PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیدا کردن پورت mysql

rezakhani
January 17th, 2015, 18:28
سلام دوستان من پورت mysql را برای اتصال هاست دیگه به دیتابیس نیاز داشتم " Remote Database Access "
پورت پیش فرض اینه : 3306
فکر کنم این پورت رو عوض کردند چطور می تونم پورت mysql رو پیدا کنم آیا امکان تغییر پورت mysql وجود داره ؟

nginxweb
January 17th, 2015, 18:32
درود
دوست عزیز جهت پیدا کردن پورت از طریق ssh و دستور mysql با اجرای کوئری زیر میتوانید مشاهده کنید:

SHOW VARIABLES WHERE Variable_name = 'port';

خروجی چیزی شبیه این خواهد بود:

mysql> SHOW VARIABLES WHERE Variable_name = 'port';
+---------------+-------+
| Variable_name | Value |
| port | 3306 |
1 row in set (0.00 sec)

مشاهده میکنید که پورت 3306 میباشد

موفق باشید

secureconfig
January 17th, 2015, 18:33
سلام.

دسترسی روت به سرور دارید یا دسترسی هاست ؟
اگر دسترسی روت ندارید بهترین کار اینه که از مدیر سرور یا هاستینگ سوال کنید.

راه دوم هم اینکه که از طریق php فایل /etc/my.cnf/ را بخونید که اگر دسترسی ان بسته نشده باشد میتونید کانفیگ mysql را مشاهده کنید و پورت در ان قرار داده شده.

اما به احتمال بسیار بسیار زیاد فایروال این پورت را مسدود کرده است.

موفق باشید./

rezakhani
January 17th, 2015, 18:46
سلام.

دسترسی روت به سرور دارید یا دسترسی هاست ؟
اگر دسترسی روت ندارید بهترین کار اینه که از مدیر سرور یا هاستینگ سوال کنید.

راه دوم هم اینکه که از طریق php فایل /etc/my.cnf/ را بخونید که اگر دسترسی ان بسته نشده باشد میتونید کانفیگ mysql را مشاهده کنید و پورت در ان قرار داده شده.

اما به احتمال بسیار بسیار زیاد فایروال این پورت را مسدود کرده است.

موفق باشید./

سلام
خیر به سرور دسترسی ندارم ! :( میشه بیشتر در مورد راه دومی که گفتید توضیح بدید ؟

secureconfig
January 17th, 2015, 19:01
در هاستتان یک فایل php با نام test.php ایجاد کنید و متن زیر را در ان قرار دهید :

<?php
echo file_get_contents("/etc/my.cnf");
?>

سپس از داخل ادرس سایت اجراش کنید و ببینید در نتیجه صفحه ی سفید میاره یا محتویات کانفیگ mysql.

rezakhani
January 17th, 2015, 19:26
این ارور رو داد
Warning: file_get_contents(): open_basedir restriction in effect. File(/etc/my.cnf) is not within the allowed path(s): (/home3/username:/usr/lib/php:/usr/php4/lib/php:/usr/local/lib/php:/usr/local/php4/lib/php:/tmp) in /home3/username/public_html/reza.php on line 2

Warning: file_get_contents(/etc/my.cnf): failed to open stream: Operation not permitted in /home3/username/public_html/reza.php on line 2

secureconfig
January 17th, 2015, 20:15
درصورت امکان دسترسی هاست را ارسال کنید تا بررسی کنم.