توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نتیجه ی استفاده از کد iframe
demonvictor
January 11th, 2015, 09:35
عرض سلام و خسته نباشید.
حتما دیدین که بعضی موقعا توی یه سری سایتا یه تیکه کد اچ تی ام ال قرار میدن که آی فرم هستش و ادرس یه سایت مثلا توشه که این کد باعث میشه هر بازدید کننده که وارد سایت میشه اگه توی اون کد مثلا ادرس سایت ایکس رو داده باشیم ، ناخوداگاه ای پیه بازدید کننده بدون اینکه پنجره ای باز بشه یا اتفاقی بیفته به سایت ایکس میره و اونجا هم ای پیش ثبت میشه و بازدید میخوره.
ممنون میشم اگه بگین که استفاده از این کدها مشکلی برای سایت ایکس ایجاد میکنه از نظر گوگل یا نه بلکه مفید هم هست و جزوی از تکنیک های بک لینک گیری هست و تبلیغات.
ممنون
- - - Updated - - -
ممنون میشم اگه راهنماییم کنین چون یه مقدار عجله ای هستش.تشکر
yeganehha
January 11th, 2015, 09:44
دوست عزیز بنده یه مدت این کار می کردم ولی گوگل بازدید های ایفریم را بازدید حساب نمی کنه در ضمن خود ایفریم هم روی سیو سایت اصلی تاثیر منفی داره
!MihanIt!
January 11th, 2015, 09:53
عرض سلام و خسته نباشید.
حتما دیدین که بعضی موقعا توی یه سری سایتا یه تیکه کد اچ تی ام ال قرار میدن که آی فرم هستش و ادرس یه سایت مثلا توشه که این کد باعث میشه هر بازدید کننده که وارد سایت میشه اگه توی اون کد مثلا ادرس سایت ایکس رو داده باشیم ، ناخوداگاه ای پیه بازدید کننده بدون اینکه پنجره ای باز بشه یا اتفاقی بیفته به سایت ایکس میره و اونجا هم ای پیش ثبت میشه و بازدید میخوره.
ممنون میشم اگه بگین که استفاده از این کدها مشکلی برای سایت ایکس ایجاد میکنه از نظر گوگل یا نه بلکه مفید هم هست و جزوی از تکنیک های بک لینک گیری هست و تبلیغات.
ممنون
- - - Updated - - -
سایت های اسکریپت استفاده می کنند و به نظر اگرم مشکل داشت اونا رو اسکریپت ها و قالب هایی که انتشار میدن کد می کنند
jahromweb
January 11th, 2015, 10:41
سایت های اسکریپت استفاده می کنند و به نظر اگرم مشکل داشت اونا رو اسکریپت ها و قالب هایی که انتشار میدن کد می کنند
سلام
دقیقا از iframe استفاده میکنند؟ نمونه ای دارید؟
- - - Updated - - -
درضمن تاثیر مثبت روی الکسا نداره؟
!MihanIt!
January 11th, 2015, 10:49
سلام
دقیقا از iframe استفاده میکنند؟ نمونه ای دارید؟
- - - Updated - - -
درضمن تاثیر مثبت روی الکسا نداره؟
خوب نیست اسم ببرم چون یک کار بی معرفتی هست
تازه بعضی از پاپ اپ ها هم اینطوره
demonvictor
January 11th, 2015, 13:49
ممنون میشم اگه راهنماییم کنین که اگه کد کنیم این کد آی فریم رو دیگه تاثیر منفی برای سایتی که ادرس داخل کد ای فریم قرار داده شده نداره؟اگه نداره چطور میشه این رو کدش کرد؟
mohamad1377
January 11th, 2015, 13:58
عرض سلام و خسته نباشید.
ممنون
تاجایی که اطلاع دارم برای سایتی که ایفریم میشه تاثیر سئو منفی داره به طور مثال سایتی مثل/lilipad.ir به همینصورت هست که روی سئو هم تاثیر منفی میزاره.
