توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شراکت در تراوین (بازی آنلاین)
shahab.qadiri
January 20th, 2015, 13:35
با سلام
همونطور که همه کسانی که تراوین بازی میکنند میدونند که پلی کردن این بازی نیازمند صرف وقت و هزینه داره.
درآمد تراوین . آی آر رو یکی از دوستانی که بعضی کارای این سایتو میکرد میگفت که سالانه 13 میلیارد تومان رو از کشورد خارج میکنه .(شایدم یکی از دلایل بسته شدنش همین باشه! )
بنده الان 6 ماهی هستش که قصد دارم تراوین برای خارج بزنم اما توی این زمان من با کسایی برخوردم که زیاد اهمیت به کار نمیدادند و من مجبود میشدم یکی دیگه رو واسه ی کار پیدا کنم.
اگه بتونم کارای تبلیغات سایت رو بنده میتونم انجام بدم (واسه ی شروع و تا حد توان)
** اسکریپت رو قراره بدیم به آقای اسماعیل فخیمی که کسایی که توی کار دیباگ و مدیریت سرور تراوین هستند به خوبی آشنایی دارند با این آقا و سابقه درخشانش.(هزینه رو 2.800.000 تومان اعلام کردند + قرار داد کتبی قراره ببندیم.)
درضمن !
خارج، تراوین با ویرایش 4.2 یا 4.4 بسیار کم هستش!
یا اینکه اصلا نیستش.
با سرچی که کردم فقط تونستم یه سایت در حدی که بشه قبولش کرد رو پیدا کنم.
http://atergatis.com
پس اگه سریع تر شروع به کار کنیم فکر میکنم خیلی بتونیم موفق تر از این سایت بشیم!
شاید در حد traaviaan!
شرایط:
تمامی هزینه ها / 2 میشه
کسی که قصد همکاری داره ایران باشه.
ترجیحا شرکت باشه که بدونیم با کی داریم کار میکنیم.
در صورتی که نیاز به دامین Net & ir خیلی مناسب تراوین برای ایران دارید ؛ با من در تماس باشید ...
shahab.qadiri
January 20th, 2015, 13:59
در صورتی که نیاز به دامین Net & ir خیلی مناسب تراوین برای ایران دارید ؛ با من در تماس باشید ...
مرسی اما دامنه speedytravian.com , travian-speed.com دارم اما با تحقیقاتی که بنده کردم فهمیدم که اگه توی سایت اسمی از تراوین برده بشه تراوین.کام میتونه شکایت کنه!
و باید حتما یه اسم جدید واسش داشته باشیم.
مرسی از پیشنهادتون.
DeLtAvPs
January 20th, 2015, 14:23
سلام
اتفاقا من الان یک هفته میشه تو نخش بودم و حتی دومین هم ثبت کرده بودم و ...
در مورد درآمد هم حتما همینه چون اون موقع منظورم 5 سال پیشه که من بازی میکردم خودم هفته ای همون موقع 50 هزار تومان خرج بازی میکردم.افرادی بودن که برای یه بازی میلیونی خرج میکردن
ولی خوب که بررسی کردم دیدم هزینه های شروع ( مخصوصا تبلیغات ) خیلی زیاد میشه
از همه مهمتر اینکه شما الان قراره شراکتی کار کنید
من به شخصه یکبار با یکی شریک شدم تا اخر عمر برام کافیه که با کسی شریک نشم
البته منظورم اینه که اگر در توانتون هستش خودتون شروع کنید
پی نوشت : تا حالا توجه کردید چرا خود برنامه نویسهای تراوین سایت نمیزنند؟! یه جواب داره خیلی ساده که پیشنهاد میکنم در موردش فکر کنید
- - - Updated - - -
در ضمن میتونید از دامنه ir استفاده کنید که گیر نباشه
shahab.qadiri
January 20th, 2015, 14:34
سلام
اتفاقا من الان یک هفته میشه تو نخش بودم و حتی دومین هم ثبت کرده بودم و ...
