ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سئو سایت دوزبانه

Vraa
January 20th, 2015, 12:05
سلام
من میخوام یه سایت دوزبانه بزنم
بازدید های ایرانی نسخه فارسی روی رتبه و سئو نسخه انگلیسی با کاربرها و بازدیدکنندگان غیر ایرانی تاثیری داره و برعکس؟
یه جا خوندم اگر ساب دومین بزنم مثل en.name.com باید بهینه سازی برای گوگل رو از صفر براش شروع کنم.
name.com/en چطوره؟
بهترین روش برای انجام این کار چیه؟
اصلا بازدیدهای دوتا نسخه که بازدیدکننده و کاربرهاشون از یک کشور نیستند رو همدیگه تاثیری داره؟

Vraa
January 20th, 2015, 13:38
سلام
وقتی داره از یک دامنه استفاده میکنی صدتا زبانم بزنی هیچ فرقی نداره چون کلا یک دامنس
سئوتم دوتانیست یکباره که توش هم کلمات فارسی استفاده میه هم لاتین

ازصدتاکشورهم بازدیدبیاد فرقی نداره چون سایت تو یک ادرس اصلی داره وتمام اینا رو همون دامنه تاثیر داره ساب دامنه جزیی از دامنس
مثال:
الان بلاگفا یک سایته ولی کلی وبلاگ زیرمجموعه باموضاعات وزبان های مختلف داره تمام این وبلاگ ها ک دارن تلاش میکنن بزرگ شن بزرگ نمیشن چون همشون ساب دامنه ای از دامنه بلاگفا دات کام هستن پس تلاششون باعث بزرگ شدن سایت بلاگفا میشه

- - - Updated - - -

درکل کمکی ازم بر میاد درخدمتم هم طراحی هم سئو
bolorhost.com
09107588129

من الان میخوام وبلاگ فارسی میهن بلاگم رو به دامنه name.com وصل کنم و وبلاگ blog.com انگلیسی با متن انگلیسی رو به en.name.com وصل کنم که سایت فارسی تو نتایج فارسی و نسخه انگلیسی رو هم تو نتایج انگلیسی بالا بیاد.
این روش درسته از هیچ لحاظ ایراد نداره؟