز شده.

jahromweb
March 27th, 2015, 20:26
سلام
پس از گذشت بیش از 2 ماه پیشرفتی به چشم نمیخوره ...
این اسکریپت هنوز براش امکانات و افزونه های زیادی نوشته نشده
و مشکلاتی دارد
خودشان (ایران هاستینگ 24 ) هم رفتند روی whmcs (ریسلر hosting24 که کنسل شد چون از لایسنس اون استفاده میکردن باکس بیلینگ هم کنسل شد....)
پس پروژه خوابید!
موفق باشید

spsgorgan
March 27th, 2015, 21:51
زیاد جالب نیست

jahromweb
March 27th, 2015, 21:52
زیاد جالب نیست
سلام
طرف صحبتم به شما نیست و کلی هست!ناراحت نشید
بله حق با شماست زمانی که whmcs یک میلیونی رو رایگان استفاده کنیم بدون شک اصلا دلیلی برای استفاده از باکس بلینگ و توسعه ی اون نمیمونه!