در مورد درآمد هم حتما همینه چون اون موقع منظورم 5 سال پیشه که من بازی میکردم خودم هفته ای همون موقع 50 هزار تومان خرج بازی میکردم.افرادی بودن که برای یه بازی میلیونی خرج میکردن
ولی خوب که بررسی کردم دیدم هزینه های شروع ( مخصوصا تبلیغات ) خیلی زیاد میشه
از همه مهمتر اینکه شما الان قراره شراکتی کار کنید
من به شخصه یکبار با یکی شریک شدم تا اخر عمر برام کافیه که با کسی شریک نشم
البته منظورم اینه که اگر در توانتون هستش خودتون شروع کنید
پی نوشت : تا حالا توجه کردید چرا خود برنامه نویسهای تراوین سایت نمیزنند؟! یه جواب داره خیلی ساده که پیشنهاد میکنم در موردش فکر کنید
- - - Updated - - -
در ضمن میتونید از دامنه ir استفاده کنید که گیر نباشه
خیلی ممنون بابت نظرتون.
اگه شریک خوبی پیدا بشه فکر نمیکنم مشکل خاصی پیش بیاد!
مشکل مالی اگر نبود والا خودم میزدم اما...
هزینه تبلیغات واسه شروع مهم نیست! اگر جوابشو میخواید میتونید بهم پ.خ بدید تا بگم!
در مورد نکته آخر:
شما خودتون به این مسئله فکر کنید که چرا خیلی از این هاستینگ ها سایتی بغیر از سایت هاستینگشون ندارن؟مثلا یک سایت دانلود(مثلا)
در مورد برنامه نویسی هم همینطوره!
وقت , علاقه به مدیریت , سختی کار و .... همه عواملی هستند که باعث میشه بعضی از این برنامه نویس ها نتونند سایت بزنن!
دامنه آی آر توی گرفتن درگاه به مشکل میخوریم.
در ضمن کاربران خارجی به سایتی که توی کشورشون تحریمه فکر نمیکنم اعتمادی داشته باشند.
ممنون بابت نظرتون،موفق و سربلند باشید.
Netfollower
January 20th, 2015, 14:35
درود
به عنوان شخصی که 8سال پیش در همان تراوینی که فرمودید بازی میکرد
برادرانه پیشنهاد میکنم وقتتان را برای چیز ارزشمند تری تلف کنید
الان هرکودکی یک دامنه و هاستو اسکریپت باگ دار زده استارت سرور تراوین ایران !
تنها در صورتی میتونید موفق باشید که مثل سایت های خان وارز و... تبلیغات میلیونی کنید
درغیراینیصورت هزینه و وقتتان تلف خواهد شد و افسردگی خواهد گرفت
واقعیت با تصورتتان خیلی فاصله دارد
شما برای باگ گیری فرمودید 2.8 حاضرید بدید . بنده 1 هزارتومن حاضر نیستم برای این اسکریپت رایگان بدم !!!!!
به جای این جور کارهای اشتراکی با این هزینه میتوانید یک بازی انلاین موفق تر بزنید
موفق باشید
DeLtAvPs
January 20th, 2015, 14:37
ببخشید متوجه اون قسمت که گفتید میخواید توی خارج بزنید نشدم
!MihanIt!
January 20th, 2015, 14:39
استارتر عزیز همونطور امید جان فرمود
با یک اسکریپت اینطوری نمیشه کاری کرد اصلا تکراری شده:|
پس بهتره هزینه و وقت رو تو کار بهتری یا بدین براتون طراحی کنند یا به صورت کلی ویرایش انجام بدن اون موقع به موفقیت می رسید.
mohammadali3517
January 20th, 2015, 14:39
با سلام
زوست عزیز فکر نمیکنم سایت ارتگاس کار اقای فخیمی باشه چون دو سری این سایت دیفیس شده در صورتی که اقای فخیمی کارشون عالیه
ضمنا این سایت ارتگاس هم توسط یکی از هم وطنامون درست شده و خارجی نیست ....
در هر صورت پیشنهاد میکنم اول در باره ی کار و عوامل مد نظر تحقیق کنین و بعد اقدام کنین....
