PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پارس پک یا روبینا سرور ؟! (نظر سنجی ! )

Mr.Pouria
January 20th, 2015, 13:06
سلام خدمت شما دوستان ...

دوستان من همراه با یکی از دوستانم میخوایم یک گیم سرور راه اندازی کنیم اما با توجه به رشد قارچی شرکت ها و نمایندگی های فروش سرور مجازی با کلی تحقیق و برسی در تاپیک ها و سایر انجمن ها به این نتیجه رسیدیم که دو سرویس دهنده فوق یعنی پارس پک و روبینا سرور (با نام قدیم هاستینگ سجادیه) در حال حاظر نظر کاربران رو توی این چند سال به خودشون به خوبی جلب کردن ...

حال در بین این دو سرویس دهنده بزرگ میخوام بدونم کدوم یکی شرایطی که بیشتر مد نظر من هست رو میتونه به من بده ...

لطفا اگر یوزر یکی از این عزیزان رو در این انجمن دارید لینک این تاپیک رو بهشون بدید تا بتونن مشتران خودشون رو به این جا بفرستن و من با خوندن نظرات مشتریان به نتیجه بهتری برسم ...

شرایطی که من برای سرویس گیری در الویت دارم :

اپتایم قوی سرور ها (در دیتاسنتر ایران)
پشتیبانی قوی و پاسخ گو
کیفیت سخت افزاری مناسب
عدم تغیر ای پی (چون همانگونه که همه دوستان میدونید قدرت یک گیم سرور به داشتن ای پی های ثابت هست ...)

ali269
January 20th, 2015, 13:07
روبینا سرور خوب است

Netfollower
January 20th, 2015, 13:09
اینجا تایید کردن کسی مجاز نیست
اما من باشم روبینا سرور رو انتخاب میکنم
از همکاران خوب ما هستند

alikamanak
January 20th, 2015, 13:14
درود
میدونم جاش نیست. ولی از پارس پک سرویس داشتم طی 1 سال, شاید همش نیم ساعت دان شد سرور که به سرعت هم جواب تیکتهارو میدادند.
پس اگر پایداری براتون مهمه پارس پک....

Mr.Pouria
January 20th, 2015, 13:16
اینجا تایید کردن کسی مجاز نیست
اما من باشم روبینا سرور رو انتخاب میکنم
از همکاران خوب ما هستند

بله امید عزیز حرف شما کاملا درست هست اما متعصفانه سر دوراهی خیلی بزرگی گیر کردیم ! از یک طرف روبینا سرور و از طرفی پارس پک ! هر دو هم شرکت های با تجربه ای هستن اما قصد من از زدن این تاپیک انتخواب بهترین گزینه از گزینه های موجود بود چون همکاری طولانی مدت میخوام انجام بدم و ثابت بودن کیفیت و پشتیبانی و همچنین ای پی برام خیلی مهمه ... یکی از دوستان توی وایبر منو با یه شرکت دیگه آشنا کرد که چند سالی هست کار میکنه و خیلی تبلیغات داره اسم ازش نمیارم اما وقتی رفتم توی پشتیبانی انلاین انقدر بین اپراتور ها پاس کاری شدم که خودم مرور گر رو بستم !! و اگه این شرکت بهترین ارائه دهنده سرور ایران هم باشه با این پشتیبانی که ازش دیدم به هیچ وج ازشون خرید نیمکنم ... !

بازم تشکر از شما و سایر دوستان ...

sazsaz
January 20th, 2015, 13:37
من روبیناسرور را تایید می کنم

Netfollower
January 20th, 2015, 13:53

لطف کنید با این لحن نفرمایید تاپیک را حذف میکنند
هدف این بنده خدا شناخت و مشورت است
روبینا سرور شناخته شده است و نیازی به تایید ندارد

sazsaz
January 20th, 2015, 14:02
من شیخ محمد سجادیه از شاگردام بوده و ایشون را کاملا تایید می کنم

Mr.Pouria
January 20th, 2015, 14:04

لطف کنید با این لحن نفرمایید تاپیک را حذف میکنند
هدف این بنده خدا شناخت و مشورت است
روبینا سرور شناخته شده است و نیازی به تایید ندارد

بله همان گونه که امید عزیز گفتن هم روبینا سرور و هم پارس پک دو شرکت قدیمی و شناخته شده هستن و نیاز به تعید ندارن ...