InterServer.ir
January 11th, 2015, 17:08
iframe در الکسا موثر هست ولی در گوگل به طور محدود موثر هست iframe داخلی موثر ولی iframe خارجی تاثیری نداره
mobinhost.in
January 11th, 2015, 17:21
دوست من شما وقتی یک قسمت از یک سایت دیگر رو در سایتتون نمایش می دهید اون پیچ شما در ابتدا وقتی کاربر داخلش میاد یک بازدید برای اون پیچ شماست
ولی وقتی کاربر شروغ به بروس کردن اون ایفریم می کنه این سایت دوم هست که داره بازیدی رو می گیره و از این به بعد به نام اون ها خواهد بود
demonvictor
January 12th, 2015, 00:05
پس الان اگر من کد ای فریم که ادرس سایت من توش زده شده رو بدم مثلا سایت ایکس سافت بذاره مثل عرض کردم تاثیر منفیش برای ایکس سافت هست اما برای من تاثیر مثبت داره.و حالا اگه خودمم باز ای فریم صفحات داخلی خودم رو قرار بدمم تاثیر مثبت داره باز برای من.درسته؟
granitdev
January 13th, 2015, 00:17
پس الان اگر من کد ای فریم که ادرس سایت من توش زده شده رو بدم مثلا سایت ایکس سافت بذاره مثل عرض کردم تاثیر منفیش برای ایکس سافت هست اما برای من تاثیر مثبت داره.و حالا اگه خودمم باز ای فریم صفحات داخلی خودم رو قرار بدمم تاثیر مثبت داره باز برای من.درسته؟
دوست عزیز، ای فریم یک کد منسوخ شده است
کدهای جدیدتری بدین منظور معرفی شده اند.
اگر سایت دیگری ای فریم سایت شما را بگذارد و اگر این سایت از لحاظ موضوعی با سایت شما هماهنگ باشد و اگر این سایت تعداد external link پایینی داشته باشد، جنبه مثبتی برای سایت شما دارد. اینکه آلکسا بالا رود نمی توان به اطمینان رسید که موتورهای جستجوگر به سایت شما بها داده اند. 2 مورد کاملاً متفاوت از هم می باشد
پیشنهاد می شود اگر iframe داخلی می خواهید انجام دهید، اینکار را نکنید
بهترین راه برای لینک بیلدینگ داخلی است
موفق باشید
psobhanlo
January 13th, 2015, 00:24
یه جاهایی ای فرم زدن بهتره مثل این طراحی سایت وبلیو - طراحی سایت, طراحی سایت ارزان, طراحی, سایت (http://www.webelio.com/)
تو قسمت قالب هاش برو. ایفریم به یه صفحه دیگه است
granitdev
January 13th, 2015, 00:27
به مورد خوبی اشاره کردید
استفاده درست iframe تنها در همین مورد است
demonvictor
January 14th, 2015, 22:50
خب پس یعنی اگر من داخل صفحات سایتم این کد رو قرار بدم به نحوی که ادرس یه صفحه دیگه خودم رو توش گذاشته باشم هیچ مشکلی پیش نمیاد و امتیاز مثبت هستش؟
granitdev
January 14th, 2015, 22:59
خب پس یعنی اگر من داخل صفحات سایتم این کد رو قرار بدم به نحوی که ادرس یه صفحه دیگه خودم رو توش گذاشته باشم هیچ مشکلی پیش نمیاد و امتیاز مثبت هستش؟
ببینید اگر برای امتیاز مثبت این کار را انجام می دهید که اصلا منطقی نیست
iframe یک قابلیت است که در صورت نیاز می توان از آن استفاده نمود
در مورد بهینه سازی سایت بدنبال راه های فرار یا دور زدن نباشید
همیشه ساده ترین راه بهترین راه است(البته در مورد سئو)
رعایت اصول سئو، محتوای تازه و ... باعث پیشرفت سایت شما البته در دراز مدت می شود
demonvictor
January 15th, 2015, 13:42
واقعا ممنون از راهنمایی هاتون.بعد مورد بعدی که میخواستم بپرسم این هستش که من یه سایت کاملا اچ تی ام ال و سی اس اس دارم که برای دانلود فایل ها هستش.میخواستم ببینم میتونم برای صفحه ای که برای دانلود هستش علاوه بر قرار دادن لینک در صفحه یه دونه iframe قرار بدم و لینک مستقیم اون فایل مورد نظر رو توش بدم تا اگه وارد اون صفحه شدش بصورت اتوماتیک فایل دانلود باز بشه؟یعنی مشکلی بعدا پیش نمیاد؟
اگه مشکلی نیستش چطوری میشه با یه کدی برای زمان قرار دادش مثلا بعد از چندثانیه عمل کنه؟من سایت w3 هم رفتم ولی سر در نیاووردم بابت این مورد.