موفق باشین
afshinh
January 20th, 2015, 14:40
طبق گفته خودتون
سایت
تراوین . آی آر بسته شده چرا شما قصد راه اندازی این بازی رو دارید
قطعا سایت شما هم بسته میشه
ولی اگه پشتتون محکمه ( پارتی )
اگه انرژی دارید
اگه وقت دارید
اگه علاقه دارید
اگه پشتکار دارید
این کار انجام بدین بدون شک موفق میشید
شما تا یک سال رو درآمد هیچ حسابی نکن اگه درآمدی بود بازم خرج تبلیغات کنید
تو این دوره زمونه اگه سایت جک راه اندازی کنید موفق میشید به شرطی که علاقه داشته باشید
با آرزوی موفقیت
shahab.qadiri
January 20th, 2015, 14:44
درود
تنها در صورتی میتونید موفق باشید که مثل سایت های خان وارز و... تبلیغات میلیونی کنید
شما برای باگ گیری فرمودید 2.8 حاضرید بدید . بنده 1 هزارتومن حاضر نیستم برای این اسکریپت رایگان بدم !!!!!
به جای این جور کارهای اشتراکی با این هزینه میتوانید یک بازی انلاین موفق تر بزنید
موفق باشید
از شما ممنونم بابت نظر خوبتون.
بالاخره هرکسی یه ایده ای داره!
سایت تراویان رو نمیدونم از شروع سایتش شما یادتون میاد یا نه!
این سایت میشه گفت هیچی نبود!از صفر شروع کرد!با تبلیغات اندک و باگ گیری اسکریپت (رفته رفته) تونست خودشو ثابت کنه به کاربرا!
این کارش در واقع میشه گفت با یه تیر دو نشون زد!
چون هم داشته اسکریپت و سایتشو دیباگ میکرده و هم کاربرانی که توی سایتش بازی میکردند این دیباگ رو به عنوان پشتیبانی میدونستند و همین کار باعث شد که توی کاربران ایرانی بسیار محبوب بشه.
در ضمن باز هم میگم که این پروژه قراره توی خارج بارگزاری بشه!
توی خارج شما اگه یکم سرچ کنید یه اسکریپت 4.2 با باگ فراوان هم نمیشه پیدا کرد! یا به سختی!
در کل نظر خوبی بود
مرسی از راهنماییتون.
- - - Updated - - -
با سلام
زوست عزیز فکر نمیکنم سایت ارتگاس کار اقای فخیمی باشه چون دو سری این سایت دیفیس شده در صورتی که اقای فخیمی کارشون عالیه
ضمنا این سایت ارتگاس هم توسط یکی از هم وطنامون درست شده و خارجی نیست ....
در هر صورت پیشنهاد میکنم اول در باره ی کار و عوامل مد نظر تحقیق کنین و بعد اقدام کنین....
موفق باشین
باسلام
کسی نگفت که آترگاتیس کار آقا فخیمی هستش!
موفق باشید.
Netfollower
January 20th, 2015, 14:45
از شما ممنونم بابت نظر خوبتون.
بالاخره هرکسی یه ایده ای داره!
سایت تراویان رو نمیدونم از شروع سایتش شما یادتون میاد یا نه!
این سایت میشه گفت هیچی نبود!از صفر شروع کرد!با تبلیغات اندک و باگ گیری اسکریپت (رفته رفته) تونست خودشو ثابت کنه به کاربرا!
این کارش در واقع میشه گفت با یه تیر دو نشون زد!
چون هم داشته اسکریپت و سایتشو دیباگ میکرده و هم کاربرانی که توی سایتش بازی میکردند این دیباگ رو به عنوان پشتیبانی میدونستند و همین کار باعث شد که توی کاربران ایرانی بسیار محبوب بشه.
در ضمن باز هم میگم که این پروژه قراره توی خارج بارگزاری بشه!
توی خارج شما اگه یکم سرچ کنید یه اسکریپت 4.2 با باگ فراوان هم نمیشه پیدا کرد! یا به سختی!
در کل نظر خوبی بود
مرسی از راهنماییتون.
بله عزیز بنده درست یادم هست
در سرور های اسپید کاربران شمال شرق جزو میلیاردر های ایران بودن
که برای بازی رایگان میلیونی هزینه میکردند و اکثرا دوستان صمیمی بنده بودند
کسانی که خارج از نت هم با هم در ارتباط بودیم
منتها دوست من این مسئله مال 8 سال پیش است !
