PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : "نمايندگي پنل اس ام اس با سه خط رايگان براي كاربرن" ار كجاست؟

aghasaeed
January 12th, 2015, 21:25
سلام.
آقا اين نمايندگي هايي كه سه خط رايگان واسه كاربراشون ميدن و براي نماينده هاي خودشون هم وعده ميدن كه براي هر كاربرشون ميتونن سه تا خط اختصاصي از 5000 ثبت كنن...از كجا نمايندگي گرفتن؟
اون منبع (مادر) شون رو ميخوام ها!

دوستان لطفا فقط جواب سوال من رو بدن و از دعوت به گرفتن نمايندگي از خودشون نكنن.
با تشكر

ahmadjafarian
January 12th, 2015, 21:39
با سلام
پیش شملره های 5000 از شرکت پردیس همراه اول هست
اگه میخواید مستقیم نمایندگی بگیرید باید با آنها مکاتبه و قرارداد ببندید

aghasaeed
January 12th, 2015, 22:13
نه منظورم مستقيم از خود اپراتور نيست.
ببينيد مثلا پرند اس ام اس و ريلكس از كجا نمايندگي دارن؟

hrv
January 12th, 2015, 22:27
نه منظورم مستقيم از خود اپراتور نيست.
ببينيد مثلا پرند اس ام اس و ريلكس از كجا نمايندگي دارن؟

سلام
دوست عزیز میدونید مشکل کجاست؟ همه فکر میکنن سرچشمه همیشه بهتره! منظور شما ریلکس هست! اصل کار برای ریلکسه اما دیگه با تعرفه های قدیمی نمایندگی نمیده!
موفق باشید

aghasaeed
January 12th, 2015, 22:30
سلام
دوست عزیز میدونید مشکل کجاست؟ همه فکر میکنن سرچشمه همیشه بهتره! منظور شما ریلکس هست! اصل کار برای ریلکسه اما دیگه با تعرفه های قدیمی نمایندگی نمیده!
موفق باشید

اين مشكل نيست. چون سرچشمه بهتره. دليلش هم اينه كه زيرچشمه ها توي پشتيباني ممكنه بعدا بلنگه...يا دبه دربياره!
الان يعنيسرچشمه اين نماينده ها ريلكسه و پرند هم نماينده ي ريلكسه؟

hossein6151
January 12th, 2015, 22:38
ببینید فکر کنم شما میخواین ثبت آنلاین سه شماره 5000 رو به صورت آنلاین در موقع ثبتنام مثل این نمایندگی هایی که دارن سرویس میدن انجام بدین.
پولی که اونا میگیرن فرق میکنن با نمایندگی اونا قیمت هر پیامک رو مثلا میدن 63 تومن ولی قیمت پنلشون 2 میلیون هستش.نمایندها دارن میدنقیمت پنل رایگان یا مثلا 100 تومن قیمت هر پیام هم 96 تومن
اگه میخوای شروع کنی به نظرم اول با نمایندها شروع کن و تعرفه پایین بده مشتریات که زیاد شدن برو مستقل از این شرکتا بگیر.
این دوستمون hrv من خودم پنل دارم پشتیبانیشون خیلی خوبه و مشکلی هم داشتی رو سریع حل میکنه

samansystems
January 12th, 2015, 22:43
اگر نمايندگی با سورس قابل نصب روی سرورتون ميخواين از عصر اس ام اس اقدام کنيد:
عصر اس ام اس | صفحه اصلی (http://www.asresms.com)

aghasaeed
January 12th, 2015, 22:44
سلام
موفق باشید

اين مشكل نيست. چون سرچشمه بهتره. دليلش هم اينه كه زيرچشمه ها توي پشتيباني ممكنه بعدا بلنگه...يا دبه دربياره!
نه هر پيامك 63 تومن نيست.
از همون 10 تومن شروع ميشه. پنل رايگان هم ميدن. براي اين پنل رايگان هم سه تا خط اختصاصي ميدن(رايگان). همون ثبت سه تا خط آنلاين از 5000 كه شما گفتي.
دقيقا مثل اون سايت هايي كه اول تاپيك گفتم.
الان ميخوام نمايندگي مثل اونا داشته باشم.