هر دو شرکت چگالی و جنبو جوش بالایی برای پیشرفت دارن و در طی این مدت که در زمینه خدمات و سرویس دهی آنلاین فعالیت میکنن به شخصه شاهد افزایش روز به روز کیفیت و خدمات هر دو شرکت بودم با این احتساب نمی شود توی یک جمله کوتاه صلاحیت یک چنین شرکت هایی رو برای میزبانی و یا عدم میزبانی با یک جمله کوتاه رد یا تعید کرد ...

پیشنهاد میکنم اگر سرویسی از این شرکت داشتید یا دارید کمی در باره کیفت و نحوه پاسخ گویی به تیکت ها بگویید ...

تشکر از شما بابت شرکت در تاپیک ...

yourhosting
January 20th, 2015, 14:10
سلام
چند ماهی از پارس پک استفاده کردیم و کیفیت قابل قبولی داشند
در مورد روبیناسرور نیز اطلاعی ندارم اما باتوجه به شناختی که دارم باید کیفیت خوبی داشته باشند.
موفق باشید

مینا-صیفی
January 20th, 2015, 14:16
دوستان ****** هم قدیمی هست 10سال که حالا خودشون میگند هستند راجبه این هم نظر سنجی بزارید ببینیم چطور هستند خوب هست اطلاع از این هم کسب کنیم من از ****** نداشتم میخوام بدونم چطور هست شاید در اینده بگیرم .

راجبه نظر سنجی صاحب تاپیک هم عرض کنم که جفتش خوب هستند که همه و خوذشون هم میدونند اما پارس پک به نظرم در ضمینه سرور هاست ایران در اپ تایم خوب هست اما ربینا هم بسیار خوب هست . نظر من بود به هر حال.

shahinmq
January 20th, 2015, 14:21
با روبینا سرور تا کنون 2 بار کار کردیم ، طی این مدت سرویس دهی و پشتیبانیشون خوب بوده.

Mr.Pouria
January 20th, 2015, 15:18
دوستان ****** هم قدیمی هست 10سال که حالا خودشون میگند هستند راجبه این هم نظر سنجی بزارید ببینیم چطور هستند خوب هست اطلاع از این هم کسب کنیم من از ****** نداشتم میخوام بدونم چطور هست شاید در اینده بگیرم .

راجبه نظر سنجی صاحب تاپیک هم عرض کنم که جفتش خوب هستند که همه و خوذشون هم میدونند اما پارس پک به نظرم در ضمینه سرور هاست ایران در اپ تایم خوب هست اما ربینا هم بسیار خوب هست . نظر من بود به هر حال.

تشکر از شما

****** هم شرکت قدیمی هست و امروز قبل از ایجاد تاپیک به این شرکت سر زدم و از بخش پشتیبانی آنلاین که برای پرسیدن سوالات قبل از فروش در سایت خود قرار داده بودن اقدام کردم که در باره سرویس هاشون اطلاعات بیشتری کسب کنم اما نمیدونم بنا به چه دللی از پاسخ گویی اجتناب کردن و گفتن برای پرسیدن سوالات خود باید در سایت عضو و تیکت ارسال کنید !!

در مقابل قیمتشون هم کمی در مقابل دو سرویس دهنده فوق که در نظر سنجی قرار دادم بیشتر بود اما اگر کیفیت راضی کننده ای داشته باشن خوب میشه با قیمت یه جورایی کنار اومد !

در بخش سرور ایرانشون رو هم گشتم اطلاعات زیادی درج نکرده بودن بر خلاف سایر سرویس دهنده ها ...

AbtinServer
January 20th, 2015, 15:23
از هر نظر جناب سجادیه رو پیشنهاد میکنم
ساپورت و پاسخ گویی که واقعا جای خود داره
علم به کار بالا
آپتایم 100% واقعی طی یک سالی که قبلا مجبور به خرید مجازی ایران شده بودیم

Mr.Pouria
January 20th, 2015, 17:32
اگر کسی از دوستان لینک پروفایل یا یوزر مربوط به پارس پک را در این انجمن داره ممنون میشم بهم بده تا ایشون رو برای ارسال مشتریاشون به این تاپیک دعوت کنتم تا نظرات سایر مشترانشون رو در باره کیفیت سرویس دهی پارس پک بدونم ...

