ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : روش اتصال به mysql از خارج از سایت و یا نرم افزار دسکتاپ

nokte
January 20th, 2015, 13:18
با سلام
یه برنامه نوشتیم تحت دسکتاپ . حالا می خواهیم به مای اسکیوال سرور لینوکس وثل بشیم ولی نمیشه . فکر میکنم یه دسترسی بستس یا باید جایی از سرور تغییر بدیم ولی نمیدونم .
دوستان لطفا راهنمایی کنند باید چه تغییری در تنظیمات سرور بدهیم و کجا را باید باز کنیم تا بتونیم از خارج از سایت به my sql وصل بشیم.

همچنین سایت phpMyAdmin (http://www.phpmyadmin.co/) هم می تونید برای تست انجام بدید ببینید میشه وصل شد یا نه .

kohansal
January 20th, 2015, 13:41
برای انجام این کار چند مورد رو باید بررسی کنید
1. باز بودن پورت پیش فرض مای اس کیو ال (3306) توسط فایروال سرور
2. اکانت mysql باید دسترسی اتصال از بیرون داشته باشه.
مثلا user@localhost فقط کاربر user با آی پی 127.0.0.1 یا همون localhost دسترسی داره
اگه آی پی استاتیک دارید و سیستمی که قصد اتصال از روی آن رو دارید از این آی پی استفاده می کنه : user@YOUR IP
user@% به معنی اتصال از روی هر آی پی یا سایت است که البته پیشنهاد نمیشه

nokte
January 20th, 2015, 14:43
نه من میخواهم همه و از هر سیستمی بشه به دیتابیس دسترسی داشت.
لطفا کاربردی راهنمایی کنید و بگید دقیقا باید چکار کنم
فایروال غیر فعاله ولی بازم نمیشه

yourhosting
January 20th, 2015, 14:52
ERROR 1130 (HY000) - Allow Remote Clients to Connect MySQL Server (http://tecadmin.net/allow-remote-mysql-client-connection/)
&
service iptables stop

rezaonline.net
January 20th, 2015, 17:33
به غیر از فایر وال باید توی تنظیمات دیتابیس ، اجازه اتصال بصورت رموت رو هم بدید به یک یا چند آی پی خاص

ixpro
January 21st, 2015, 02:27
برای انجام این کار چند مورد رو باید بررسی کنید
1. باز بودن پورت پیش فرض مای اس کیو ال (3306) توسط فایروال سرور
2. اکانت mysql باید دسترسی اتصال از بیرون داشته باشه.
مثلا user@localhost فقط کاربر user با آی پی 127.0.0.1 یا همون localhost دسترسی داره
اگه آی پی استاتیک دارید و سیستمی که قصد اتصال از روی آن رو دارید از این آی پی استفاده می کنه : user@YOUR IP
user@% به معنی اتصال از روی هر آی پی یا سایت است که البته پیشنهاد نمیشه

با بستن پورت 3306 موردی برای سایتها پیش نمیاد؟ آیا نیاز به تغییر دارد ؟ اگر دارد میشه لطفا در موردش راهنمایی کنید و چجوری باید این مورد را ایمن کرد.
در مورد تنظیمات یوزر هم ممنون میشم توضیح دهید .
درضمن بنده سرور شخصی دارم ، اشتراکی نیست ، آیا تنظیمات من با اشتراکی ها فرق می کنه یا خیر ؟

kohansal
January 24th, 2015, 14:04
با بستن پورت 3306 موردی برای سایتها پیش نمیاد؟ آیا نیاز به تغییر دارد ؟ اگر دارد میشه لطفا در موردش راهنمایی کنید و چجوری باید این مورد را ایمن کرد.
در مورد تنظیمات یوزر هم ممنون میشم توضیح دهید .
درضمن بنده سرور شخصی دارم ، اشتراکی نیست ، آیا تنظیمات من با اشتراکی ها فرق می کنه یا خیر ؟
بسته بودن پورت باعث میشه شما خارج از سرورتون نتونید به MySql وصل بشید یا بهتره بگم ریموت ندارید(فقط از خارج سرور)
برای تنظیمات پورت هم آپشن هاش اینجاست (http://linux.die.net/man/8/iptables)
مثلا

iptables -A INPUT -p tcp 1000:2000 -j ACCEPT
اتصال های ورودی با پروتکل TCP بر روی پورت 1000تا2000 رو قبول می کنه
در مورد یوزر(البته اگه منظورتون mysql هست)توضیح دادم
شما که سرور اختصاصی دارید کارتون راحتتره و امنیتتون هم به مراتب بالاتر هست