hrv
January 12th, 2015, 23:05
سرشاخه معرفی شد!
اما همین سرشاخه نمایندگانی قوی داری! یعنی مثلا خط رو از خودش ارزونتر میدن!
یا ....!
درمورد پشتیبانی هم باید بگم سرشاخه یواشتر هم جواب میده تا نمایندگان! خود بنده هم نمایندگی دارم از همونجا!

aghasaeed
January 13th, 2015, 12:37
سرشاخه معرفی شد!
اما همین سرشاخه نمایندگانی قوی داری! یعنی مثلا خط رو از خودش ارزونتر میدن!
یا ....!
درمورد پشتیبانی هم باید بگم سرشاخه یواشتر هم جواب میده تا نمایندگان! خود بنده هم نمایندگی دارم از همونجا!

چطور ممكنه نماينده بتونه خط رو ازسرشاخه ارزونتر بده؟ اصلا وقتي به هر كاربر سه تا خط اختصاصي رايگان ميده ديگه اين مورد اصلا مهم و نياز
اصلا چجوري ميتونه سه تا خط رايگان بده؟ مگه براش هزينه نداره؟!

hrv
January 13th, 2015, 13:41
چطور ممكنه نماينده بتونه خط رو ازسرشاخه ارزونتر بده؟ اصلا وقتي به هر كاربر سه تا خط اختصاصي رايگان ميده ديگه اين مورد اصلا مهم و نياز
اصلا چجوري ميتونه سه تا خط رايگان بده؟ مگه براش هزينه نداره؟!

ببنید این یک اتفاق هست که میتونه بیافته! چرا مثال خودمون رو میگم براتون توی سورسی هستیم که خط رایگان نداره اما هزینه کردیم سرشماره خریدیم! بله از جیب دادیم! اما این سرشاخه شماره های کم رقم تا 14 رقم رو داره مثلا 1 8رقمی 10 -9رقمی 100 -10رقمی و.... اونها رو میفروشیم با قیمتی کمتر از قیمت خود سورس و درضمن خطوط 14 رقمیشم به نماینده ها نامحدود میدیم!
خوبیش بجای قرارداد مستقیم اینه نه دردسر سرور داری نه قرارداد! خطت رو هم داری!

tatnet
January 13th, 2015, 18:26
همیشه سرشاخه خوب نیست

برای مثلا همین ریلکس تعرفه پیامک نمایندگی حداقل 5000 ها رو میده 10 تومان در حالی که خیلی از زیر نماینده ها از این پائین تر میدهند

خطوط را همین سرشاخه میده کمترینش فکر کنم 6 الی 8 تومان باید باشه ولی پائین تر از این هم هست چرا چرا چرا علت را میدونید

ساخت نمایندگی در همین سرشاخه نزدیک 130 تومان است ولی زیر شاخه شاید با 50 تومان یا کمتر از این بدهد

کیفیت همین کیفیت است حتی زیر شاخه شاید انقدر راهنمائی و پشتیبانی بهتر داشته باشد که این سرشاخه ها نداشته باشد

فرقی ندارد سرشاخه باشد یا زیر شاخه یا دیگری

مهم این است مورد اطمینان - مسئولیت پذیر - پشتیبانی خوب - تعرفه خوب - قیمت خود داشته باشه

mask-online
January 13th, 2015, 23:59
سلام
پنل نمایندگی پیشنهادی پایین تر از تعرفه ریلکس موجود است
سایر پنل ها نیز با توجه به تعداد ارسال تا 90 ریال موجود است

tatnet
January 14th, 2015, 09:59
سلام
پنل نمایندگی پیشنهادی پایین تر از تعرفه ریلکس موجود است
سایر پنل ها نیز با توجه به تعداد ارسال تا 90 ریال موجود است

بله تا 89 ریال قابل ارائه است که همین الان ارائه میدیم