نه الانی که هر .... سایت تراوین زده. اینجا ایران است یک ایده تازه چندسال موفق است
و بعد چندسال کلی سودجو جمع می شوند که ان طرح را تقلید کنند
مطمئن باشید درمورد این طرج هرنو اوری هم داشته باشید بازهم شکست میخورید
بنده برادرانه واقعیت را با 10سال تجربه خدمتتان عرض کردم و باز صلاح مملکت خویش خسروان دانند ...!
shahab.qadiri
January 20th, 2015, 14:55
بله عزیز بنده درست یادم هست
در سرور های اسپید کاربران شمال شرق جزو میلیاردر های ایران بودن
که برای بازی رایگان میلیونی هزینه میکردند و اکثرا دوستان صمیمی بنده بودند
کسانی که خارج از نت هم با هم در ارتباط بودیم
منتها دوست من این مسئله مال 8 سال پیش است !
نه الانی که هر .... سایت تراوین زده. اینجا ایران است یک ایده تازه چندسال موفق است
و بعد چندسال کلی سودجو جمع می شوند که ان طرح را تقلید کنند
مطمئن باشید درمورد این طرج هرنو اوری هم داشته باشید بازهم شکست میخورید
بنده برادرانه واقعیت را با 10سال تجربه خدمتتان عرض کردم و باز صلاح مملکت خویش خسروان دانند ...!
مرسی ...
اما پروژه توی خارج قراره انجام بشه!
این همه سایت مثل سایت تراویان زده شد ! آیا جای اونو سایتی گرفت؟
حرف شما هم کاملا درست هستش !
بنده هم حدود 7- 8 سال پیش تراوین بازی میکردم و با این چیزی که شما میفرمایید رو کاملا میفهمم و قبول دارم!
موفق و سربلند باشید.
- - - Updated - - -
طبق گفته خودتون
سایت
تراوین . آی آر بسته شده چرا شما قصد راه اندازی این بازی رو دارید
قطعا سایت شما هم بسته میشه
ولی اگه پشتتون محکمه ( پارتی )
اگه انرژی دارید
اگه وقت دارید
اگه علاقه دارید
اگه پشتکار دارید
این کار انجام بدین بدون شک موفق میشید
شما تا یک سال رو درآمد هیچ حسابی نکن اگه درآمدی بود بازم خرج تبلیغات کنید
تو این دوره زمونه اگه سایت جک راه اندازی کنید موفق میشید به شرطی که علاقه داشته باشید
با آرزوی موفقیت
لطفا با دقت مطالعه کنید.
لطفا همه دوستان تاپیک رو با دقت مطالعه کنند.
afshinh
January 20th, 2015, 19:41
مرسی ...
اما پروژه توی خارج قراره انجام بشه!
این همه سایت مثل سایت تراویان زده شد ! آیا جای اونو سایتی گرفت؟
حرف شما هم کاملا درست هستش !
بنده هم حدود 7- 8 سال پیش تراوین بازی میکردم و با این چیزی که شما میفرمایید رو کاملا میفهمم و قبول دارم!
موفق و سربلند باشید.
- - - Updated - - -
لطفا با دقت مطالعه کنید.
لطفا همه دوستان تاپیک رو با دقت مطالعه کنند.
خط به خط تاپیک خونده شده سپس پست ارسال شده!
اجازه بدین موضوع رو بیشتر باز کنم
فرمودین ارز وارد کشور میکنید!
نحوه دریافت پول شما به چه صورته؟
پی پال وب مانی؟
برای دریافت درگاه از اینا باید اقامت خارج از ایران داشته باشید
قطعا دلار کاغذی دستتون نمیاد
تبدیل دلار کاغذی خودش زمان بره
دلیل
" تراوین . آی آر بسته شده چرا شما قصد راه اندازی این بازی رو دارید
قطعا سایت شما هم بسته میشه "
به خاطر ***** شدن بود
چندی پیش از تلویزیون شنیدم بازی تراوین تو ایران ***** میشه
شما با غرورتون مطمئن باشید موفق نمیشید
delta
January 20th, 2015, 19:54
الان با وجود بازیهایی مثل کلش اف کلنز که با موبایل میشه انلاین بازی کرد دیگه بازیهایی مثل تراوین خشک شدند داداش!!
mohammadali3517
January 20th, 2015, 20:35
پی پال وب مانی؟
دلیل
به خاطر ***** شدن بود
دوست عزیز شما در رابطه با حرفی که زدین مطمئنین????
