توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نظر شما راجعبه فروشگاه
yaser_ph
January 14th, 2015, 12:39
سلام
کسی که بخواد یه فروشگاه هاست بزنه بنظرتون باید به چه دانشی مسلط باشم البیته از ریسلری شروع میکنم که اگه یه وقت مشتری نداشتم ضرر نکنم زیاد8-|
توضیحاتی که لازم می دونید بگید خوشحالم میشم از نظرت و پیشنهادتون بهرمند بشم .
January 14th, 2015, 12:51
دوست عزیز اگر خواستید می تونم به صورت کامل کمکتون کنم
09354652210
twohost
January 14th, 2015, 12:58
با سلام
بايد بتونيد هاست ايجاد كنيد و مفاهيم اوليه مانند پهنا و فضا و ... رو بدونيد وگرنه كاري خواصي لازم نيس
yaser_ph
January 14th, 2015, 13:01
دوستان عزیز یکمی بیشتر توضیح بدیددرباهی ریسلر وباید چیزی رو بدونم
!MihanIt!
January 14th, 2015, 13:38
شما برای اولین کار یک برند انتخاب کنید و سپس دامنشو بخرید
بعد از اینکار یک نمایندگی سی پنل / دایرکت بگیرید هزینه ها از هم کم هست
بعد از اون خودتون یا مدیر سرور سیستم مدیریت whmcs رو اوکی کنه
کم کم هم با کنترل پنل ها آشنا می شید بعد همینطور ارتقا میدید که میرید رو سرور مجازی و اختصاصی ..
اگر خواستید گفتم خدمتتون مشاوره رایگان میدم خدمتتون;)
درتماس باشید
twohost
January 14th, 2015, 13:53
با سلام دوست عزیزم فکر کنم
توضیحات کافی دادن
فقط یه چیزی که یادشون رفته این بود که باس قالب هم برا سایتتون داشته باشید
و لاینسس whmcs باز اگه سوالی داشتید در خدمتم
!MihanIt!
January 14th, 2015, 13:57
توضیحات کافی دادن
دوست عزیز واقعا سرمایه می خواد کسی اول کار لایسنس تهیه کنه
بعدشم این دوست عزیز اگر سرمایه خوبی داشته باشه می تونه بدن براشون طراحی کنند ولی بهتره برای اول کار از آماده استفاده کنند;)
yaser_ph
January 14th, 2015, 14:32
دوستان می توانم از اول با سرمایه کم شروع کنم می توانم موفق بشم
درباهی لایسنس یکم توضیح بفرمائیدو اینکه برای ریسلری باید لایسنس داشت
ParsWebIT
January 14th, 2015, 14:58
1. راه اندازی سایت ( اول کار با استفاده از یک cms مثل وردپرس )
2. خرید یک ریسلر - در این مورد پا گرفتن کاسبی شما 100% ربط مستقیم به کیفیت و اعتبار کسی که ازش ریسلر رو میگیرید داره پس خوب تحقیق کنید و خام قیمتهای کم نشید.
3. راه اندازی یک سیستم فروش شامل ( whmcs و اتصال به ریسلر برای ساخت و تحویل اتوماتیک اکانت هاست )
4. گرفتن یک درگاه آنلاین و اتصال به whmcs مانند زرین پال و یا پی لاین
5. شروع بازاریابی در اینترنت - استارت از همین فروم - دیگر سایتها و ایمیل مارکتینگ
اسکریپت WHMCS که برای شما لازم هست دارای لایسنس هست. لایسنس به معنی حق اشتراک این برنامه هست که به صورت ماهانه، سالانه و با میتونید این حق استفاده رو به صورت مادام العمر خریداری کنید.
yeganehha
January 14th, 2015, 15:02
دوست عزیز اگر می خوای موفق باشی علاوه بر نظر دوستان به نظر من باید برنامه نویسی هم بلد باشی که بتونی خوب پشتیبانی کنی
به طور کامل اگر خواستی تماس بگیر تا کامل و رایگان راهنمایتون کنم
شماره تماس پ خ می کنم
jahromweb
January 14th, 2015, 15:10
سلام اگر نیاز به راهنمایی کامل هست با بنده درتماس باشید
-----
اول اطلاعات فنی را بالا ببرید مثلا یک ریسلر تهیه کنید و با ان کار کنید و....
TN Projects
January 14th, 2015, 15:10
با درود و احترام.