- - - Updated - - -

نه من میخواهم همه و از هر سیستمی بشه به دیتابیس دسترسی داشت.
لطفا کاربردی راهنمایی کنید و بگید دقیقا باید چکار کنم
فایروال غیر فعاله ولی بازم نمیشه

YOUR_USER@'%' on MySQL server

Cpt.Liux
January 24th, 2015, 14:37
جسارتا کار حرفه ای نیست. یک وب سرویس بنویسید و توسط برنامتون با وب سرویس ارتباط برقرار کنید.

gnostic
March 8th, 2016, 22:47
سلام دوستان
توی بحث اتصال به mysql از خارج از سرور در صورتی که سرور امکان اتصال رو نده، به نظرتون چه راه حل هایی میشه پیشنهاد داد؟

یکی از دوستان وب سرویس رو مطرح کرده بود.

خود هاستینگ ها پیشنهادشون سرور مجازی هست.

لطفا پیشنهادتون رو بگید که من و کسانی که چنین مشکلی داریم زودتر به جمع بندی برسم.

مثلا میدونید کدوم یک از هاستینگ ها برای سرورشون این امکان اتصال رو باز گذاشتن؟

soheil869
March 8th, 2016, 22:53
سلام دوستان
توی بحث اتصال به mysql از خارج از سرور در صورتی که سرور امکان اتصال رو نده، به نظرتون چه راه حل هایی میشه پیشنهاد داد؟

یکی از دوستان وب سرویس رو مطرح کرده بود.

خود هاستینگ ها پیشنهادشون سرور مجازی هست.

لطفا پیشنهادتون رو بگید که من و کسانی که چنین مشکلی داریم زودتر به جمع بندی برسم.

مثلا میدونید کدوم یک از هاستینگ ها برای سرورشون این امکان اتصال رو باز گذاشتن؟
دوست عزیز اصلا این کار منطقی و امن نیست که عموما می بندن
و اصلا هم توصیه نمی شود
فقط وب سرویس مناسب است

gnostic
March 8th, 2016, 23:28
ممنون سهیل عزیز، بهر حال باید به تجربه ها و توصیه های دیگران احترام گذاشت.

اما یه سوالی که الان برام مطرح هست این است که وقتی شما با یه نرم افزار مالی و حسابداری که بانک اطلاعاتی اون روی سرور هست از طریق وب سرویس کار میکنی، برای بک آپ گیری و قابلیت اطمینان چکاری میشه کرد؟

آیا امکان هست سرور داده های ثبت شده رو از دست بده و مجبور به بازیابی داده ها بشه و اینطور حجمی از حساب های مالی و حسابداری ثبت شده در بانک از دست بره؟

چه پیشنهادی برای حلش دارید؟

soheil869
March 8th, 2016, 23:50

اما یه سوالی که الان برام مطرح هست این است که وقتی شما با یه نرم افزار مالی و حسابداری که بانک اطلاعاتی اون روی سرور هست از طریق وب سرویس کار میکنی، برای بک آپ گیری و قابلیت اطمینان چکاری میشه کرد؟

آیا امکان هست سرور داده های ثبت شده رو از دست بده و مجبور به بازیابی داده ها بشه و اینطور حجمی از حساب های مالی و حسابداری ثبت شده در بانک از دست بره؟

استفاده از raid1 روی سرور
تولید فایل بکاپ مخصوص دانلود

gnostic
March 9th, 2016, 01:49
استفاده از raid1 روی سرور
تولید فایل بکاپ مخصوص دانلود

سهیل عزیز صجیتم از هاست هست نه سرور اختصاصی؟

soheil869
March 9th, 2016, 08:21

دوست عزيز
ميتوانيد از كساني كه اين خدمات را ارايه مي دهند خدمات بگيريد :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

kohansal
July 1st, 2016, 19:25

امکان تهیه پشتیبان و بازیابی(چه روی خود سرور چه دانلود و آپلود بک آپ) هم وجود داره

ali.huc
July 7th, 2016, 14:04

با سلام
راه های زیادی برای اینکار وجود دارد.
اگر دسترسی به روت سرور ندارید و از هاست اشتراکی استفاده میکنید میشه یه اسکریپت ساده نوشت که از دیتابیس بکاپ بگیره و فایل خروجی رو بفرسته به جایی که میخواید یا ایمیل کنه بعد میتونید براش یه کران ست کنید تا در تایم های مدنظر شما اقدام به بکاپ گیری کنه.