ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مسابقه طراحی لوگو - ایران وب [irwebco.com] - برنده 200 هزار تومان وجه نقد شوید

tizparvaz
January 14th, 2015, 00:01
http://blog.irwebco.com/irwebco-file/uploads/2015/01/0018_Businessman_Robot-84.png

با سلام همونطور که در پست قبلی (http://blog.irwebco.com/1986/) و معرفی کارکتر شرکت با نام ساینا (http://blog.irwebco.com/1986/) وعده داده بودیم از تمام طراحان و گرافیست های محترم دعوت به همکاری میکنیم جهت طراحی لوگو برای شرکت ایران وب در این مسابقه شرکت کنید .
همونطور که فک میکنم واضح باشه ما به دنبال یک لوگوی معمولی نیستیم و هدف ما به دست آوردن یک لوگو کاملا خاص میباشد به همین خاطر ترجیح دادیم به جای سفارش لوگو به یک طراح یک مسابقه ترتیب بدیم ، برنده مسابقه به عنوان طراح برتر به مدت یک ماه در وب سایت ایران وب معرفی و همچنین ۲۰۰ هزار تومان وجه نقد دریافت میکند ، تمام طرح ها در پستی جداگانه با نام شخص ارسال کننده نمایش داده میشود و از بین طرح ها برترین طرح به عنوان برنده مسابقه اعلام و شخص یا شرکت طراح جایزه یا همان وجه ۲۰۰ هزار تومانی خود را دریافت میکند .
در صورتی که نتوانیم از بین طرح های ارسال شده یک طرح را به عنوان طرح برتر انتخاب کنیم بهترین طرح از بین سایرین انتخاب و مبلغ بین ۵۰ الی ۱۰۰ هزار تومان به طراح لوگو به عنوان جایزه تعلق میگیرد . این مورد رو برای دلگرمی شما عزیزان قرار دادیم تا اطمینان پیدا کنید بلاخره یکی از طرح های ارسالی انتخاب خواهد شد .
از همین حالا شروع کنید و به این موضوع توجه کنید ما لوگوی خاص و بسیار شیک و پا معنی میخوایم قراره این لوگو چندین سال نمایانگر شرکت ما باشه پس به سادگی انتخاب نخواهیم کرد .
همچنین با تایید لوگو به عنوان پروژه بعدی طراحی یک ست اداری کامل شامل ، سربرگ ، پاکت نامه ، مهر شرکت ، کارت ویزیت به عنوان پروژه بعدی به برنده مسابقه ارائه خواهد شد
طرح خود را همراه شماره تماس ، نام و نام خانوادگی و اگر دارای سایت هستید آدرس سایت یا اگر در شرکت خاصی مشغول کار هستید نام شرکت + آدرس سایت شرکت را به ایمیل match {@} irwebco.com ارسال نمایید .

لینک مطلب در سایت : مسابقه طراحی (http://blog.irwebco.com/1992/)

samenbaner.ir
January 14th, 2015, 00:39
سلام چه نوع لوگوی ؟
لوگو تایپ فارسی ؟ آرم یا نشانه ؟

اطلاعات را دقیق قرا بدهید

tizparvaz
January 15th, 2015, 01:26
سلام
اولین لوگوی ارسالی که توسط یکی از کارمندان خودمون به ما ارسال شد

24652

ourweb
January 15th, 2015, 01:32
سلام
اولین لوگوی ارسالی که توسط یکی از کارمندان خودمون به ما ارسال شد

24652
دادش ما رو هم راه میدین تو مسابقه!!!
این لوگو هم خوبه که زدن

tizparvaz
January 15th, 2015, 01:34
دادش ما رو هم راه میدین تو مسابقه!!!
این لوگو هم خوبه که زدن
همه میتونن شرکت کنن حتی شما دوست عزیز :D
طرحتونرو به match [@] irwebco.com به شخصه وب سایت هایی که طراحی میکنید رو خیلی میپسندم :)

ourweb
January 15th, 2015, 01:38
همه میتونن شرکت کنن حتی شما دوست عزیز :D
طرحتونرو به match [@] irwebco.com به شخصه وب سایت هایی که طراحی میکنید رو خیلی میپسندم :)

