توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید ای پی
demonvictor
January 12th, 2015, 09:34
عرض سلام و خسته نباشید
من یه سرور اختصاصی از آلمان تهیه کردم که بیشتر از چهارتا ای پی نمیتونم بصورت سینگل تهیه کنم و میگن که باید یه فلکسی پک به قیمت پونزده دلار و بعدش پکیج های ای پی تهیه کنم با قیمت خاص خودشون که بصورت ماهانه برای شیش تا ای پی که لازم دارم شاید نزدیک صدهزار تومن برای من تموم بشه که در حال حاضر این امکان رو ندارم.
سوالی که داشتم این هستش که من میتونم از جای دیگه ای یعنی یه شرکت دیگه ای بصورت تکی یه ای پی سفارش بدم و اون اطلاعات رو به من بده و بعد من از اون ای پی ها استفاده کنم و سرور مجازی بسازم باشون از سرور خودم؟
سرور من آلمان از دیتاسنتر هتزنر هستش.
ممنون میشم راهنمایی لازم رو بکنین.
January 12th, 2015, 09:38
عرض سلام و خسته نباشید
من یه سرور اختصاصی از آلمان تهیه کردم که بیشتر از چهارتا ای پی نمیتونم بصورت سینگل تهیه کنم و میگن که باید یه فلکسی پک به قیمت پونزده دلار و بعدش پکیج های ای پی تهیه کنم با قیمت خاص خودشون که بصورت ماهانه برای شیش تا ای پی که لازم دارم شاید نزدیک صدهزار تومن برای من تموم بشه که در حال حاضر این امکان رو ندارم.
سوالی که داشتم این هستش که من میتونم از جای دیگه ای یعنی یه شرکت دیگه ای بصورت تکی یه ای پی سفارش بدم و اون اطلاعات رو به من بده و بعد من از اون ای پی ها استفاده کنم و سرور مجازی بسازم باشون از سرور خودم؟
سرور من آلمان از دیتاسنتر هتزنر هستش.
ممنون میشم راهنمایی لازم رو بکنین.
بله ولی به موارد زیر احتیاج دارید :
1. خرید یک روتر
2. اجاره کلوکیشن از دیتاسنتر هتزنر ماهانه 59 یورو
3. انجام عمل روتینگ
4. اجاره حداقل /24 یعنی 255 آیپی به صورت سالانه
5. اجاره ماهانه 15 یورو فلکسی پک
حدود هزینه کلی : 10-15 میلیون تومان.
به جز این مورد هم میتوانید آیپی از خود دیتاسنتر بگیرید که شرایطش 15 یورو فلکسی پک ماهانه + هزینه آیپی ها میباشد.
باتشکر
demonvictor
January 12th, 2015, 09:43
با سلام
بله ولی به موارد زیر احتیاج دارید :
1. خرید یک روتر
2. اجاره کلوکیشن از دیتاسنتر هتزنر ماهانه 59 یورو
3. انجام عمل روتینگ
4. اجاره حداقل /24 یعنی 255 آیپی به صورت سالانه
5. اجاره ماهانه 15 یورو فلکسی پک
حدود هزینه کلی : 10-15 میلیون تومان.
به جز این مورد هم میتوانید آیپی از خود دیتاسنتر بگیرید که شرایطش 15 یورو فلکسی پک ماهانه + هزینه آیپی ها میباشد.
باتشکر
خب اونکه اره یعنی پونزده یورو فلکسی پک و پک ماهانه اره.من هم دارم میگم به جز این کار من میتونم یه دونه ای پی مثلا از شرکت شما بگیریم و بعد روی اون ای پی رو بیارم روی سرور اختصاصی خودم ازش استفاده کنم.
یعنی برای اینکار باید ده الی پونزده میلیون هزینه کنم؟
RoobinaServer
January 12th, 2015, 09:47
خب اونکه اره یعنی پونزده یورو فلکسی پک و پک ماهانه اره.من هم دارم میگم به جز این کار من میتونم یه دونه ای پی مثلا از شرکت شما بگیریم و بعد روی اون ای پی رو بیارم روی سرور اختصاصی خودم ازش استفاده کنم.
یعنی برای اینکار باید ده الی پونزده میلیون هزینه کنم؟
در مورد 1 دونه آیپی ذکر کردم خدمتتون مورد 4 را بخوانید که 1 دانه میشود یا خیر.
هزینه ذکر شده هم سالانه باید بپردازید.
یک راه دیگر هم هست که انتقال آیپی ها هست از یک سرور به سرور دیگر که نیاز به فلکسی پک نیست ولی کسی انجام نمیدهد چون هتزنر آیپی زیادی نمیدهد که بخواهند به شما آیپی بدهند.
شما فقط یکی از دو راهی را دارید که بنده ذکر کردم یا خرید آیپی توسط خودتان یا خرید از دیتاسنتر.
باتشکر
demonvictor
January 12th, 2015, 10:02
در مورد 1 دونه آیپی ذکر کردم خدمتتون مورد 4 را بخوانید که 1 دانه میشود یا خیر.
هزینه ذکر شده هم سالانه باید بپردازید.
یک راه دیگر هم هست که انتقال آیپی ها هست از یک سرور به سرور دیگر که نیاز به فلکسی پک نیست ولی کسی انجام نمیدهد چون هتزنر آیپی زیادی نمیدهد که بخواهند به شما آیپی بدهند.
شما فقط یکی از دو راهی را دارید که بنده ذکر کردم یا خرید آیپی توسط خودتان یا خرید از دیتاسنتر.