ما نزدیک به دو سال هست که یک سایت تراوین ورژن 4 رو واسه یکی از دوستان که ایرانی هم هست و سایتش توی کشورهای اروپایی جا افتاده با همین برند تراوین اسپید پشتیبانی میکنیم
چند سری تیم تراوین آلمان بهش گیر داد که مشکل رو با اون ها حل کرد ولی تابه حال از طرف پی پال کسی بهش گیر نداده
توی ایران هم تا خود همین الان کسی بهش تو نگفته و حسابش برای یک ثانیه هم حتی بسته یا مسدود نشده
تراوین از ایران ارز خارج میکرد ولی این کار وارد کشور می کنه که فکر نمیکنم به ضرر ایران باشه تا *****ش کنه
همچنین هر کسی که گفته ایران قراره سایت های تراوین ایرانی که توسط اتباع ایرانی اداره میشه رو ***** کنه همینجوری گفته که توی بحث شرکت داشته باشه(قصد توهین ندارم ولی کلمه ی دیگه ای به ذهنم نرسید)
اونم نزدیک به ۴سال هست که نزدیک به 5تا سایت تراوین توسط خودمون به طور مستقیم و اگر بخواین مشتری هامونو هم در نظر بگیرین در حال حاضر نزدیک به 30-35 (حضور ذهن واسه امار دقیق ندارم ولی مطمئنم حداقل توی یک ماه پیش حداقل این تعداد سفارش توی ورژن های مختلف راه اندازی و تحویل دادم) فقط فعال هستن که از بنده خرید کردن
چند سری تیم تراوین المان خواست کارایی بکنه که تا الان هر فعالش از طرف ایران رد شده
فکر نمی کنم مشکلی داشته باشن......
نیاز هایی که برای راه اندازی فراتر از ایران دارین فقط داشتن اطلاعات یا فامیلی چیزی خارج ایران هست
بازم عذر خواهی میکنم اصلا قصد توهین نداشتم
- - - Updated - - -
الان با وجود بازیهایی مثل کلش اف کلنز که با موبایل میشه انلاین بازی کرد دیگه بازیهایی مثل تراوین خشک شدند داداش!!
حرف شما درست ولی خواهید دید به زودی سرور های کلش او کلنز و امثالشون هم مثل تراوین میشه
باور ندارین تا ۶-۷ ماه دیگه متوجه میشین.....
موفق باشین....
afshinh
January 20th, 2015, 20:48
دوست عزیز شما در رابطه با حرفی که زدین مطمئنین????
ما نزدیک به دو سال هست که یک سایت تراوین ورژن 4 رو واسه یکی از دوستان که ایرانی هم هست و سایتش توی کشورهای اروپایی جا افتاده با همین برند تراوین اسپید پشتیبانی میکنیم
چند سری تیم تراوین آلمان بهش گیر داد که مشکل رو با اون ها حل کرد ولی تابه حال از طرف پی پال کسی بهش گیر نداده
توی ایران هم تا خود همین الان کسی بهش تو نگفته و حسابش برای یک ثانیه هم حتی بسته یا مسدود نشده
تراوین از ایران ارز خارج میکرد ولی این کار وارد کشور می کنه که فکر نمیکنم به ضرر ایران باشه تا *****ش کنه
همچنین هر کسی که گفته ایران قراره سایت های تراوین ایرانی که توسط اتباع ایرانی اداره میشه رو ***** کنه همینجوری گفته که توی بحث شرکت داشته باشه(قصد توهین ندارم ولی کلمه ی دیگه ای به ذهنم نرسید)
اونم نزدیک به ۴سال هست که نزدیک به 5تا سایت تراوین توسط خودمون به طور مستقیم و اگر بخواین مشتری هامونو هم در نظر بگیرین در حال حاضر نزدیک به 30-35 (حضور ذهن واسه امار دقیق ندارم ولی مطمئنم حداقل توی یک ماه پیش حداقل این تعداد سفارش توی ورژن های مختلف راه اندازی و تحویل دادم) فقط فعال هستن که از بنده خرید کردن
چند سری تیم تراوین المان خواست کارایی بکنه که تا الان هر فعالش از طرف ایران رد شده
فکر نمی کنم مشکلی داشته باشن......