!MihanIt!
January 20th, 2015, 17:34
معذرت من اشتباهی زدن پارس پک
ولی روبینا سرور یکی از همکاران عزیز ما هستند

Mr.Pouria
January 20th, 2015, 17:39
معذرت من اشتباهی زدن پارس پک
ولی روبینا سرور یکی از همکاران عزیز ما هستند

اشکال نداره عزیز :)

نظر سنجی بهانه است مهم نظرات سرویس گیرندگان و همکاران هست ...

نظر سنجی بیشتر یه سری اعداد و ارقام هست ...

اما نظراتی که ارسال میشه برای تاپیک در مورد دو سرویس دهنده هم میتونه منو راه نمایی کنه که کدوم یکی از این دو شرکت بزرگ میتونن معیار های مد نظر منو داشته باشن و هم چنین اگر کسی ازشون بد گفت ایراد های کار خودشون رو پیدا میکنن و اونو اصلاح میکنن :)

تشکر از شرکت و نظر شما :x

quran
January 20th, 2015, 17:49
سلام.

چون دیدم تغییر نکردن آیپی براتون مهمه خواستم این نکته رو یاد آور بشم که در روبینا سرور اخیرا تغییرات آیپی ایجاد شده.
لینک آخرین خبر: http://www.roobinapanel.ir/announcements.php?id=137

اگر براتون خیلی مهمه که آیپی تغییر نکنه حتما قبل از انتخاب سرویس با سرویس دهنده در این باره صحبت کنید (احتمالات رو بسنجید)

Mr.Pouria
January 20th, 2015, 17:54
سلام.

چون دیدم تغییر نکردن آیپی براتون مهمه خواستم این نکته رو یاد آور بشم که در روبینا سرور اخیرا تغییرات آیپی ایجاد شده.

اگر براتون خیلی مهمه که آیپی تغییر نکنه حتما قبل از انتخاب سرویس با سرویس دهنده در این باره صحبت کنید (احتمالات رو بسنجید)

تشکر از شما بابت اطلاع دادن این موضوع

توی گیم سرور چون خیلی از کاربران میان و فقط ای پی رو برمیدارن و در سایت های دیگه انتشار میدن بعد اگه ای پی عوض بشه خیلی از کاربران که از استی اصلی اطلاعی ندارن نیمتونن ای پی جدید رو پیدا کنن ... برای هیم نتا جایی که میشه میخوایم ای پی ثابت بشه !

shahinmq
January 20th, 2015, 18:00
تشکر از شما بابت اطلاع دادن این موضوع

توی گیم سرور چون خیلی از کاربران میان و فقط ای پی رو برمیدارن و در سایت های دیگه انتشار میدن بعد اگه ای پی عوض بشه خیلی از کاربران که از استی اصلی اطلاعی ندارن نیمتونن ای پی جدید رو پیدا کنن ... برای هیم نتا جایی که میشه میخوایم ای پی ثابت بشه !

البته اگر آی پی ثابت باشه خیلی بهتر هستش اما برای رفع این مورد می تونید از subdomain استفاده کنید برای مثال دامین cc.domain.com متصل می شه به آ یپی 192.182.20.12 بعد برای استفاده cc.domain.com:port

حالا اگر آیپی عوض بشه نیاز به اطلاع رسانی نیست ، شما آیپی رو عوض میکنید بقیه هم عوض می شه آیپی هاشون

RoobinaServer
January 20th, 2015, 18:02
سلام.

با سلام و احترام

اول تشکر از شما که پیگیر هستید.

بر اساس اطلاع استارتر تاپیک از این تاپیک مطلع شدیم و پیگیر بودیم.

در مورد رنج آیپی خدمتتون ذکر کنم که :

1. روبینا سرور تنها از یک مرکز داده سرویس نمیدهد و تغییر در یک مرکز نمیتواند تمام مراکز را زیر سوال ببرد.
2. تغییرات اخیر در روبینا سرور در مرکز داده تبیان دقیقا در اطلاعیه های قبلی ذکر شده است که لینک آن داده نشد و اطلاعیه آخر را دادید بنده خلاصه میگم که :
یک سری از رنج های فرعی سرویس دهی در مرکز تبیان که به نام خود آن مرکز بود به رنج های اصلی روبینا سرور یعنی آیپی های شروع شده با 185 انتقال داده شدند چون طبق نظر دیتاسنتر باید رنج ها کنسل میشدند و مشکل خورده بودند و برای این که مشتریان آن رنج وابسته به مرکز داده نباشند به رنج های روبینا سرور منتقل شدند که مجدد طبق نظر مرکز داده تغییر نکنند و این اتفاق بعد از حدود 4 سال خدمات دهی از آن مرکز به وجود امد.
3. استاتر اینترانت میخواهند که همانطور که قبلا به استارتر ذکر شد اینترانت دست زیرساخت و خود مرکز هست.

