ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : امکان آپلود مستقیم در سی پنل؟

SaeedFazlollahzadeh
January 18th, 2015, 18:55
سلام
میخواستم بپرسم که آیا تو سی پنل میشه از یه لینکی به صورت مستقیم به سی پنل آپلود کرد؟
یعنی من دیگه یه فایلی رو دانلود نکنم و بعدش از تو کامپیوتر بخوام آپلود کنم
مثل خیلی از سایت های Sharing که از لینک آپلود میکنن
اگه سی پنل این اجازه رو نمیده، با نصب پلاگین خاصی میشه این کار رو کرد؟ یا کلا نمیشه؟
و کدوم کنترل پنل میشه؟
ویندوز و لینوکسش خیلی فرقی نداره
با تشکر

secureconfig
January 18th, 2015, 19:00
سلام.

اگر دسترسی روت به سرور دارید میتونید به دایرکتوری یوزر مورد نظر برید و با دستور wget دانلود کنید.

اگر دسترسی روت ندارید میتونید از اسکریپت های انتقال سرور به سرور استفاده کنید - و از داخل سی پنل امکان انتقال مستقیم نیست.

موفق باشید./

SaeedFazlollahzadeh
January 18th, 2015, 19:02
سلام.

اگر دسترسی روت به سرور دارید میتونید به دایرکتوری یوزر مورد نظر برید و با دستور wget دانلود کنید.

اگر دسترسی روت ندارید میتونید از اسکریپت های انتقال سرور به سرور استفاده کنید - و از داخل سی پنل امکان انتقال مستقیم نیست.

موفق باشید./
منظور تون از روت سرور چی هست؟
و این که من خودم میتونم این اسکریپت هایی که گفتین رو نصب کنم؟ یا باید تیکت بزنم و درخواست بدم؟

ertebat7
January 18th, 2015, 19:09
سلام
میخواستم بپرسم که آیا تو سی پنل میشه از یه لینکی به صورت مستقیم به سی پنل آپلود کرد؟
یعنی من دیگه یه فایلی رو دانلود نکنم و بعدش از تو کامپیوتر بخوام آپلود کنم
مثل خیلی از سایت های Sharing که از لینک آپلود میکنن
اگه سی پنل این اجازه رو نمیده، با نصب پلاگین خاصی میشه این کار رو کرد؟ یا کلا نمیشه؟
و کدوم کنترل پنل میشه؟
ویندوز و لینوکسش خیلی فرقی نداره
با تشکر
سلام
فکر کنم منظور شما لیچر هست
برای نصب اسکریپت لیچر باید از هاسینگ خودتون سوال کنید که ایا اجازه دارید یا نه
بهتره از سرور مجازی استفاده کنید

secureconfig
January 18th, 2015, 19:16
ظاهرا دسترسی هاست دارید.
دسترسی روت یعنی مدیر سرور باشید.

لینک زیر را مشاهده کنید :
goo.gl/nHNLAU (http://goo.gl/nHNLAU)

SaeedFazlollahzadeh
January 18th, 2015, 19:48
یه دو تا رو گرفتم و به خوبی هم کار کرده
ولی حس بدی نسبت بهشون دارم و اونم اینه که حس میکنم موقع آپلود، از حجم نت من کم میشه!
اسکریپتی هست که در همون فضای مجازی دانلود و آپلود کنه و کاری به نت و ترافیک من نداشته باشه؟

secureconfig
January 18th, 2015, 19:52
داخل اسکریپت مورد نظر لینک رو وارد میکنید یا فایل رو انتخواب میکنید برای اپلود ؟

اگر لینک وارد میکنید که مطمین باشید به صورت سرور به سرور انتقال داده میشود و از حجم اینترنتتان کم نمیشود.

فقط دقت فرمایید نام فایل را تغییر دهید و درصورت امکان روی ان پسورد قرار دهید تا اگر فردی لینک اپلود را پیدا کرد سایتتان هک نشود ;)

SaeedFazlollahzadeh
January 18th, 2015, 19:58
داخل اسکریپت مورد نظر لینک رو وارد میکنید یا فایل رو انتخواب میکنید برای اپلود ؟

اگر لینک وارد میکنید که مطمین باشید به صورت سرور به سرور انتقال داده میشود و از حجم اینترنتتان کم نمیشود.

