خدا لعنت کنه فروشندگان *** و حروم خورُ که همه ی زحمت ها رو به باد میدن و کلی هم تو دردسر میندازن آدمُ!!! بگذریم.
من یه فایل بک آپ دارم که از دایرکت ادمین گرفتم ولی هاست جدیدم سی پنلِ ! با سرچی که کردم فهمیدم که برای ریستور کردن باید به صورت دستی این کارُ انجام بدم ولی نمی دونم چجوری، تو فایلِ بک آپی که دارم دو تا پوشه هست backup و domains !
روند کارم توضیح بدین به صورت کلی خودم انجام میدم.
ممنون.
secureconfig
January 20th, 2015, 12:47
سلام.
وارد پوشه ی domains شوید و سپس روی ادرس دامنه ی هاستتان کلیک کنید - مثلا test.com و بعد از ان روی public_html کلیک کنید.
سپس کل فایل هارا select کنید و کپی کنید به public_html هاست سی پنل.
با این کار فایل ها ریستور میشوند.
برای ریستور دیتابیس ، باید ابتدا فایل کانفیگ اسکریپت مثلا وردپرس یا جوملا را باز کنید تا یوزرنیم و نام و پسورد دیتابیس رو مشاهده کنید و سپس با همان مشخصات یک دیتابیس بسازید.
و بعد از ان وارد پوشه ی bakup در هاست شوید و فایل database_name.sql را دانلود کنید روی سیستمتان (database_name همان نام دیتابیس اسکریپت هست)
سپس وارد phpmyadmin شوید و روی دیتابیس کلیک کنید و از بخش Import بکاپ دیتابیس که دانلود کرده اید را اپلود کنید تا دیتابیس نیز ریستور شود.
با این مراحل میتوانید بکاپ را ریستور کنید.
موفق باشید./
mhiizadi
January 20th, 2015, 13:01
سلام
خدا لعنت کنه فروشندگان *** و حروم خورُ که همه ی زحمت ها رو به باد میدن و کلی هم تو دردسر میندازن آدمُ!!! بگذریم.
من یه فایل بک آپ دارم که از دایرکت ادمین گرفتم ولی هاست جدیدم سی پنلِ ! با سرچی که کردم فهمیدم که برای ریستور کردن باید به صورت دستی این کارُ انجام بدم ولی نمی دونم چجوری، تو فایلِ بک آپی که دارم دو تا پوشه هست backup و domains !
روند کارم توضیح بدین به صورت کلی خودم انجام میدم.
ممنون.
بدید به مدیریت سرور با استفاده از transfers میتونن به راحتی براتون ریستور کنن و نیاز به ریستور دستی هم نباشه
yaghi
January 20th, 2015, 16:31
سلام.
وارد پوشه ی domains شوید و سپس روی ادرس دامنه ی هاستتان کلیک کنید - مثلا test.com و بعد از ان روی public_html کلیک کنید.
سپس کل فایل هارا select کنید و کپی کنید به public_html هاست سی پنل.
با این کار فایل ها ریستور میشوند.
برای ریستور دیتابیس ، باید ابتدا فایل کانفیگ اسکریپت مثلا وردپرس یا جوملا را باز کنید تا یوزرنیم و نام و پسورد دیتابیس رو مشاهده کنید و سپس با همان مشخصات یک دیتابیس بسازید.
و بعد از ان وارد پوشه ی bakup در هاست شوید و فایل database_name.sql را دانلود کنید روی سیستمتان (database_name همان نام دیتابیس اسکریپت هست)
سپس وارد phpmyadmin شوید و روی دیتابیس کلیک کنید و از بخش Import بکاپ دیتابیس که دانلود کرده اید را اپلود کنید تا دیتابیس نیز ریستور شود.
با این مراحل میتوانید بکاپ را ریستور کنید.
موفق باشید./
آقا ممنون تقریبا همین کار ها رو کرده بودم ولی اول اینکه سی پنل public_html نداره بجاش فک کنم htdocsه که خب خیلی مهم نیست ! با انتقال فایل ها به این پوشه این ارور میاد Error establishing a database connection
اما نکته مهم تر اینکه چون هاست رایگانِ من نمی تونم تو دیتابیس یوزر بسازم ! خودش پیش فرض یه چیزی میسازه!
secureconfig
January 20th, 2015, 16:33
آقا ممنون تقریبا همین کار ها رو کرده بودم ولی اول اینکه سی پنل public_html نداره بجاش فک کنم htdocsه که خب خیلی مهم نیست ! با انتقال فایل ها به این پوشه این ارور میاد Error establishing a database connection
اما نکته مهم تر اینکه چون هاست رایگانِ من نمی تونم تو دیتابیس یوزر بسازم ! خودش پیش فرض یه چیزی میسازه!
احتمالا هاست رایگان هست و شبیه سی پنل !
سی پنل از public_html استفاده میکند نه htdocs.
برای اینکار فایل کانفیگ اسکریپت رو باز کنید و مشخصات دیتابیسی که داخل پنلتان هست را وارد کنید.
sor
January 20th, 2015, 16:38
احتمالا اون هاست رایگان هست یا پنل دیگری !
اگه خریداری کرده این که بهترین روش اینه که بدین به خود مدیر سرور انجام بده سریع و مطمعا تر هست
در غیر این صورت باید دستی کلا همه چیز رو منتقل کنید
yaghi
January 20th, 2015, 16:44
برای اینکار فایل کانفیگ اسکریپت رو باز کنید و مشخصات دیتابیسی که داخل پنلتان هست را وارد کنید.
احتمالا اون هاست رایگان هست یا پنل دیگری !
اگه خریداری کرده این که بهترین روش اینه که بدین به خود مدیر سرور انجام بده سریع و مطمعا تر هست
در غیر این صورت باید دستی کلا همه چیز رو منتقل کنید
بله گفتم که رایگانِ ! برای همین پشتیبانی انجام نداد :)
meysam021
January 20th, 2015, 16:45
بهترین روش انتقال اطلاعات بصورت دستی هستش برای انتقال از سی پنل به دایرکت ادمین و یا دایرکت ادمین به سی پنل
yaghi
January 20th, 2015, 17:08
آقا دم شما گرم درست شد ! باورم نمیشه :69:
بگم کجا گیر داشت شاید بعدا کسی همین مشکلُ داشته باشه ! خب چون نمی تونستم با همون مشخصاتِ دیتابیس یوزر بسازم این بار برعکس عمل کردم و مشخصاتِ یوزری که ساخته شده بود رو دادم به دیتابیسی که داشتم.