ممنون نظر لطف تان هست چشم به زودی ارسال میکنم خدمت تان

Pars98
January 15th, 2015, 08:00
درود گرامی ،

شما فقط درباره مسابقه صحبت کردید..
هیچ جزئیاتی از طرح لوگو ارائه ندادید
لوگو بصورت تایپوگرافی مورد نیاز هست یا نماد؟
متن های مورد نیاز رو هم بفرمایید

سپاس

tizparvaz
January 15th, 2015, 11:02
درود گرامی ،

شما فقط درباره مسابقه صحبت کردید..
هیچ جزئیاتی از طرح لوگو ارائه ندادید
لوگو بصورت تایپوگرافی مورد نیاز هست یا نماد؟
متن های مورد نیاز رو هم بفرمایید

سپاس
یک لوگوی خاص میخوایم ، تلفیقی از هر دو
متن میتونه نام شرکت باشه میتونه نام تجاری باشه
نام شرکت : ساینا رایان پردیس و دامنه srpco.org
نام تجاری : ایران وب , دامنه irwebco.com

sharbazi
January 15th, 2015, 11:42
طراحی لوگو اونطور که شما گفتین تا 1 میلیون تومان هزینه طراحیشه اونم تو سطح فضای مجازی
خارج اون به چند میلیون هم میرسه ....
این لوگو ام که گذاشتین من خودم با پاینت درست میکنم :دی

tizparvaz
January 15th, 2015, 11:52
طراحی لوگو اونطور که شما گفتین تا 1 میلیون تومان هزینه طراحیشه اونم تو سطح فضای مجازی
خارج اون به چند میلیون هم میرسه ....
این لوگو ام که گذاشتین من خودم با پاینت درست میکنم :دی
عجب ، خوب شما توانایی بالایی دارید به هر حال ما برای کار همکارانمون ارزش قائلیم و همین لوگو هم که برای ما ارسال شده برای ما ارزشمنده

اینطور هم که شما میگید نیست حتی کارخونه هایی رو میشناسم که هزینه چندانی برای لوگو ندادن مثلا یک دو میلیون بیشتر ندادن اگر با یه نسبت به قضیه نگاه کنید ما باید 10 20 تومن بدیم :d سرمایه ها و اعتبارات مالی میلیاردی اونها کجا و سرمایه ما کجا
پس ما جایزه بالا و مناسبی تعیین کردیم ضمن اینکه این مسابقه یک فرصت هست برای اون طراحی که برنده بشه چون کار به همین لوگو ختم نمیشه

منتظر شرکت کنندگان دیگر هستیم

sor
February 21st, 2015, 12:36
بدترین پشتیبانی که تا به حال دیدم از این شرکت بوده
فقط پولو میگیرن دیگه خبری از پشتیبانی نیست
هیچوقت ازش خرید نکنید
الان 6 روزه نه سرویس رو به من دادن نه پول منو پس می دهند

- - - Updated - - -

صحبت های محترمانه واحد پشتیبانی ایران وب کو
کارمندان // کارمندان

سلام
من هم به ادب و فهم شما از 0 تا 10 -100 میدم شما در تاریخ
Posted on Wednesday 18th February at 15:37
در خواست برگشت وجه کردید طبق قوانینی که قبل از انجام خرید خودتون پذیرفتید بازگشت وجه پس از درخواست کاربر بین 1 الی 7 روز کاری انجام خواهد شد از درخواست شما فقط 2 روز گذشته فهم این موضوع انقدر هم سخت نیست که بخواید بیاید تو فیسبوک و کامنت مزخرف بنویسید خدارو شکر که شما یک لایسنس از ما گرفتید و بعد از این هم با شما بی ارتباط خواهیم بود مایه خرسندی منه که چنین کاربرانی سمت سرویس دهی و شکرت من نیایند

