سلام ببخشین ما ورود به SSH رو واسه آی پی خودمون محدود کرده بودیم و الان آی پیمون عوض شده و به هیچ وجه نمیشه وارد اس اس اچ شد
csf – a 111.111.111.111
با این دستور به جای عدده آی پی خودم بود ولی الان اصلا نمیشه واردش شد چطوری اس اس اچمو باز کنم؟8-|:61:
djme
January 19th, 2015, 00:07
فایروال را موقتا غیرفعال نمایید تا دسترسی به ترمینال لینوکس برایتان محیا شود. سپس تنظیمات مربوط به محدودیت ای پی را مجددا بر اساس ای پی جدید اعمال کنید
farnood
January 19th, 2015, 02:47
سلام ببخشین ما ورود به ssh رو واسه آی پی خودمون محدود کرده بودیم و الان آی پیمون عوض شده و به هیچ وجه نمیشه وارد اس اس اچ شد
csf – a 111.111.111.111
با این دستور به جای عدده آی پی خودم بود ولی الان اصلا نمیشه واردش شد چطوری اس اس اچمو باز کنم؟8-|:61:
سلام
جای هیج نگرانی نداره عزیز
اگر سرور اختصاصی هست می توانید با درخواست kvm از دیتا سنتر مشکل را حل کنید
و اگر مجازی هست اطلاعات ورودی را به سرویس دهنده ارسال فرمائید تا مشکل را از کنسول مجازی ساز مربوطه برایتان برطرف کند
marketvps
January 19th, 2015, 03:35
دوست عزیز از چه سیستم عاملی استفاده میکنید و چه سروری؟(اختصاصی ،مجازی) اگر اختصاصی نوع مجازی ساز
با بنده در یاهو در ارتباط باشم بتونم زودتر کمکتون کنم مشکلتون حل شود . موفق باشید
princeserver
January 19th, 2015, 08:13
سلام ببخشین ما ورود به SSH رو واسه آی پی خودمون محدود کرده بودیم و الان آی پیمون عوض شده و به هیچ وجه نمیشه وارد اس اس اچ شد
csf – a 111.111.111.111
سلام از طریق پنل مدیریت سرور شما توان این رو دارید که در صورت بروز چنین مشکلاتی وارد سرور بشید
در پیام خصوصی در خدمت شما هستم
marofiserver
January 19th, 2015, 15:36
سرور مجازی بود لینوکس 2.6.32 بود و کنترل پنل هم دایرکته که اوکی شد ممنون بابت راهنمایی