ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارایه پنل ریبوت و ریستارت برای سرور مجازی

demonvictor
January 10th, 2015, 14:47
عرض سلام و خسته نباشید
من در حال ارایه خدمات سرور مجازی هستم و ممنون میشم منو راهنمایی کنین که چطور میتونم به مشتری هایی که براشون سرور مجازی ارایه کردم ، پنل ریستارت و ریبوتو از این چیزا بدم.

ممنون.

mohamad1377
January 10th, 2015, 14:50
عرض سلام و خسته نباشید
من در حال ارایه خدمات سرور مجازی هستم و ممنون میشم منو راهنمایی کنین که چطور میتونم به مشتری هایی که براشون سرور مجازی ارایه کردم ، پنل ریستارت و ریبوتو از این چیزا بدم.

ممنون.

مجازی سازتون چی هست؟
اگر vmware هست میتونید از این استفاده کنید:
www.webhostingtalk.ir/f212/99746/
البته ماژول های پولی و بهتری هستند مثل سایبر و..
باید در سرور اصلی تون پورت 22 ssh باز باشه.

demonvictor
January 10th, 2015, 17:34
Vmware هستش

Mr.Te0
January 10th, 2015, 18:02
عرض سلام و خسته نباشید

ممنون.

شما میتونید همانطور که دوستمون عرض کردند از ماژول های مربوطه برای سیستم WHMCS استفاده کنید .
هم میتوانید با نصب و کانفیگ Vcenter پنل تحت وب حرفه ای تری به کاربران ارائه دهید.

demonvictor
January 10th, 2015, 20:15
شما میتونید همانطور که دوستمون عرض کردند از ماژول های مربوطه برای سیستم WHMCS استفاده کنید .
هم میتوانید با نصب و کانفیگ Vcenter پنل تحت وب حرفه ای تری به کاربران ارائه دهید.

ممنون میشم اگه در مورد Vcenter بیشتر توضیح بدین و اینکه آموزشش رو هم در اختیارم بذارین تا بتونم اوکی اش کنم.
ممنون

Mr.Te0
January 11th, 2015, 19:44
ممنون میشم اگه در مورد Vcenter بیشتر توضیح بدین و اینکه آموزشش رو هم در اختیارم بذارین تا بتونم اوکی اش کنم.
ممنون

آموزش های تکمیلی در مورد این مبحث بار ها در انجمن مطرح شده است.

وی ام ور VMware (http://www.webhostingtalk.ir/f66/)