شما باید ابتدا یک نمایندگی نه به جهت فروش، بلکه جهت انجام یکسری کارها و آموزشها و حتی یادگیری کامل مدیریت محتوا ها خریداری کنید که ابتدا این موارد رو کاملا تسلط پیدا کنید. نصب مدیریت محتوا بسیار ساده هست و میشه روی لوکال هاست کامپیوترتون هم انجام داد اما روی هاست باید حتما آزمایش بشه که بعدا اگر مشتریهاتون مشکلی داشتند حداقل از مشکل دار نبودن هاست یک اطمینان نسبی بدست بیارید.
اما بنده بهتون پیشنهاد میدم فعلا خریداری نکنید و اگر صرفا قصدتون شروع کار با علاقه کامل هست وارد این حرفه بشید و با اطلاعات مشتریهاتون بازی نکنید چرا که ممکنه بدترین پیامدها رو برای خودتون و مشتریها بوجود بیارید.
ما میتونیم بهتون نمایندگی بدیم اما چون توی بخش آموزشی تاپیک زدین باید اصول رو بهتون معرفی کرد... شما نمایندگی بزنید باید در پلیس فتا ثبت کنید کارتون و این یعنی مسئولیت سایتهایی که میزبانی میکنید رو بر عهده بگیرید بعدش باید هواستون به مسائل هــک و... هم باشه چون شما به عنوان هاستینگ خودتون رو معرفی کردین پس طبیعتا باید مسئولیت سرویسی که خریداری رو برعهده بگیرید و این ساده ترین مثالها بودن اما مهمترینش امنیت مشتریهاتون خواهد بود که شک نکنید اگر میخواید از همین الان شروع کنید چیزی جز شکست و رو هوا بودن مشتریهاتون در آینده تجربه نخواهید کرد.
بنظر بنده ابتدا نمایندگی جهت آموزش کامل بگیرید وقتی آموزش رو کاملا یادگرفتید اصلا نیازی به تاپیک نیست برای یک مدیر هاستینگ یا سرور :) البته این تعریف مدیر هاستینگ نیست بسیار بسیار گسترده تر هست اما متاسفانه در ایران تعرفی در همین حد براش توصیف شده.!
اما درصورتی که پیشنهاد بنده رو قبول کردین میتونم در یادگیری گاه گاهی در شرایط خاص بهتون راهنمایی کنم.
موفق و پیروز باشید.
sor
January 14th, 2015, 15:40
سلام اگه خواستین با بنده در تماس باشید کاملا راهنمایی تون میکنم
09385356006
بیشترشون رو دوستان توضیح دادن
yaser_ph
January 14th, 2015, 20:20
با درود و احترام.
شما باید ابتدا یک نمایندگی نه به جهت فروش، بلکه جهت انجام یکسری کارها و آموزشها و حتی یادگیری کامل مدیریت محتوا ها خریداری کنید که ابتدا این موارد رو کاملا تسلط پیدا کنید. نصب مدیریت محتوا بسیار ساده هست و میشه روی لوکال هاست کامپیوترتون هم انجام داد اما روی هاست باید حتما آزمایش بشه که بعدا اگر مشتریهاتون مشکلی داشتند حداقل از مشکل دار نبودن هاست یک اطمینان نسبی بدست بیارید.
اما بنده بهتون پیشنهاد میدم فعلا خریداری نکنید و اگر صرفا قصدتون شروع کار با علاقه کامل هست وارد این حرفه بشید و با اطلاعات مشتریهاتون بازی نکنید چرا که ممکنه بدترین پیامدها رو برای خودتون و مشتریها بوجود بیارید.
ما میتونیم بهتون نمایندگی بدیم اما چون توی بخش آموزشی تاپیک زدین باید اصول رو بهتون معرفی کرد... شما نمایندگی بزنید باید در پلیس فتا ثبت کنید کارتون و این یعنی مسئولیت سایتهایی که میزبانی میکنید رو بر عهده بگیرید بعدش باید هواستون به مسائل هــک و... هم باشه چون شما به عنوان هاستینگ خودتون رو معرفی کردین پس طبیعتا باید مسئولیت سرویسی که خریداری رو برعهده بگیرید و این ساده ترین مثالها بودن اما مهمترینش امنیت مشتریهاتون خواهد بود که شک نکنید اگر میخواید از همین الان شروع کنید چیزی جز شکست و رو هوا بودن مشتریهاتون در آینده تجربه نخواهید کرد.
بنظر بنده ابتدا نمایندگی جهت آموزش کامل بگیرید وقتی آموزش رو کاملا یادگرفتید اصلا نیازی به تاپیک نیست برای یک مدیر هاستینگ یا سرور :) البته این تعریف مدیر هاستینگ نیست بسیار بسیار گسترده تر هست اما متاسفانه در ایران تعرفی در همین حد براش توصیف شده.!