باتشکر - رضایی

Mr.Pouria
January 20th, 2015, 20:31
دوستان کسی در حال حاظر از پارس پک سرویس فعال اینترانت ایران داره ؟! ممنون میشم اعلام کنه ..

------------

از روبینا سرور ای پی جهت تست پینگ گرفتم و پینگ تایم مناسبی داشتن (20 الی 40 و در بعضی وقت ها تا 120 بالا میرفت که سریع پایین میومد ... )

-----------

پارس پک از دادن ای پی جهت تست پینگ خودداری میکنه و هرکاری کردم حتی با شرط ارسال اسکن شناسنامه هم قبول نکردن که ای پی جهت تست پینگ بدن !! برای همین دنبال یکی از دوستان برای تست پینگ سرویسشون میگردم ...

mohammadali3517
January 20th, 2015, 20:40
سلام
قصد اسپم ندارم ولی از اون جایی که جناب سجادیه واقعا فعال هستن و به شدت تایید میشن....

- - - Updated - - -

ضمنا پارس پک سوال کنین برای گیم سرور روی اینترانت قبلا یک سری محدودیت هایی داشتن...

Mr.Pouria
January 20th, 2015, 20:41
سلام
قصد اسپم ندارم ولی از اون جایی که جناب سجادیه واقعا فعال هستن و به شدت تایید میشن....

عزیز همان گونه که در پاسخ شماره 9 در جواب یکی از دوستان گفتم براتون نقل میکنم ... :

بله همان گونه که امید عزیز گفتن هم روبینا سرور و هم پارس پک دو شرکت قدیمی و شناخته شده هستن و نیاز به تعید ندارن ...

هر دو شرکت چگالی و جنبو جوش بالایی برای پیشرفت دارن و در طی این مدت که در زمینه خدمات و سرویس دهی آنلاین فعالیت میکنن به شخصه شاهد افزایش روز به روز کیفیت و خدمات هر دو شرکت بودم با این احتساب نمی شود توی یک جمله کوتاه صلاحیت یک چنین شرکت هایی رو برای میزبانی و یا عدم میزبانی با یک جمله کوتاه رد یا تعید کرد ...

پیشنهاد میکنم اگر سرویسی از این شرکت داشتید یا دارید کمی در باره کیفت و نحوه پاسخ گویی به تیکت ها بگویید ...

ضمنا پارس پک سوال کنین برای گیم سرور روی اینترانت قبلا یک سری محدودیت هایی داشتن...

با پارس پک صحبت کردم و چیزی در رابطه با محدودیت برای گیم سرور ها نگفتن ! شاید این موضوع برای قدیم بوده !

Pars98
January 20th, 2015, 21:01
متاسفانه از پارس پک تاکنون سرویسی نداشتم.
از روبیناسرور سرور اختصاصی ایران داشتم دیتاسنتر تبیان که کیفیت و مخصوصا پشتیبانی خوبی ارائه دادند.
از لحظه تحویل سرور تا آخرین روز تمدید با هزینه خودشون به همراه بنده تماس می گرفتند و پیگیر سرویس بودند.
فقط یک نکته :d
روبینا سرور تقریبا هر روز یک ایمیل اطلاعیه بهت میفرسنه :دی
که واسه بنده که الآن یک سال هست سرور ندارم از این شرکت ، دریافت ایمیل مربوط به تغیر رنج آی پی و ... کمی روی اعصاب هست.

aminrt4
January 20th, 2015, 21:08
آمدی داخل بازار کار روبینا سرور نظر سنجی زدی خوب مشخص نظر به کدوم سمت میل میکنه