نیاز هایی که برای راه اندازی فراتر از ایران دارین فقط داشتن اطلاعات یا فامیلی چیزی خارج ایران هست
بازم عذر خواهی میکنم اصلا قصد توهین نداشتم
- - - Updated - - -
حرف شما درست ولی خواهید دید به زودی سرور های کلش او کلنز و امثالشون هم مثل تراوین میشه
باور ندارین تا ۶-۷ ماه دیگه متوجه میشین.....
موفق باشین....
هدف از حضور اینجا یاد گرفتن از دوستان
نه هاستینگ دارم و نه تو کار هاستینگ هستم و تو انجمن های دیگه عضو هستم و در تاپیکها شرکت میکنم
بله حتی از چنتا بازی دیگه اسم بردن و میزان درآمد گفتن
کارشناس میگفت باید این سایتها ***** و از دسترس مردم خارج بشه این سایتها ارز از مملکت خارج میکنه و تو این وضعیت....
بله حرف شما درسته
سرور و نمایندگی ثبت دامنه من برای کارهای شخصی خودم با مشخصات یکی از بستگان خریداری شده ( وب سایت ما برنامه نویسی و دیزاین از پایه بوده )
ولی اینجا صحبت سر استفاده از اسکریپت دیگه هست
کافیه تراوین شکایت کنه اقامت و زندان در پیش
کدوم فامیل این ریسک انجام میده!
قصد بی ادبی ندارم اگه ایشون از من ناراحت بشن مهم نیست
باید تمام چیزارو بدونن تا یک عمر پشیمونی براشون نمونه
شما به جای تبلیغ خودتون حقایق بگید!!!
دنیا روز به روز داره پیشرفت میکنه با وجود موبایل و تبلت و این همه بازی اندروید و ios
کسی سمت تراوین میره
من فکر کردم از پایه قصد برنامه نویسی دارن
وگرنه ....
shahab.qadiri
January 20th, 2015, 21:52
پی پال وب مانی؟
دلیل
به خاطر ***** شدن بود
عزیز فکر نمیکنم کسی اینجا دعوا داشته باشه!
تراوین در حال حاضر ***** که هست!
درگاه ها پیپال هست که خودمون اونو به دلار کاغذی تبدیل میکنیم.
توضیحات اضافه رو نمیتونم بدم متاسفانه چون مربوط میشه به تخصص بنده.
موفق باشید.
- - - Updated - - -
بهترین کامنتی بود که توی این تاپیک ارسال شد!
در پاسخ شما باید بگم که تراوین طرفدارای خاص خودشو داره!
مثل طرفدارای جنگ خان ها با تراوین!
یا مثل فیفا با PES !
اما خیلی نظر خوبی بود ممنون.
EsiKhoshDast
January 20th, 2015, 22:23
سلام
اسماعیل فخیمی شریف هستم طراح و برنامه نویس وب و بازی های آنلاین
یکی از دلایلی که من دارم تا سایت نزنم اینه که حوصله وب مستری و تبلیغ و گرفتاری هاش رو ندارم! دلیل شما هم محترم هست ولی خب به شخصه دلیلم همین بوده.
موفق باشید
delta
January 20th, 2015, 22:35
سلام
اسماعیل فخیمی شریف هستم طراح و برنامه نویس وب و بازی های آنلاین
یکی از دلایلی که من دارم تا سایت نزنم اینه که حوصله وب مستری و تبلیغ و گرفتاری هاش رو ندارم! دلیل شما هم محترم هست ولی خب به شخصه دلیلم همین بوده.