اما درصورتی که پیشنهاد بنده رو قبول کردین میتونم در یادگیری گاه گاهی در شرایط خاص بهتون راهنمایی کنم.
موفق و پیروز باشید.
ممنون واقعا توضیحاتون کامل و بجابود با پیشنهاد شما هم کاملا موافقم هستم فقط در زمینه هک و امنیت سر رشته ای ندارم برای همین می خوام تا حدی که بتوانم کار خودمه راه بندازه رو یاد بگیرم ولی متاسفائه جایی رو برای اموزش کاملا هاستینگ وامنیت پیدا نکردم یعنی بصورت نا منظم بود .تشکر از همه دوستانی که شماره داده بودند یکشنبه تماس مگیرم
Dictator_
January 15th, 2015, 15:26
سلام.
-دانش فنی
-سرمایه
-صداقت
این 3 مورد شما بایدداشته باشید .پشتوانه مالی نداشته باشید مجبورید جمع کنید بعد از مدتی .این تصور رو هم نداشته باشید در این کار پول ریخته باید قید خیلی چیزهارو بزنید که با پول جبران نمیشه.
به نظر من با نمایندگی شروع نکن شما (من خودم با سرور اختصاصی شروع کردم )
یک سرور مجازی تهیه کنید از آموزش های انجمن استفاده کنید .
پیش بعضی همکاران رایگان کار کنید یا حتی هزینه کنید تا به شما آموزش بدهند .هیچ کس رایگان به شما چیزی یاد نمیده
اگر نه با نمایندگی گرفتن و هاست فروختن شما چیزی یاد نمیگیرید یاد میگیرید اما نه اون قدر که باید .
در عمل فقط کار یادگرفته میشه .
اگر میخواهید قوی کار کنید این تجربه بنده بود و اینکه عجله نکنید.برای یادگیری وقت بگزارید و هزینه کنید .اگر درست کار کنید ضرر نمیکنید
موفق باشید
startToday
February 2nd, 2015, 19:44
سلام.
میخواستم بدونم دیگه حداقل با چه مقدار هزینه میشه اینکار رو شروع کرد ؟ منظورم مبتدیانه ترین حالت هست برای کسی که تازه میخواد راه بیفته.
ممنون...
clack
February 2nd, 2015, 19:51
دانش خاصی لازم نیست .
البته نه اینکه اصلآ دانشی نداشته باشید در این مورد .
هاستینگ ها اولآ به whmcs نیاز دارن که راحت نصب میشه آموزشش هم هست در اینترنت .
بعد سرو کله زدن با whmcs ساخت محصول و تغییرات کاربردی که باز هم بگردی هست .
وصل کردن اکانت ریسلر به whmcs و تحویل خودکار که اونم آموزشش هست . ( قبلش با خود فردی که ریسلری میده صحبت کنید خودش ست میکنه)
بحث پشتیبانی هاست و مقابله با اتک و .. هم که به هاستینگی که ازش سرویس دارید مربوط میشه .
!MihanIt!
February 2nd, 2015, 20:24
دانش خاصی لازم نیست .
البته نه اینکه اصلآ دانشی نداشته باشید در این مورد .
هاستینگ ها اولآ به whmcs نیاز دارن که راحت نصب میشه آموزشش هم هست در اینترنت .
بعد سرو کله زدن با whmcs ساخت محصول و تغییرات کاربردی که باز هم بگردی هست .
وصل کردن اکانت ریسلر به whmcs و تحویل خودکار که اونم آموزشش هست . ( قبلش با خود فردی که ریسلری میده صحبت کنید خودش ست میکنه)
بحث پشتیبانی هاست و مقابله با اتک و .. هم که به هاستینگی که ازش سرویس دارید مربوط میشه .
باسلام
این مواردی که ذکر کردید برای کسی هست که سرویس نمایندگی تهیه کرده مناسبه ولی اگر کسی بره سطح بالاتر باید بیشتر از اینها بلد باشه خیلی هم بیشتر و...
Dictator_
February 2nd, 2015, 21:24
سلام.
میخواستم بدونم دیگه حداقل با چه مقدار هزینه میشه اینکار رو شروع کرد ؟ منظورم مبتدیانه ترین حالت هست برای کسی که تازه میخواد راه بیفته.
ممنون...
هر چی برای یادگیریتون هزینه کنید کم هست ...
جناب سنجری معلم خوبی هستند میتونید ازشون استفاده کنید.
اگر منظور هزینه برای شروع خود کار هست .