باید برسی با پشتیبانی هر دو سایت تماس بگیری

پارس پک سرویس رایگان داره تست کن

mehdi.gh
January 20th, 2015, 21:09
به نظرم من از هر نظر پارس پک برای شما مناسب هست
از شرکت های قدیمی هستند و معتبر
و کاملا تخصصی
پشتیبانی خوبی دارند و کاملا قانون مند هستند

mehrangta
January 20th, 2015, 21:14
سلام
من 3 سال هست که تو کار گیم سرور هستم
از این دو سرور داشتم + hostdl.com
من اوایل کار گول قیمت های کم پارس پک رو خوردم و یک سرور مجازی خریدم ازشون اینترانت، سرورهاشون عالی بود و با آپ تایم بالا + پشتیبانی که تا حالا هیچ جایی ندیده بودم. اما گیم سرور پهنای باند بالایی میخواد و روی پارس پک هم زود زود (3-4 روز یک بار) یک پک 100 گیگ پهنای باند میخریدم که در ابتدای کارم ضرر کردم.
بعد از اون اومدم رو hostdl.com و تا حالا دارم ازشون استفاده میکنم
پشتیبانی خوبی دارند + 500 گیگ پهنای باند توی پلن اولشون که واقعا من راضی بودم!

روبینا سرور هم یک بار سرور گرفتم ازشون زیاد راضی نبودم انشاالله که الان خوب شده باشن.

Mr.Pouria
January 20th, 2015, 21:17
متاسفانه از پارس پک تاکنون سرویسی نداشتم.
از روبیناسرور سرور اختصاصی ایران داشتم دیتاسنتر تبیان که کیفیت و مخصوصا پشتیبانی خوبی ارائه دادند.
از لحظه تحویل سرور تا آخرین روز تمدید با هزینه خودشون به همراه بنده تماس می گرفتند و پیگیر سرویس بودند.
فقط یک نکته :d
روبینا سرور تقریبا هر روز یک ایمیل اطلاعیه بهت میفرسنه :دی
که واسه بنده که الآن یک سال هست سرور ندارم از این شرکت ، دریافت ایمیل مربوط به تغیر رنج آی پی و ... کمی روی اعصاب هست.

تشکر از شما ..

(من خودم از یه سایت یه سرور داشتم برای یک ماه 2 ساله پیش ! روزی 10 تا ایمیل تمدید داره هنوز که هنوزه برام میاد !! منم بلاک لیست کردم :d )

آمدی داخل بازار کار روبینا سرور نظر سنجی زدی خوب مشخص نظر به کدوم سمت میل میکنه

باید برسی با پشتیبانی هر دو سایت تماس بگیری

پارس پک سرویس رایگان داره تست کن

نمیشه گفت اینجا بازار کار روبینا سرور هست زیرا همه سرویس دهنده ها هستن و من این تاپیک رو به دو سرویس دهنده محدود کردم ! و بر خلاف اینکه شما میگین بازار کار روبینا سرور پارس پک تا الان امتیاز بیشتری داشته !! حال کاربرانی که امتیاز داشتن نگفتن به چه دلیل !!

سرویس های رایگانشون رو تست کردم و قبلا مشتری هاست اروپاشون بودم و کیفیت عالی داشتن اما الان دو سالی هست با پارس پک کار نکردم دوستانم که سرویس هار اروپایی این شرکت رو استفاده میکنند میگن پشتیبانی قوی داره به نحوی که به صورت میانگین تیکت ها زیر 10 دقیقه پاسخ داده میشود !!

اما پینگ سرور اینترانتشون برام مهم هست که متعصفانه ای پی تست نمیدن !! و قیمتشون هم با روبینا سرور 40 هزار تومان اختلاف دارد !

به نظرم من از هر نظر پارس پک برای شما مناسب هست
از شرکت های قدیمی هستند و معتبر
و کاملا تخصصی
پشتیبانی خوبی دارند و کاملا قانون مند هستند

تشکر از نظر شما ....

تشکر از هر 3 عزیز که در این بحث شرکت کردند و امتیاز دادند ....

mehrangta
January 20th, 2015, 21:19
آیپی تست یک سرور پارس پک : -حذف شد-
سرور خودم بود یادش بخیر ...

Mr.Pouria
January 20th, 2015, 21:24
سلام
من 3 سال هست که تو کار گیم سرور هستم
از این دو سرور داشتم + hostdl.com
من اوایل کار گول قیمت های کم پارس پک رو خوردم و یک سرور مجازی خریدم ازشون اینترانت، سرورهاشون عالی بود و با آپ تایم بالا + پشتیبانی که تا حالا هیچ جایی ندیده بودم. اما گیم سرور پهنای باند بالایی میخواد و روی پارس پک هم زود زود (3-4 روز یک بار) یک پک 100 گیگ پهنای باند میخریدم که در ابتدای کارم ضرر کردم.
بعد از اون اومدم رو hostdl.com و تا حالا دارم ازشون استفاده میکنم
پشتیبانی خوبی دارند + 500 گیگ پهنای باند توی پلن اولشون که واقعا من راضی بودم!

