ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هاست آپلود رایگان -لطفا مشارکت فرمایید

anajafi.ir
January 14th, 2015, 23:41
باسلام
می دانیم که هاست های رایگان یو هاستینگ و... شرایط خاصی برای استفاده دارند
مثلا نمیتوان آپلود سنتر ایجاد کرد یا اسکریپت نال شده و اسپم و... نصب کرد.

هزینه بیست گیگ هاست فایل کم تر از 20هزار تومان نیست و این هزینه برای وبلاگی که مثلا در بلاگفا وجود دارد و حق استفاده کد کسب درآمد هم ندارد بدون شک زیاد می باشد

در این هاست ها آپلود فایل به صورت تنها امکان پذیر نیست اما میتوان یک صفحه ایندکس داشت و در ساب دامین دیگر فایل آپلود کرد و آن را به دامنه متصل کرد(در هاست ها و وبلاگهایی که امکان اتصال ساب دامین هست)

لطفا تکمیل فرمایید

OmidX
January 15th, 2015, 00:07
باسلام

هزینه بیست گیگ هاست فایل کم تر از 20هزار تومان نیست و این هزینه برای وبلاگی که مثلا در بلاگفا وجود دارد و حق استفاده کد کسب درآمد هم ندارد بدون شک زیاد می باشد

در این هاست ها آپلود فایل به صورت تنها امکان پذیر نیست اما میتوان یک صفحه ایندکس داشت و در ساب دامین دیگر فایل آپلود کرد و آن را به دامنه متصل کرد(در هاست ها و وبلاگهایی که امکان اتصال ساب دامین هست)

لطفا تکمیل فرمایید

بهترین گزینه برای شما یک سرور مجازی با ۵۱۲ مگ رم و ۲۰ ~ ۳۰ گیگ هارد ه ک ارزون تر از ۲۰ گیگ هاست اشتراکی در میاد ...

هاست رایگان یعنی رو هوا بودن اطلاعات شما ، بعد یه مدت جم میکنن میرن ، اون وقت شما میمونید و ۲۰ گیگ اطلاعاتی ک یا ندارید شون و یا باید مجددا آپلود کنید (ک با وضع اینترنت ایران ... ... ... !!) .

با تشکر ...

taksis
January 15th, 2015, 00:25
من نفهمیدم چی شد قضیه
اما اگر برای وبلاگتون هاست دانلود میخواید،یعنی فایلهاتون رو داخلش قرار بدید و لینک بدید داخل وبلاگ،خب معمولا هاست های دانلود (فایل هاستینگ) دیگه دیتابیس و ایمیل و.... ندارن قیمتشون از هاست معمولی پایین تره.با اف تی پی میتونید تک تک یا کلی فایلهاتون رو داخلش قرار بدید.
شما میتونی هاست دانلود با قیمت مناسب پیدا کنی دامنه رو بهش وصل کنی.یه سابدامین درست کنی برای فایل ها.ادرس اصلی هم ریدایرکت بشه به وبلاگ

hamid53214
January 15th, 2015, 00:30
باسلام

لطفا تکمیل فرمایید

برای آپلود دائمی فایلهاتون میتونید از آپلود سنتر های دائمی مثل پیکوفایل ، بیان باکس، پرشین گیگ و غیره استفاده کنید

anajafi.ir
January 15th, 2015, 08:09
بهترین گزینه برای شما یک سرور مجازی با ۵۱۲ مگ رم و ۲۰ ~ ۳۰ گیگ هارد ه ک ارزون تر از ۲۰ گیگ هاست اشتراکی در میاد ...

هاست رایگان یعنی رو هوا بودن اطلاعات شما ، بعد یه مدت جم میکنن میرن ، اون وقت شما میمونید و ۲۰ گیگ اطلاعاتی ک یا ندارید شون و یا باید مجددا آپلود کنید (ک با وضع اینترنت ایران ... ... ... !!) .

با تشکر ...

سلام
شما درست میفرمایید.
به نظر شما میشه خودت یه نمایندگی بگیری که مطمئن باشی رو هوا نیست
بعد این که مسدود کردن سرویس از طرف نمایندگی هست ؟ یا یو هاستینگ؟

justfilm
January 15th, 2015, 08:14
درود.

دوست عزیز یا باید خرچ کنید سرویس درست حسابی و با اطمینان بخرید . یا همه چیتون رو هواست.. یا از اپلود سنتر ها استفاده کنید . مثل پیکو فایل.

موفق باشید

Mizban IT | میزبان آی تی (http://www.mizbanit.com)

anajafi.ir
January 15th, 2015, 08:20
درود.

دوست عزیز یا باید خرچ کنید سرویس درست حسابی و با اطمینان بخرید . یا همه چیتون رو هواست.. یا از اپلود سنتر ها استفاده کنید . مثل پیکو فایل.

موفق باشید

دوست عزیز من خودم 50گیگ هاست فایل به اقتضای کارم گرفتم دارم برام کافیه.
سوال واسم پیش اومده بود!
که میشه نمایندگی هاست رایگان بگیری که محدودیت برات نباشه و....؟
و اینکه نظارت بر هاست کار کیه نمایندگی یا دیتاسنتر اصلی؟

justfilm
January 15th, 2015, 08:40
دوست عزیز من خودم 50گیگ هاست فایل به اقتضای کارم گرفتم دارم برام کافیه.
سوال واسم پیش اومده بود!
که میشه نمایندگی هاست رایگان بگیری که محدودیت برات نباشه و....؟
و اینکه نظارت بر هاست کار کیه نمایندگی یا دیتاسنتر اصلی؟

همه ی سایت های که نمایندگی رایگان میدن بنده برای سایت موزیک دوستم امتحان کردم.. هیچ کدوم جواب نداد. بعد از مدتی میرن هوا.. و محدودیت که صددرصد
از همه لحاظ دارند.
و نظارت بر هاست از طرف خود نماینده هست .. میتونه عین یه نمایندگی عادی وارد اکانت ها بشه و فایل های شما رو ببینه و هر کار دیگه.. مثل ساس کردن و ترمینیت و مودیفی..
البته اگر یوزر یا همون نماینده پنلش بسته بشه یا دامینش یا هر چیزی ... کلا اطلاعات شما هم از بین میره..
در کل چیز خوبی نیست..

-------------------------------------

jahromweb
January 15th, 2015, 09:03
باسلام
بنده اشنایی کامل با یوهاستینگ دارم و جزء اعضای ارشد انجمن انجا هستم با خود هاستینگر هم همکاری داشتم (یوهاستینگ ، هاستینگ 24 ، باکس بیلینگ و ... همه زیر مجموعه هاستینگ هستند)
طبق تجربه ام میگویم که روی ان سرمایه گذاری نکنید فرقی ندارد که ریسلر باشید یا کاربر
برای اثبات اکانت من تنها کاربر ایرانی که جزء اعضای ارشد است: Mehdi Tamaddon's profile — YouHosting Forum (http://forum.youhosting.com/user155.html)
mofh هم فرقی ندارد و باز مثل یوهاستینگ است
اگر در بخش فروش تاپیک بزنید همکارانی هستند که هاست دانلود 50 گیگ را زیر 3 هزار تومان میدهند و تایید میشوند
موفق باشید./

- - - Updated - - -

درضمن برای دریافت 20 گیگ هم باید 150 پست در انجمن داشته باشید!

A+I
January 20th, 2015, 20:28
دوستمون درست میگن
بهترین گزینه سرور اختصاصی 512 می باشد