توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اتصال وبلاگ به دامنه
Vraa
January 11th, 2015, 16:00
میشه دامنه xyz.com رو به یک وبلاگ وصل کرد و کاری کرد شاخه xyz.com/fa وارد یه وبلاگ دیگه بشه؟
jahromweb
January 11th, 2015, 16:03
میشه دامنه xyz.com رو به یک وبلاگ وصل کرد و کاری کرد شاخه xyz.com/fa وارد یه وبلاگ دیگه بشه؟
سلام
این رو فکر نکنم ولی fa.xyz.com رو مشه به وبلاگ دیگه وصل کرد
Vraa
January 11th, 2015, 16:30
روشی هست که دوتا نسخه فارسی و انگلیسی روی xyz.com نمایش داده بشه؟ خود کاربر بتونه زبان رو انتخاب کنه
m0rt3za
January 11th, 2015, 16:32
روشی هست که دوتا نسخه فارسی و انگلیسی روی xyz.com نمایش داده بشه؟ خود کاربر بتونه زبان رو انتخاب کنه
روی xyz.com یه ایندکس بذارید
کاربر زبان رو انتخاب کنه
فارسی fa.xyz.com
انگلیسی en.xyz.com
Vraa
January 11th, 2015, 17:29
اگه xyz.com رو داشته باشم برای en.xyz.com باید دامنه جدا بخرم. درسته؟
امکانش نیست هر دوتا زبان رو خود xyz.com باشه و fa و in نداشته باشه و با توجه به انتخاب زبان کاربر یا آی پی ایرانی یا خارجی بودنش یکی از زبان ها نمایش داده بشه؟
Abolijoon
January 11th, 2015, 17:33
امکانش نیست هر دوتا زبان رو خود xyz.com باشه و fa و in نداشته باشه و با توجه به انتخاب زبان کاربر یا آی پی ایرانی یا خارجی بودنش یکی از زبان ها نمایش داده بشه؟
خیر دامنه ی جدا لازم نیست ساب دامنه بزنید
میشه با توجه به ای پی تشخیص بده اما جالب نیست چون اشتباهاتی رخ خواهد داد
بهتره یا ایندکس بذار و در ورود زبان مشخص شه یا پیشفرض فارسی یا انگلیسی باشه کاربر خواست از داخل سایت تغیر زبان بده
!MihanIt!
January 11th, 2015, 18:10
به عنوان ساب دامین که هیچ هزینه ای ندارد
mohammadali3517
January 11th, 2015, 19:18
xxx.xyz.com
در رابطه با xxx :
این یک ساب دومین محسوب میشه که میتونین با ساختش و ادرس دهی از طریق dns zone ها اتصالش بدین به جاهای دیگه ...
موفق باشین
Vraa
January 11th, 2015, 21:46
تو گوگل درباره ایجاد ساب دومین سرچ کردم آموزش این کار روی هاست بود من از هاست استفاده نمیکنم
میخوام آدرس اصلی رو به میهن بلاگ و ساب دومین رو به blog.com وصل کنم. این ممکنه؟