PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل 500(InternalServerError)

k-h
January 11th, 2015, 18:31
سلام
یکی از سرورهای هاستینگ را عوض کردیم الان بیشتر سایت ها ارور میدهند500(InternalServerError) در هاست تراکر
سیستم عامل کلود لینوکس میباشد و بهشون صحبت کردم گفتند مشکل نداره سیستم عامل از رم هست این مشکل
اما داخل پنل میرم اصلا رم مصرفی نداره
24601

دوستان لطفا اگر کسی راه حلی دارند اطلاع دهند

- - - Updated - - -

جالبه الان یه سایتی هست با رم 2 گیگ بهشون داده بودیم در cloud linux الان به خوبی داره کار میکنه اما سایت هایی که بازدید ندارند این ارور میده
دوستان کسی نیست کمک کنه ؟

Yas-Host
January 11th, 2015, 19:16
سلام
یکی از سرورهای هاستینگ را عوض کردیم الان بیشتر سایت ها ارور میدهند500(InternalServerError) در هاست تراکر
سیستم عامل کلود لینوکس میباشد و بهشون صحبت کردم گفتند مشکل نداره سیستم عامل از رم هست این مشکل
اما داخل پنل میرم اصلا رم مصرفی نداره
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f87/24601-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-500-internalservererror-1-png

دوستان لطفا اگر کسی راه حلی دارند اطلاع دهند

- - - Updated - - -

جالبه الان یه سایتی هست با رم 2 گیگ بهشون داده بودیم در cloud linux الان به خوبی داره کار میکنه اما سایت هایی که بازدید ندارند این ارور میده
دوستان کسی نیست کمک کنه ؟

سلام

اگر می توانید دسترسی بدید پیام ارسال کنید

در غیر این صورت با تیم ویور نیز قابل انجام است.

چند مورد در ذهن بنده است

تماس بگیرید.

mohammadali3517
January 11th, 2015, 19:23
سلام
پریمیژن های public رو بررسی کنین + فایلهای .htaccess 90 درصد باید به اینها مربوط باشه
اکثرا موقع انتقال این مشکلات رو ما هم داریم که با این موارد کار مشتری ها رو راه می اندازیم و مشکل 500 رو رفع می کنیم...

OnlineServer
January 11th, 2015, 19:29
در مورد ارور 500 قبلا در انجمن مفصل توضیح دادم متاسفانه لینک پیدا نکردم.
با این حال شما 3 مورد را چک بفرماُید
1 ) اگر از suphp استفاده میکنید حتما owner و group فایل مورد نظر باید به درستی به نام اکانت ست شده باشند.
2 ) اگر از suphp استفاده میکنید پرمیشن فایل ها عدد 644 و پوشه ا 755 میبایست ست شوند
3 ) در صورتی که محتویات مجاز HTACCESS محدود شده باشند (برای مثال Symlink) و شما در این فایل از دایرکتیو های غیر مجاز استفاده کنید پوشه مورد نظر و تمامی پوشه های فرزند ارو 500 دریافت میکنند.
اگر این 3 مورد را دستی چک کردید برطرف نشد دسترسی بدید چک کنم.