ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی در مورد راه اندازی سایت دانلود فیلم

qazxsw8520
January 11th, 2015, 20:05
با درود بر پارسیان
من می خوام یه سایت فیلم راه اندازی کنم ولی چند تا سوال دارم پاسخ دهید ممنون میشم

1 در اوایل راه اندازی سایت که ورودی از گوگل نداری با تبلیغات میشه ماهیانه یه حدود 50 اکانتvip بفروشی و پول مخارج در بیاد لطفا راستشو بگید

2 برای بالا امدن سایت به صفحات یک تا سه گوگل باید چه کار کرد غیر سئو - وچند وقت طول میکشه این اتفاق بیفته

3برای سایت فیلم سرور لینوکس بهتره یا ویندوز در صورت استفاده از لینوکس میشه محیط گرافیکی نصب کرد و کانفینگ برنامه هارا تصویری نصب کرد مثل نصب برنامه روی ویندوز خانگی و اینکه میشه با ریموت دستکاپ بهش وصل شد و فیلم از اینترنت گرفت و کنترلش کرد

4 برای چه سیستم عامل ها وبرنامه های مورد نیاز سایت فیلم باید لاینسس بگیری

filmbazz
March 18th, 2015, 18:24
برای مشاوره با من در یاهو در تماس باشید
hesam_paki

amir.h.s
March 18th, 2015, 21:25
سلام
1. :-|؛ من شیش ماهه سایتم رو راه انداختم هنوز نمیتونه خرج خودشو در بیاره؛ بعد شما انتظار داری توی اوایل کار سایتت 50 اکانت بفروشی:-|
2. در این مورد پیشنهاد می کنم یه بار اصول سئو رو بخونی (هم قالبت باید سئو شده باشه هم مطالبی که نوشته میشه)
3. من خودم از هاست دانلود استفاده میکنم؛ فایل هارو هم با vps ویندوز حاضر میکنم. در کل منظورم اینه که بسته به نیازت و برنامه هایی که باهاشون سروکار داری باید نوع سرور رو انتخاب کنی.
4. اگه بخوای سایت معمولی راه اندازی کنی؛ فکر نمیکنم بجز یه اسکریپت vip به چیزی نیاز داشته باشی (البته تا جایی که من اطلاع دارم. ممکنه بقیه نظر دیگه ای داشته باشن)
موفق باشید