ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال هاست ار سی پنل به دایرکت ادمین

shopingserver.com
January 16th, 2015, 22:10
سلام دوستان
سایت من روی هاست سی پنل هست و میخوام اینو به هاست دایرکت ادمین ببرم .

میشه راهنمایی کنید چطور باید انتقال بدم
m0rt3za
January 16th, 2015, 22:36
سلام
فایل ها رو به پوشه public_html منتقل کنید
دیتابیس جدید بسازید (تنظیمات دیتابیس را در صورت لزوم در فایل کانفیگ تصحیح کنید)
دیتابیس قدیمی را در دیتابیس جدید ایمپورت کنید

doctorportable
January 17th, 2015, 00:13
اول از همه تو سی پنل یه فول بک اپ بگیرید و دانلود کنید یا به یه محل مناسب کپی کنید
بعد از طریق پی اچ پی مای ادمین از تک تک دیتابیس هاتون بک اپ بگیرین (extract) و تو کامپیوترتون ذخیره کنید.
سوم اگه اطلاعاتتون تو پابلیک اچ تی ام ال هستش از طریق فایل منیجر سی پنل همشونو انتخاب کنید و زیپ کنید و دسترسی فایل زیپ رو بصورت موقت 666 کنید تا بهنگام دانلود مشکلی نداشته باشین - اسم فایل زیپ هم در حد امکان ساده انتخاب کنید
تو سایت مقصد و تو پوشه پابلیک اچ تی ام ال یدونه فایل پی اچ پی ایجاد کنید (مثلا copy.php ) و دستور کپی زیر رو (برای کپی شدن فایل زیپ از سرور قدیمی به جدید) از طریق ادیتور وارد و ذخیره کنید

<?php
echo copy("source.txt","target.txt");
?>
سورس ، ادرس فایل مبدا و تارقت اسمیه که تو سرور جدید با اون ذخیره میشه
بعد تو مرورگر ادرس فایل رو برای اجرای فایل پی اچ پی وارد کنید تا کپی انجام بشه مثلا : www.newsite.com/copy.php --- اگه حجم فایل زیاده باید منتظر بمونید . صفحه رو ریلود نکنید .
با دایرکت ادمین میتونین فایل ها رو اکسترکت کنید تو همون فولدر پابلیک ادمین.
دیتابیس ها رو در صورت امکان میتونی از همون طریق پی اچ پی ادمین ایمپورت کنید در غیر این صورت از روش های دیگه یا با کمک پشتیبانی میتونین ایمپورت کنید

بعد از اتمام این کار ممکنه بهنگام لود سایت با خطا هایی مواجه بشین -- برای رفع این خطا ها باید فایل های کانفیق رو بررسی کنید و برخی موارد رو تو دیتابیس ها اصلاح کنید
بنظرم نحوه پوشه بندی دایرکت ادمین چون با سی پنل متفاوته بیشتر با خطاهایی که مربوط به ادرس فایل هستش مواجه میشین که اصلاح کردنشون زیاد سخت نیست .

این مطالب روشیه که خودم استفاده کردم و ممکنه روش اسونتر و بهتری باشه که دوستان اهل فن بهتر میتونن راهنمایی کنند.