ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لیست فانکشن های غیرفعال شده

demonvictor
January 18th, 2015, 23:35
عرض سلام و خسته نباشید.من طبق اموزش های موجود در انجمن لیست فانکشن هایی که براتون قرار دادم رو بستم.میخواستم ببینم که الان من فانکشن ها رو بطور مناسب غیرفعال کردم یا اینکه باید یه سری از اون موارد رو از حالت غیرفعالی درش بیارم؟
ممنون میشم یه چک کنین و اگه چیزی که نباید تو لیست باشه و گذاشته شده و یا اینیکی موردی از قلم افتاده رو بهم بگین.ممنون.

disable_functions = "apache_child_terminate, apache_setenv, define_syslog_variables, escapeshellarg, escapeshellcmd, eval, exec, fp, fput, ftp_connect, ftp_exec, ftp_get, ftp_login, ftp_nb_fput, ftp_put, ftp_raw, ftp_rawlist, highlight_file, ini_alter, ini_get_all, ini_restore, inject_code, mysql_pconnect, openlog, passthru, php_uname, phpAds_remoteInfo, phpAds_XmlRpc, phpAds_xmlrpcDecode, phpAds_xmlrpcEncode, popen, posix_getpwuid, posix_kill, posix_mkfifo, posix_setpgid, posix_setsid, posix_setuid, posix_setuid, posix_uname, proc_close, proc_get_status, proc_nice, proc_open, proc_terminate, shell_exec, syslog, system, xmlrpc_entity_decode,readfile,,system, passthru,readfile,shell_exec,escapeshellarg,escape shellcmd,proc_close, proc_open,ini_alter,dl,popen,parse_ini_file, show_source,"

shahinmq
January 18th, 2015, 23:43
فکر می کنم readfile در اسکریپت های vip استفاده می شه !

همچنین دستور ftp هم مورد نیاز هستش.

نظرات بقیه ی دوستان هم جویا بشید

Yas-Host
January 18th, 2015, 23:53
عملا بستن همه فانکشن ها فقط جلوگیری از سو استفاده از هکر های 10 ساله است.

هکر های حرفه ای اصلا کاری به این موارد ندارند و از روش های دیگری استفاده می کنند

demonvictor
January 19th, 2015, 09:08
عملا بستن همه فانکشن ها فقط جلوگیری از سو استفاده از هکر های 10 ساله است.

هکر های حرفه ای اصلا کاری به این موارد ندارند و از روش های دیگری استفاده می کنند

من طبق توضیحاتی که در مورد Safe_mod شده بود داخل انجمن همچنین نظرات بچه ها من به شک خوردم که ایا این قابلیت رو فعالش کنم یا اینکه چون نخود هر آش میشه بذارم غیرفعال بمونه.بنظرتون چیکار کنم بهتره؟

Yas-Host
January 19th, 2015, 09:35
من طبق توضیحاتی که در مورد Safe_mod شده بود داخل انجمن همچنین نظرات بچه ها من به شک خوردم که ایا این قابلیت رو فعالش کنم یا اینکه چون نخود هر آش میشه بذارم غیرفعال بمونه.بنظرتون چیکار کنم بهتره؟

در صورت اینکه غیرفعال کردید در قسمت php.ini پایین disable_functions و بخش open_basedir را با توجه به پارتیشن ها باید حتما تعریف کنید (حتما)

demonvictor
January 19th, 2015, 09:37
در صورت اینکه غیرفعال کردید در قسمت php.ini پایین disable_functions و بخش open_basedir را با توجه به پارتیشن ها باید حتما تعریف کنید (حتما)

ممنونم از راهنماییتون یه دنیا.
البته یه تاپیک دیگه باز میکنم با عنوان مناسب و بقیه سوالاتم رو اونجا مطرح میکنم.تشکر