بستگی داره ولی شما حداقل پول 6 ماه سرورتو تو حساب داشته باش .
که بتونی با بالا پایین بازار و مشکلات احتمالی مقابله کنی.
تو این کار سرمایه خیلی مهمه .البته دانش فنی حرف اول میزنه در حد قابل قبولی دانش کار داشته باشید میتوانید شروع کنید ولی هیچ وقت تو این کار یادگیری تمام نمیشه و موضوعات خیلی گسترده هستند.
clack
February 2nd, 2015, 21:35
باسلام
این مواردی که ذکر کردید برای کسی هست که سرویس نمایندگی تهیه کرده مناسبه ولی اگر کسی بره سطح بالاتر باید بیشتر از اینها بلد باشه خیلی هم بیشتر و...
بله .
ایشون گفتن سرویس نمایندگی میخوان تهیه کنن .
من هم درباره این کار اطلاعاتی دادم .
100% شکی نیست برای راه اندازی هاستینگ به دانش خیلی بالاتری نیاز هست . ( فکر نکنم منم برخلاف این رو گفته باشم ؟ :39: )
startToday
February 2nd, 2015, 22:00
ممنون از راهنمایی های دوستان...
پس اینجور که مشخصه برای شروع کار یه مبتدی، نمایندگی بهترین گزینه هست. درست؟
بعد این نمایندگی رو باید از جاهایی مثل نت افراز و یا دوستانی که همینجا فعالیت دارن تهیه کرد دیگه یا اینکه میشه مستقیما از سرویس های خارجی نمایندگی گرفت ؟
البته بنده فعلا جهت استفاده از اطلاعاتِ دوستان سوالام رو میپرسم، چون فعلا تمرکزم روی طراحی وب هست. ایشالا در آینده قسمت باشه وارد این کار هم بشیم.
clack
February 3rd, 2015, 01:20
ممنون از راهنمایی های دوستان...
پس اینجور که مشخصه برای شروع کار یه مبتدی، نمایندگی بهترین گزینه هست. درست؟
بعد این نمایندگی رو باید از جاهایی مثل نت افراز و یا دوستانی که همینجا فعالیت دارن تهیه کرد دیگه یا اینکه میشه مستقیما از سرویس های خارجی نمایندگی گرفت ؟
البته بنده فعلا جهت استفاده از اطلاعاتِ دوستان سوالام رو میپرسم، چون فعلا تمرکزم روی طراحی وب هست. ایشالا در آینده قسمت باشه وارد این کار هم بشیم.
بله برای شروع نمایندگی بهترین گزینه هست .
خیلی وقت ها برای بعد از شروع هم نمایندگی چیز خوبی هست :78:
چون تا انجا که من اطلاع دارم هاستینگ خیلی دردسر داره و با حرکت غلط شما باعث میشه علاوه بر سودت مبلغ بیشتری هم پیاده بشی تا تاوان اون یک اشتباه رو بدی .
startToday
February 3rd, 2015, 13:55
ممنون عزیز.
سوال بعدم اینه که پنل نمایندگی گرفتن تمام نیاز های ابتدایی رو برطرف میکنه دیگه ؟
یعنی بنده پنل نمایندگی میگیرم. حالا دیگه کاربر میتونه بیاد همه نوع دامین ثبت کنه ؟ و علاوه بر اون هاست هم بگیره از بنده. درسته ؟
clack
February 4th, 2015, 00:42
ممنون عزیز.
سوال بعدم اینه که پنل نمایندگی گرفتن تمام نیاز های ابتدایی رو برطرف میکنه دیگه ؟
یعنی بنده پنل نمایندگی میگیرم. حالا دیگه کاربر میتونه بیاد همه نوع دامین ثبت کنه ؟ و علاوه بر اون هاست هم بگیره از بنده. درسته ؟
شما به 2 پنل نیاز دارید :
پنل نمایندگی هاست .
پنل نمایندگی دامنه .
معلوم هست که برای هر کدام باید پول جداگانه ای پرداخت کنید .
payacom
February 4th, 2015, 20:13
توضیحات کافی دادن
چی شد؟؟؟
clack
February 4th, 2015, 21:20
چی شد؟؟؟
منظور ایشون این بود که قالب اگر برای سایتتون تهیه کنید بهتر هست .
البته هر فروشگاه سازی چند قالب دیفالت روش قرار دارد .
se7en-host
February 8th, 2015, 14:37
عزیز جز اون چیزایی که دوستان فرمودند نیاز به تجربه کار با اسکریپ ها را داشته باشید برای پشتیبانی