ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آیا در resello امکان مخفی کردن whois وجود ندارد؟

Lopez
January 11th, 2015, 02:09
سلام, متاسفانه درخواست مخفی کردن whois رو داشتم پشتیبانی سایت واسطه ای ازش گرفتم امر کردند که این امکان در resello وجود ندارد.
خواستم صحت این رو بسنجم.

ممنون

- - - Updated - - -

عزیزانی که میتوانند دومین com بنده رو با شرط whois privacy به غیر از ریسلو انتقال دهند اعلام کنند

aminrt4
January 11th, 2015, 02:34
رسلو نداره

مشخصات فیک بزار همون whois privacy میشه من تو رسلو مشخصاتم عوض کردم به چین مشکلی هم نداره :)

Lopez
January 11th, 2015, 02:38
برادر برای ایمیل میخوام

aminrt4
January 11th, 2015, 03:47
برادر برای ایمیل میخوام

ایمیل گفتم دیگه همه چیزو میشه تغییر دارد login فقط تغییر نده

Lopez
January 11th, 2015, 07:45
تقریباً 80روز دیگه دومین هم منقضی میشه و در ریسلو ثبت شده آیا امکان دارم در ریسلر کلاب تمدید کنم؟

pakradm
January 11th, 2015, 11:43
دوست گرامی

اینجا بخش آموزشی هست و امکان ارائه آفر با شرایط WHOIS Privacy موجود نمی باشد.
لطفا درخواست خود را در قسمت فروش مطرح فرمایید تا من و سایر همکاران اعلام آفر نماییم.

متشکرم:53:

emperor3508
January 11th, 2015, 15:37
در Resello همچین امکانی وجود نداره
برای مخفی کردن میتونید از ریجسترارهایی مانند Reseller Club استفاده کنید

ali02
September 25th, 2015, 18:16
واقعا کیفیت خدمات ریسلو نسبت به ریسلرکلاب خیلی ضعیف هست من چندین دامنه در resello دارم و به این مورد نیاز دارم آیا Resello برنامه ای برای قرار دادن همچین امکانی دارد؟
اگر برنامه ندارد کدام شرکت هست که ایران رو تحریم نکرده باشه و همچین امکانی رو رایگان مثل مرحوم دایرکت آی داشته باشه؟

- - - Updated - - -

کسی خبر نداره من شنیدم میخوام اضافه کنند

Computer
September 25th, 2015, 18:27
سلام
خیر در حال حاضر نداره
اما به سادگی میشه اطلاعات دیگه رو وارد کرد و فقط ایمیل رو درست وارد کنید
چون بعضی دامنه های ایمیل تایید نیاز دارند
موفق باشید

iwpanel
September 25th, 2015, 20:44
واقعا کیفیت خدمات ریسلو نسبت به ریسلرکلاب خیلی ضعیف هست من چندین دامنه در resello دارم و به این مورد نیاز دارم آیا Resello برنامه ای برای قرار دادن همچین امکانی دارد؟
اگر برنامه ندارد کدام شرکت هست که ایران رو تحریم نکرده باشه و همچین امکانی رو رایگان مثل مرحوم دایرکت آی داشته باشه؟

- - - Updated - - -

کسی خبر نداره من شنیدم میخوام اضافه کنند
عزیز reselelrclub دیگه whois gard رایگان نمیده پولی شده

- - - Updated - - -

سلام, متاسفانه درخواست مخفی کردن whois رو داشتم پشتیبانی سایت واسطه ای ازش گرفتم امر کردند که این امکان در resello وجود ندارد.
خواستم صحت این رو بسنجم.

ممنون

- - - Updated - - -

عزیزانی که میتوانند دومین com بنده رو با شرط whois privacy به غیر از ریسلو انتقال دهند اعلام کنند

پیشنهاد میشه از همون resello استفاده کنی
اگه نظرتون انتقال هست برای گرفتن قیمت توی انجمن بخش درخواست دامین اعلام کنیدکه دوستان آف بدن

pakradm
September 25th, 2015, 20:50
اما به سادگی میشه اطلاعات دیگه رو وارد کرد و فقط ایمیل رو درست وارد کنید

عرض سلام و ادب

اونوقت اگر مشکلی برای دامنه پیش آمد و جهت دسترسی به دامنه خود نیازمند تایید هویت خود شدند، شما چه راه حلی را پیشنهاد می دهید؟

متشکرم

iwpanel
September 25th, 2015, 20:51
عرض سلام و ادب

اونوقت اگر مشکلی برای دامنه پیش آمد و جهت دسترسی به دامنه خود نیازمند تایید هویت خود شدند، شما چه راه حلی را پیشنهاد می دهید؟

متشکرم
میتونند به reseller بگن ایمیلشون عوض کنند یا میتونند از ایمیل های
admin@domainname.com استفاده کنند

rastindata
September 26th, 2015, 12:32
تقریباً 80روز دیگه دومین هم منقضی میشه و در ریسلو ثبت شده آیا امکان دارم در ریسلر کلاب تمدید کنم؟

بعد 80 روز لاک میشه و .... کلی معطلتون میکنه ، تا آزاد بشه دوباره برای ثبت ...

shivahost
September 26th, 2015, 18:42
امروز از ریسلو در مورد مخفی کردن اطلاعات whois سوال کردم و چنین پاسخی دادند:

We do not offer privacy protection actively at this moment for compliance reasons, because the regulations from the ICANN for privacy protect have changed in 2014.

According to ICANN rules, the correct personal data for the WHOIS needs to be provided. It is possible for our resellers to create a contact handle in their account that contains their own data.

You can create a privacy contact handle in Resello at Settings > Generic contacts. You may fill in the data (which is currently fixed once entered). After creation, you may assign any domain to this contact.

Please note: you are required to provide true information in the contact information. ICANN whois complaints about domains on privacy protect will be forwarded, and action is expected in order to place the domain on the correct handle.