روبینا سرور هم یک بار سرور گرفتم ازشون زیاد راضی نبودم انشاالله که الان خوب شده باشن.

تشکر از شما هاست دی ال رو هم مورد برسی قرار میدم مجدد اما طبق نظراتی که دوستان دارن نسبط به هاست دی ال زیاد راضی نیستن !!!

مقداری از پشتیبانی شکایت دارن اما کیفیتش خوبه ...

آیپی تست یک سرور پارس پک :
سرور خودم بود یادش بخیر ...

تشکر از اینکه ای پی دادید اما بهتر بود ای پی را برای جلو گیری از هر گونه سوئ استفاده کرکر ها توی خصوصی ارسال میکردید ...
لطفا ای پی رو از پست حذف کنید ...

mehdi.gh
January 20th, 2015, 21:25
استارتر عزیز پیام خصوصی خودتون رو چک کنید

taksis
January 20th, 2015, 22:50
من پارس پک رو انتخاب کردم
اما سرویس با کیفیت اگر میخواید:
Iran host
Host DL
Radcom
و شرکت روند تازه که از سال ۱۳۷۷ فعالیت میکنند و ما همون اوایل راه اندازیشون مدتی سرویس ازشون داشتیم و معرکه بودند.الان رو دقیق نمیدونم

Mr.Pouria
January 20th, 2015, 22:52
Iran host
Host DL
Radcom
روند تازه

هاست دی ال رو ما الان نزدیک 1 ساعته تیکت دادیم پاسخی ندادن ! اما در مقابل روبینا سرور زیر 20 دقیقه و پارس پک زیر 10 دقیقه به تیکت ها پاسخ میدن !!

mehdi.gh
January 20th, 2015, 22:53
Iran host
Host DL
Radcom
روند تازه

شرکت ها که اعلام کردید به جز هاست دی ال به خاطر اعتبار کاری که دارند قیمت هاشون گرون هستش
و برای سازمان های مناسب هستند مخصوصا رادکام

hfiroozib
January 20th, 2015, 22:57
من از ****** سرویس دارم ، فوق العاده است ، کمتر از پنج دیقه جواب میدن . من واقعا ازشون راضیم .

isn
January 20th, 2015, 22:59
سلام
روبيناسرور و پارس پك جفتشون خوبن

روبينا سرور با ديتاسنتر تبيان بيشتر كار ميكنه همون طور كه مي دونيد تبيان رو كيفيت بيشتر كار ميكنه ( مزيت )
پارس پك هم سرويس هاي مختلفي داره ( از ابري گرفته تا معمولي )
از ديگر سايت ها
hostdl كه با اسياتك همكاري داره خوب است
در كل بسته به نياز شما هر يك از سايت ها پلن خودشون رو دارند پس بايد چك كنيد كيفيت مهمتره يا ...

taksis
January 20th, 2015, 22:59
بله هاست دی ال پشتیبانیشون یه کم تیک داره!
پستم رو ادیت کردم دلیل معرفی روند تازه رو هم نوشتم چون این شرکت برخلاف سایر هاستینگ ها که موقع شروع با یک بمب تبلیغات کارشون رو شروع میکنند
روند تازه اصلا اینطور نبود.با سابقه ی پونزده سالشون خیلیا هستن که حتی اسمش رو هم نشنیدند
اما قیمت های نسبتا بالایی دارند

Mr.Pouria
January 20th, 2015, 23:05
سلام
روبيناسرور و پارس پك جفتشون خوبن

روبينا سرور با ديتاسنتر تبيان بيشتر كار ميكنه همون طور كه مي دونيد تبيان رو كيفيت بيشتر كار ميكنه ( مزيت )
پارس پك هم سرويس هاي مختلفي داره ( از ابري گرفته تا معمولي )
از ديگر سايت ها
hostdl كه با اسياتك همكاري داره خوب است
در كل بسته به نياز شما هر يك از سايت ها پلن خودشون رو دارند پس بايد چك كنيد كيفيت مهمتره يا ...

خوب در قدم اول کیفت مهمه و بعد قیمت ...

زیرا یک گیم سرور هست و باید خرجی که براش میشه حداقل همون قدری که براش خرج میشه برگرده (حالا نه بیشتر) که ما هم زیاد ضرر نکنیم این وسط ...