موفق باشید
ربطی به حوصله نیست برادر من..یک فرهنگ مزخرفی تو ایران جا افتاده به نام رایگان!! وقتی یک سایت میزنی همه انتظار دارند مفت یا رایگان باشه.وقتی وب مستر مورد نظر فقط ار جیبش پول سرور رو میده و به جاش با گرفتن چند تا تبلیغ در پیت که نصف پول سرورشم نیست راضی میشه بایدم کسی حوصله وب مستری رو نداشته باشه!! وگرنه شما یک سایت بزن برای خدماتت پول بگیر..انگیزه کاریت چندین برابر میشه و برای سایتت زحمتها میکشی و سایت رو بالا میاری..من به شخصه هر سایت دانلودی میزنم وی ای پی میکنمش.میخوان پول بدن یا ندن.بازدید بیاد یا نیاد مهم نیست پولم و وقتم رو از سر راه نیاوردم!
mohammadali3517
January 20th, 2015, 23:20
هدف از حضور اینجا یاد گرفتن از دوستان
نه هاستینگ دارم و نه تو کار هاستینگ هستم و تو انجمن های دیگه عضو هستم و در تاپیکها شرکت میکنم
بله حتی از چنتا بازی دیگه اسم بردن و میزان درآمد گفتن
کارشناس میگفت باید این سایتها ***** و از دسترس مردم خارج بشه این سایتها ارز از مملکت خارج میکنه و تو این وضعیت....
بله حرف شما درسته
سرور و نمایندگی ثبت دامنه من برای کارهای شخصی خودم با مشخصات یکی از بستگان خریداری شده ( وب سایت ما برنامه نویسی و دیزاین از پایه بوده )
ولی اینجا صحبت سر استفاده از اسکریپت دیگه هست
کافیه تراوین شکایت کنه اقامت و زندان در پیش
کدوم فامیل این ریسک انجام میده!
قصد بی ادبی ندارم اگه ایشون از من ناراحت بشن مهم نیست
باید تمام چیزارو بدونن تا یک عمر پشیمونی براشون نمونه
شما به جای تبلیغ خودتون حقایق بگید!!!
دنیا روز به روز داره پیشرفت میکنه با وجود موبایل و تبلت و این همه بازی اندروید و ios
کسی سمت تراوین میره
من فکر کردم از پایه قصد برنامه نویسی دارن
وگرنه ....
حرف شما درسته. همون جور که دوستان گفتن هر بازی طرفدارای خاص خودشو داره....
درضمن قصد تبلیغ نداشتم فقط خواستم برای رفع ابهام و موارد دیگه این موردو ذکر کرده باشم......
در هر صورت بازم عذرخواهی میکنم
موفق باشین....
hamidjanbozorgi
March 2nd, 2015, 12:21
باسلام
ببخشید که توی بحثتون دخالت میکنم اما خواستم تجربه خودمو توی این قضیه با شما در میون بزارم.
متاسفانه بنده هم همین فکرهارو میکردم و پارسال با یک شریکی تراوین روی دامنه travon.ir تراوین رو راه اندازی کردم.
چندتا چیز بهم ثابت شد:
1.اگه میخواید با کسی شریک بشید با کسی شراکت کنید که هم فکر شما باشه،تجربه این کارو داشته باشه یا حداقل اینکه یک بار بازی کرده باشه،نه اینکه فقط پول داشته باشه
2.باید تبلیغ کنید.بدون تبلیغ به هیچ عنوان به هیچ جایی نمیرسید.
3.فکرهای جدید داشته باشید.دوره تراوین خیلی وقته تموم شده.درسته خیلی ها هم هنوز دارن بازی میکنن و آمار سایت های تراوین های ایرانی رو نگاه کنید هم بالاس اما شما با ایده های نو میتونید چندین برابر این پول دربیارید.
4.همیشه تو کارتون جدی باشید،اراده و پشتکار قوی داشته باشید و نا امید نشید.
5.اگرمیخواید توی کاری موفق بشید به پولش فکر نکنید به هدفتون فکر کنید.و پولش رو سرلوحه کارتون قرار ندید.
امیدوارم موفق باشید.
AsreMusic
March 8th, 2015, 16:11
درود
موفق باشید
بنده هم با نظر اقای امید موافقم بازی انلاین دیگه ای بزنید موفق تر میشوید.