PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در استفاده از افزونه سئو yoast

patoghgah
January 13th, 2015, 11:03
سلام دوستان روز بخیر
من افزونه yoast رو برای سئو مطالب انتخاب کردم چند مشکل باهاش دارم
اولی اینه که باعث میشه اکثر مواقع وقتی انتشارو میزنم بعد از 3 دقیقه برسم صفحه 404
دومین مشکل اینه سرعت لود پنل و سایتمو به شدت کاهش داده
وقتی تویه افزونه p3 اسکن میکنم 99 درصد از سرعت و همه چی سایت مربوط به این افزونه است 1 درصد بقیه افزونه هاست

granitdev
January 14th, 2015, 00:15
سلام
ببینید افزونه ها شاید به شما کمک کنند seo سایت افزایش یابد اما همیشگی نمی باشد و در ازای بالا بردن seo از منابع سرور شما استفاده چندین برابر می کنند
همیشه بهترین راه بهینه سازی دستی سایت است، زیرا یکی از اصول seo کاهش تعداد درخواست ها به سرور است و شما با نصب افزونه تعداد درخواست ها را افزایش می دهید

patoghgah
January 14th, 2015, 17:58
سلام
ببینید افزونه ها شاید به شما کمک کنند seo سایت افزایش یابد اما همیشگی نمی باشد و در ازای بالا بردن seo از منابع سرور شما استفاده چندین برابر می کنند
همیشه بهترین راه بهینه سازی دستی سایت است، زیرا یکی از اصول seo کاهش تعداد درخواست ها به سرور است و شما با نصب افزونه تعداد درخواست ها را افزایش می دهید

سلام
ممنون بابت پاسخگوییتون
به نظرتون افزونه سئو رو حذف کنم ؟ بدون افزونه سئو سایت بالا میاد ؟

granitdev
January 14th, 2015, 21:42
سلام
ممنون بابت پاسخگوییتون
به نظرتون افزونه سئو رو حذف کنم ؟ بدون افزونه سئو سایت بالا میاد ؟

بهترین افزونه برای وردپرس all in one seo pack می باشد. باقی افزونه ها را حذف نمایید
از طریق gtmetrix.com اقدام به چک نمودن سئو سایت نمایید
سپس رفع مشکل نمایید

A+I
January 16th, 2015, 19:15
عزیز بهتره از افزونه all in one pacage استفاده کنید

heydari304
January 30th, 2015, 11:27
سلام
ابتدا چک کن که هاستت مورد نداره
چون در کل افزونه ها تاثیری در سرعت لود و وردپرس سایت ندارند.