پس در نتیجه هم کیفیت و هم قیمت خیلی مهمه ...

هاست دی ال قیمت های خوبی دارن اما پشتیبانی انگاری نیمخوان پاسخ بدن !! :d

پارس پک هم قیمت های کمی گرانی دارن اما در مقابل کیفیت میشه از قیمت چشم پوشی کرد ...

همچنین روبینا سرور هم دیتا سنتر مبنا قیمت خوبی دارن اما کمی پورتشون نوسان پینگ داره ! شاید به دلیل ای پی باشه که به ما داده باشن برای تست !

isn
January 20th, 2015, 23:18
من هم تجربه گيم سرور رو داشتم ، اگر بازي هاي در حد كانتر ، gta و ... راه اندازي مي كنيد و در عين حال در كنارش قصد فروش سرور مجازي رو هم داريد

پهناي باند ٥٠ مگ ؛ گويا تعرفه زيادي داره ولي با ترافيكي كه مي گويند نامحدوده رو از پارس آنلاين مي تونيد داشته باشيد البته ما خودمون اين سرويس رو نداشتيم ولي مدير تهران گيمينگ ( اگر راست گفته باشه ) ميگفت ١.٥ ماهي هزينه ميكنه ( البته سرور مال خودشه و درپارس انلاين كلو كرده )
اميد وارم كمكتون كرده باشم

iran-developers
January 20th, 2015, 23:30
درود
پالیسی جدید دیتاسنتر ها از جمله پارس آنلاین
بیشتر از 6 یا 10 ترابایت ترافیک مصرفه کنید رایگان می شه !

Mr.Pouria
January 20th, 2015, 23:35
من هم تجربه گيم سرور رو داشتم ، اگر بازي هاي در حد كانتر ، gta و ... راه اندازي مي كنيد و در عين حال در كنارش قصد فروش سرور مجازي رو هم داريد

پهناي باند ٥٠ مگ ؛ گويا تعرفه زيادي داره ولي با ترافيكي كه مي گويند نامحدوده رو از پارس آنلاين مي تونيد داشته باشيد البته ما خودمون اين سرويس رو نداشتيم ولي مدير تهران گيمينگ ( اگر راست گفته باشه ) ميگفت ١.٥ ماهي هزينه ميكنه ( البته سرور مال خودشه و درپارس انلاين كلو كرده )
اميد وارم كمكتون كرده باشم

کنارش قصد فروش سرور مجازی و یا اجاره گیم سرور نداریم و بازی ها یکم تخصصی تر هستند ... (بتلفیلد 4 و غیره)

ترافیک نامحدود از طرفی محدودیت های زیادی بر روی سرویس وجود داره که فک میکنم اصلا مناسب ما نباشه ... و بهتره از همین سرویس های محدود استفاده کنیم ...

تهران گیمینگ هم در بارش اطلاعی ندارم ...

mohsen_sh
January 21st, 2015, 00:03
سلام
تقریبا بعد از خوندن کل تاپیک :

هم روبینا و هم پارس بگ شرکت های بزرگی هستند ولی:
من یه بار سرور خریدم ازشون سرور ایران بود بعد از اینکه آیپی و مشخصات رو گرفتم یکدفعه تمام سرویس های منو بستن ! بعد از کلی تیکت به من گفتن ک اصلا پول ندادم! در صورتی ک هم پرداخت رو نشون دادم و هم ایمیل! ولی خب امتنا کردن! بنده هم به دلیل محدودیت های وقتی ک داشتم پیگیری زیادی نکرده و با چند تا فحش بدرقشون کردم :d

از روبینا سرور داشتم عالی بود ، هم پشتیبانی و هم پینگ
پارس پک اولش خوبه ولی بعد موندن توش بابت هزیه ی پهنای باند حسابی از خجالتت در می یان ! بعدش هم سر سی پی یو اینا خیلی اذیت می کنن
چند وقت پیش یکی از دوستام سرور گرفته بود رم 1! کانتر روش ران کرده بود! کانتری ک رم 128 هم جواب می ده براش! ولی بهش گفتن ک مصرف بالاست باید ارتقا بده! ایشون هم فقط 1 سرور ران کرده بود ! و کار فروش نداشت!

اگر من بخوام بگم در آخر روبینا رو می گم بهت !
ومن اله توفیق
التماس دعا
یاعلی