فقط دقت فرمایید نام فایل را تغییر دهید و درصورت امکان روی ان پسورد قرار دهید تا اگر فردی لینک اپلود را پیدا کرد سایتتان هک نشود ;)
سایت من مثل همون بنده خدایی هست که 1100 داره و سارق محترم بخواد گوشیشو بزنه:113:! پشیمون میشه!
ولی جدا از شوخی، اینو گرفتم اسکریپت انتقال فایل به سرور به صورت ریموت | بیست اسکریپت - مرجع دانلود اسکریپت (http://www.20script.ir/%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D8%AA-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D8%A8%D9%87-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%D8%B5%D9%88%D8%B1%D8%AA-%D8%B1%DB%8C%D9%85/)
تو توضیحاتش که حرفی از حجم و ترافیک نزده
واسه تست هم از یکی از سایت ها، لینک یه فایل 500 مگابایتی رو واسه تست ریختم
و تو سی پنل که ریلود میکردم که ببینم چقدر آپلود شده، میدیدم مثلا در عرض سه ثانیه، دو مگابایت میرفت
و فایلی هم که آپلود کردم، پسورد داشته

secureconfig
January 18th, 2015, 20:14
به هاستینگ تیکت بزنید تا مشکل را بررسی کنند.

SaeedFazlollahzadeh
January 18th, 2015, 21:06
به هاست تیکت زدن همانا و بستن اکانتم همانا:102:
دلیل: استفاده از اسکریپت انتقال ریموت و همچنین ذخیره فایلهای دانلودی روی هاست
استفاده از لیچر در سطح دیتاسنتر نیز حتی غیر مجاز می باشد و همچنین استفاده از هاست میزبانی جهت میزبانی فایل و آپلوسنتر غیر مجاز می باشد
لااقل یه اطلاعی میدادید یا هشدار یا در حد یه حرف هم اگه می بود، قبول بود!

yourhosting
January 18th, 2015, 21:08
سلام
از اسکریپت زیر نیز میتونید استفاده کنید و تست شده است:
اسکریپت اپلود مستقیم از لینک rz uplink | بیست اسکریپت - مرجع دانلود اسکریپت (http://www.20script.ir/%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D8%AA-%D8%A7%D9%BE%D9%84%D9%88%D8%AF-%D9%85%D8%B3%D8%AA%D9%82%DB%8C%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%D9%84%DB%8C%D9%86%DA%A9-rz-uplink/)
ابتدا محتویات فایل رو در هاستتون اپلود کنید سپس در فایل از طریق ادرس وارد جایی که اسکریپت رو نصب کردید بشید و در دو فیلد,در فیلد اول لینک فایلی که میخواید اپلود کیند رو وارد کنید و در فیلد دوم پسورد رو(=defualt) همچنین از طریق فایل config.php میتونید پسورد رو عوض کنید.
موفق باشید

secureconfig
January 18th, 2015, 21:09
والا این مورد بستگی به سیاست هاستینگ داره و جز مصرف پهنای باند سرور فکر نمیکنم مخاطره ی دیگری داشته باشد !
بگید اسکریپت را حذف کنند و سایتتان را باز کنند !
بهتر هست دستی اپلود کنید :)

Ashkankamangar.ir
January 18th, 2015, 21:14
باید لیچ کنید که از نظر اکثر شرکتها ممنوع است

SaeedFazlollahzadeh
January 18th, 2015, 22:06
والا این مورد بستگی به سیاست هاستینگ داره و جز مصرف پهنای باند سرور فکر نمیکنم مخاطره ی دیگری داشته باشد !
بگید اسکریپت را حذف کنند و سایتتان را باز کنند !
بهتر هست دستی اپلود کنید :)
بله، پس از مذاکرات فشرده، بنا بر این شد که دیگه از این اسکریپت ها استفاده نکنم
و ظاهرا باز هم باید عمری رو پشت نت بگذرونیم تا آپلود بشه

باید لیچ کنید که از نظر اکثر شرکتها ممنوع است
لیچ که ممنوعه
اجازه ی اسکریپت هم که نمیدن و میگن مخرب هست
پس چه باید کرد؟
سرور اختصاصی داشته باشم، دیگه کاری ندارن؟

secureconfig
January 18th, 2015, 22:08
روی سرور اختصاصی یا مجازی مشکلی ندارید و مدیریت کامل بر عهده ی شماست.

taksis
January 18th, 2015, 22:43
نه روی سرور اختصاصی لیچر مشکلی نیست
اما لازم نیست شما یهو از هاست بپری رو سرور اختصاصی!!!
vps بگیر
هاست ها با کلیجا مشکل ندارن
فکر کنم کلیجا دانلود از لینک داشته باشه از اونم میتونی استفاده کنی