PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راه اندازی سرور آپلود سنتر

nimakarimi
January 17th, 2015, 14:31
سلام دوستان،

چند روز پیش یه تاپیک باز کردم که متاسفانه به جای اشتباه باز کرده بودم که از طرف مدیریت حذف شده بود. امیدوارم این تاپیکم به جای درستش باز کرده باشم.

میخوام یه آپلود سنتر راه بندازم، به نظر شما کدوم دیتا سنتر انتخاب خوبیه و به واریز زیاد گیر نده؟؟

میخوام از تجربیات عزیزانی که تو آپلود سنتر داشتن با من شریک بسازن، چه خوبی ها داره و چه بدی ها و مشکلات داره؟؟

سرزمین
January 17th, 2015, 14:34
سلام، هیچ جا مثل ایران خیال شما راحت نیست ولی مشکل پهنای باند داریم بعد ار اون هم شنیدم هلند میتونه خوب باشه.

دیتاسنتر و سایر قضایا رو دوستان باید راهنمایی کنن.

taksis
January 17th, 2015, 14:38
باید یک سرور قوی بخصوص از لحاظ پورت تهیه کنید
اگر آپلود سنتر فایل قراره راه بندازید خب هزینه های بالایی داره اما اگر آپلود سنتر عکس میخواید باشه خب هزینه ها کمتره
هزینه های زیادی هم داره.بخصوص اگر بخواید اسکریپت اختصاصی بدید براتون طراحی کنن
در کل اگر نمیتونید ماهانه 200-300 هزار تومن هزینه کنید از خیرش بگذرید چون کوچیکترین مشکلی هم پیش بیاد کاربرا بیخیال سایت میشن و میرن.
دیتاسنتر هم والا اگر بازم مشکلی از لحاظ هزینه پهنای باند ندارید میتونید از دیتاسنتر های ایرانی مثل پارس آنلاین سرور بگیرید که واقعا هم راه اندازی یک آپلود سنتر روی سرور های ایرانی هزینه هاش سر به فلک میکشه