PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک برای پلسک ویندوزی نسخه 9.5.2

ghazal
July 26th, 2010, 13:38
سلام

نیاز به هلپ برای ایجاد پلن هایم در رسلری پلسک دارم

ورژن 9.5.2

اصلا نمی دانم گزینه ها را تیک بزنم نزنم
لطفا کمکم کنید:63:

Online24
July 26th, 2010, 17:27
قسمت premissions

Access to control panel: Yes
Domain creation: Yes
Physical hosting management: Yes
Hosting performance settings management: No
System access management: No
Hard disk quota assignment: Yes
Subdomains management: Yes
Domain aliases management: Yes
Log rotation management: Yes
Anonymous FTP management: No
FTP accounts management: Yes
Scheduler management: No
Domain limits adjustment: Yes
DNS zone management: Yes
Java applications management: Yes
Mailing lists management: Yes
Spam filter management: Yes
Antivirus management: Yes
Ability to use remote XML interface: No
Sitebuilder: No
IIS application pool management: Yes
Web statistics management: Yes
Additional write/modify permissions management: Yes
Shared SSL management: Yes
Home page management: Yes
Ability to select a database server: Yes

اینم HELP

سوالی در مورد گزینه ها داشتید بپرسید .

قسمت limits رو هم به سلیقه خودتون انتخاب کنید و پکیج هاتون(Client account template) رو بسازید .

ghazal
July 26th, 2010, 19:39
سلام
از جوابتون ممنون فقط من تا الان فکر می کردم پلن ها را در قسمت Domain Templatesd باید بسازم ولی شما فرمودید در قسمت Create Client Account Template بسازم .....میشه بفرمائید قسمت Domain Templatesd برای چه کاری است و باید تعریف بشه یا نه

اشکال نداره من خیلی مزاحمتون بشم چون متاسفانه شرکتی که از آنها سرور خریداری کردم با پلسک زیاد آشنایی ندارند چون می شه گفت هلم کار هستند

Online24
July 26th, 2010, 20:01
بله ، باید از قسمت Create Client Account Template انجام بدید .

Domain Templates هم کارش اینه که با استفاده از اون تنظیمات و محدودیت های از پیش تعیین شده ای رو قرار بدید و اگر خواستید دامین دیگری رو داخل هاست خودتون به صورت جدا استفاده کنید و به اون اجازه بدید که resource جداگانه داشته باشه (تقریبا مثل add on domain ) از اون تنظیمات استفاده کنید .

اگر میخواید کاربردش رو تست کنید داخل هاست خودتون از قسمت domains و create domain استفاده کنید . ( کاربردش اونجاست )

---------- Post added at 07:01 PM ---------- Previous post was at 06:59 PM ----------

اشکال نداره من خیلی مزاحمتون بشم چون متاسفانه شرکتی که از آنها سرور خریداری کردم با پلسک زیاد آشنایی ندارند چون می شه گفت هلم کار هستند

هر سوال یا مشکلی دارید تو انجمن مطرح کنید . با کمال میل پاسخ داده میشه .

ghazal
July 26th, 2010, 20:20
چند سوال

1-من داخل ادمین یک رسلری ساختم که داخل آن هاست هایم را تعریف کنم و راحت باشم .ولی گزینه های صفجه رسلری بیشتر شون خاموش و غیر فعال است باید چه کار کنم که فعال بشه؟

2-غیر از ایجاد پلن ها و ساختن هاست و تنظیم پرمیشن ها تنظیمات خاص دیگری هم هست که باید در این صفحه انجام بدهم؟

3-برای تنظیم A رکورد های dns می توانید کمکی کنید؟

Online24
July 26th, 2010, 20:39
1- برای ریسلر هم از طریق Reseller Account Templates باید template بسازید و permission ها رو ایجاد کنید .

برای ریسلر ایجاد شده میتونید از قسمت : Resellers ( جایی که لیست اکانت ریسلر هاتون رو میبینید ) با انتخاب اون اکانت ( تیک زدن کنار نام کاربر اون ) و از قسمت Modify امکاناتی که نیاز دارید و غیر فعال هست رو به Switch on تغییر بدید .

2- دقیقا کدام صفحه ؟؟؟! اگر منظورتون Client Account Template هست ، باید premission و limit ها رو تنظیم کنید . ( همین )

3- برای ساخت A record وارد پنل User بشید .

قسمت DNS zone

* ممکنه برای user این گزینه غیر فعال باشه ، اگر اینطور بود فعالش (Switch on) کنید

در آخر هم :

add new record

* نوع record رو هم A انتخاب کنید و ...

ghazal
July 26th, 2010, 20:59
دقیقا در این modify که فرمودید من مشکل دارم همه را انتخاب میکنم Switch on را می زنم که انتخاب بشه ولی نمی دانم چرا وقتی save میکنم هیچ تغییری اتفاق نمی افته به نظر شما مشکل از کجاست؟

2-من گیج شدم بالاخره من که رسلر ساختم باید وارد Reseller Accounts بشوم و در Client Account Templates پلن هام ایجاد کنم یا اینکه قبل از اینکه وارد Reseller Accounts بشوم در Reseller Account Templates باید پلن ایجاد کنم؟ببخشید واقعا

Online24
July 26th, 2010, 21:06
این بار با دقت بیشتری سرویس ها رو انتخاب کنید ( تمامی سرویس ها رو نیاز نیست انتخاب کنید )
موقع Save خطایی میده به شما ؟

ghazal
July 26th, 2010, 21:35
2-من گیج شدم بالاخره من که رسلر ساختم باید وارد Reseller Accounts بشوم و در Client Account Templates پلن هام ایجاد کنم یا اینکه قبل از اینکه وارد Reseller Accounts بشوم در Reseller Account Templates باید پلن ایجاد کنم؟ببخشید واقعا

---------- Post added at 09:35 PM ---------- Previous post was at 09:28 PM ----------

این بار با دقت بیشتری سرویس ها رو انتخاب کنید ( تمامی سرویس ها رو نیاز نیست انتخاب کنید )
موقع Save خطایی میده به شما ؟

نه هیچ خطایی نمیده و راحت save می شه من الان دوباره امتحان کردم و همه گزینه ها رو انتخاب نکردم و لی دوباره اکثر گزینه های مهم غیر فعال است

Online24
July 26th, 2010, 21:55
عرض کردم برای ریسلر هایی که قبلا ساختید باید از resseler list / Modify استفاده کنید . ( با template ها کاری نداشته باشید ... )

چه گزینه هایی فعال نمیشه رو سرور ؟؟؟

ghazal
July 26th, 2010, 21:58
Mail

Web Site
Files

Applications & Services

فقط Clients و domain همه گزینه هاش فعال

ghazal
July 28th, 2010, 10:26
من موفق نمی شوم گزینه های اصلی را فعال کنم کاری را که انجام می دهم به پیوست گذاشتم