ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در پارک کردن دامنه در هاست دانلود

demonvictor
January 17th, 2015, 10:50
عرض سلام و خسته نباشید.
من یه هاست دانلود دارم که روی اون یکی هاست اصلی که روی یه سرور دیگه ای هستش من رفتم و یه رکورد به
dl.mydomain.com به ای پیه سرور هاست دانلودم زدم.
اما وقتی که دارم میرم روی هاست دانلوده و روی پارک دامنه کلیک میکنم تا دامنه ی مورد نظرم رو هم روش پارک کنم ارروری که توی تصویر مشاهده میکنین رو بهم میده.
تعداد ایجاد پارک دامنه هم برای من تا سه عدد باز هست.
مدیر سرور اون هاست دانلود هم خودم هستم.ممنون میشم در این مورد راهنماییم کنین.
http://snap.ashampoo.com/uploads/2015-01-16/z3ayf49d.png
سوال دوم:
من برای همین دامنه ی اصلیه یه دونه رکورد زدم با یه ساب دیگه روی یه سرور دیگه که روش همین هاست دانلود رو دارم. حالا میخواستم ببینم که میتونم روی همون هاست دانلودی که سابه همون دامنه هه هم روش رکورد خورده رو قرار بدم به طوری که به این حالت در بیاد: dl.my.mydomain.com . اگر اره به چه شکل هستش؟چون من خواستم این کار رو هم بکنم به اررور خوردم.
ممنون میشم اگه این دو تا سوال رو راهنماییم کنین.
- - - Updated - - -

عرض سلام و خسته نباشید.
من یه هاست دانلود دارم که روی اون یکی هاست اصلی که روی یه سرور دیگه ای هستش من رفتم و یه رکورد به
اما وقتی که دارم میرم روی هاست دانلوده و روی پارک دامنه کلیک میکنم تا دامنه ی مورد نظرم رو هم روش پارک کنم ارروری که توی تصویر مشاهده میکنین رو بهم میده.
سوال دوم:
من برای همین دامنه ی اصلیه یه دونه رکورد زدم با یه ساب دیگه روی یه سرور دیگه که روش همین هاست دانلود رو دارم. حالا میخواستم ببینم که میتونم روی همون هاست دانلودی که سابه همون دامنه هه هم روش رکورد خورده رو قرار بدم به طوری که به این حالت در بیاد: dl.my.mydomain.com . اگر اره به چه شکل هستش؟چون من خواستم این کار رو هم بکنم به اررور خوردم.
دوباره بالا میارم پست رو چون واقعا مشکلم خیلی ضروری هستش.
ممنون

secureconfig
January 17th, 2015, 19:05
سلام.

اگر از record سابدامنه را روی ایپی سرور دانلود ست کرده اید باید در سی پنل یک هاست ایجاد کنید مثلا با دامنه ی dl.website.com و نیازی به پارک کردن نیست.

موفق باشید./

demonvictor
January 17th, 2015, 19:38
عرض سلام و خسته نباشید.
سوال دوم:
- - - Updated - - -

دوباره بالا میارم پست رو چون واقعا مشکلم خیلی ضروری هستش.
ممنون

عرض سلام و خسته نباشید.کسی نبودش که این مشکل من رو برطرفش کنه؟

jahromweb
January 17th, 2015, 19:42
سلام
من با سی پنل زیاد کار نکردم اما تا جایی که میدونم:
یک سیستم امنیتی توی سی پنل هست که اجازه ی پارک دامنه ای که دی ان اسش تنظیم نیست یا ای پی a ریکوردش روی سرور نیست نمیده
صبر کنید فک کنم درسته بشه البته اگه a ریکورد رو درست زده باشید

- - - Updated - - -

اگر غلطه اساتید تصحیح کنن
ممنون

sehati416
January 18th, 2015, 00:35
طبق این اررور میگه که دی ان اس ات ست نیستش باید جفتش رو یک دی ان اس ست شده باشه تا بتونی پارک کنی !!

demonvictor
January 20th, 2015, 23:41
سلام.

اگر از record سابدامنه را روی ایپی سرور دانلود ست کرده اید باید در سی پنل یک هاست ایجاد کنید مثلا با دامنه ی dl.website.com و نیازی به پارک کردن نیست.

موفق باشید./

اون هاست قبلا ایجاد شده.الآن میخوام که روش یه ساب دامنه ی دیگه پارک بشه.اگه یه هاست دیگه ایجاد کنم که روی اون یکی پارک نمیشه که.الان یه هاست دانلودی هستش که فعاله.الان من میخوام روی اون هاسته یه دامنه ی دیگه رو پارک کنم روش که این خطا رو میده.اخه بابا من قبلا از اول رفتم ای پی از روی اون هاسته رکورد کردم.چرا این خطار رو میده.

- - - Updated - - -

اون هاست قبلا ایجاد شده.الآن میخوام که روش یه ساب دامنه ی دیگه پارک بشه.اگه یه هاست دیگه ایجاد کنم که روی اون یکی پارک نمیشه که.الان یه هاست دانلودی هستش که فعاله.الان من میخوام روی اون هاسته یه دامنه ی دیگه رو پارک کنم روش که این خطا رو میده.اخه بابا من قبلا از اول رفتم ای پی از روی اون هاسته رکورد کردم.چرا این خطار رو میده.

?

- - - Updated - - -

مشکلم هنوز حل نشده