شب بر شما خوش منتظر باشید طبق قوانین هزینه شما برگشت داده خواهد شد

-----------------------------------------
ارسال نظرات
نظرات و دیدگاه ها (http://irwebco.com/index.php?m=v_testimonial&p=submit)

.
(2015/02/20 20:05) ۱۳۹۳/۱۲/۰۱ - ۲۰:۰۵
ضعیف عالی
سینوهه عنایتی // کاربر

من تا الآن پشتیبانی به بدی شما نداشتم
بدترین سایت ممکنه بودید که تا حالا باهاش برخورد کردم
بعد 5 روز نه پول منو پس دادید و نه سرویس رو به من دادید
من به هیچ عنوان از شما سرویس نمی خواهم هر کسی هم چیزی راجع به خدمات شما سوال کند بدترین امتیاز را می دهم
مبلغ من را پس بدهید
امتیاز سیستم پشتیبانی شما از 1 تا 10 عدد -25 می باشد

----------------------------
IP Address: 136.243.252.101
(2015/02/20 19:43) ۱۳۹۳/۱۲/۰۱ - ۱۹:۴۳

پست شما مناسب نبود و گزارش شد.

tizparvaz
March 5th, 2015, 15:59
بدترین پشتیبانی که تا به حال دیدم از این شرکت بوده
فقط پولو میگیرن دیگه خبری از پشتیبانی نیست
هیچوقت ازش خرید نکنید
الان 6 روزه نه سرویس رو به من دادن نه پول منو پس می دهند

- - - Updated - - -

صحبت های محترمانه واحد پشتیبانی ایران وب کو
کارمندان // کارمندان

سلام
من هم به ادب و فهم شما از 0 تا 10 -100 میدم شما در تاریخ
Posted on Wednesday 18th February at 15:37
در خواست برگشت وجه کردید طبق قوانینی که قبل از انجام خرید خودتون پذیرفتید بازگشت وجه پس از درخواست کاربر بین 1 الی 7 روز کاری انجام خواهد شد از درخواست شما فقط 2 روز گذشته فهم این موضوع انقدر هم سخت نیست که بخواید بیاید تو فیسبوک و کامنت مزخرف بنویسید خدارو شکر که شما یک لایسنس از ما گرفتید و بعد از این هم با شما بی ارتباط خواهیم بود مایه خرسندی منه که چنین کاربرانی سمت سرویس دهی و شکرت من نیایند

شب بر شما خوش منتظر باشید طبق قوانین هزینه شما برگشت داده خواهد شد

-----------------------------------------
ارسال نظرات
http://irwebco.com/index.php?m=v_testimonial&p=submit

.
(2015/02/20 20:05) ۱۳۹۳/۱۲/۰۱ - ۲۰:۰۵
ضعیف عالی
سینوهه عنایتی // کاربر

من تا الآن پشتیبانی به بدی شما نداشتم
بدترین سایت ممکنه بودید که تا حالا باهاش برخورد کردم
بعد 5 روز نه پول منو پس دادید و نه سرویس رو به من دادید
من به هیچ عنوان از شما سرویس نمی خواهم هر کسی هم چیزی راجع به خدمات شما سوال کند بدترین امتیاز را می دهم
مبلغ من را پس بدهید
امتیاز سیستم پشتیبانی شما از 1 تا 10 عدد -25 می باشد

----------------------------
IP Address: 136.243.252.101
(2015/02/20 19:43) ۱۳۹۳/۱۲/۰۱ - ۱۹:۴۳

شمارو فقط باید خدا کمک کنه از دست من کاری ساخته نیست حداقل تیکت رو که کپی میکنید بد و بیراهایی که به ما گفتید رو هم کپی کنید مدیرای این انجمنم که کلا خدارحمتشون کنه فقط بلدن به ما سخت بگیرن باقی چیزارو انگار اصلا نمیبینن

برای شما هم از خدا طلب شفای عاجل دارم همه مارو مشناسن نیازی نمیبنم اینجا به شما پاسخی بدم
روز خوش