ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نوشتن مطلب جدید در وردپرس

patoghgah
January 10th, 2015, 19:13
سلام
بعضی روزا که میخوام مطلب بذارم وقتی برروی انتشار کلیک میکنم نزدیک 1 دقیقه طول میکشه که صفحه در حال بود کردن قرار میگیره و بعدش میره به صفحه 404
بعضی روزا انتشار مطلب رو میزنم بعد 1 دقیقه مطلب انتشار پیدا میکنه
نمیدونم مشکل از کجاست ! 2 تا سایت هم داشتم هر 2 تاشون این مشکلات رو داشتن
یکیشون خیلی قدیمی تر بود ولی مدت 2 ماه میشد که نه افزونه ای روش نصب کردم بودم و نه کدی رو تغییر داده بودم
سرعت اینترنتم هم 2 مگ هستش قطعی خیلی کم داره که بگیم مشکل از اینترنت خودم باشه

- - - Updated - - -

3 تا مشکل داشتم واسه هر کدوم یک پست گذاشتم هیچکی نتونسته جوابمو بده انگاری اینجا هیچکی به وردپرس وارد نیست

saeed1988m
January 10th, 2015, 19:15
ممکن هست از هاست شما باشه من تقریبا همچین مشکلی رو داشتم با تغییر میزبانی وب اوکی شد و البته اینکه حتما از وردپرس سایت اصلی استفاده کنید نه از سایت های ایرانی دانلود کنید

میخوایین یه دسترسی نویسنده بدین براتون چک کنم شایدم از اینترنت شما باشه

hamid53214
January 10th, 2015, 20:00
سلام
بعضی روزا که میخوام مطلب بذارم وقتی برروی انتشار کلیک میکنم نزدیک 1 دقیقه طول میکشه که صفحه در حال بود کردن قرار میگیره و بعدش میره به صفحه 404
بعضی روزا انتشار مطلب رو میزنم بعد 1 دقیقه مطلب انتشار پیدا میکنه
نمیدونم مشکل از کجاست ! 2 تا سایت هم داشتم هر 2 تاشون این مشکلات رو داشتن
یکیشون خیلی قدیمی تر بود ولی مدت 2 ماه میشد که نه افزونه ای روش نصب کردم بودم و نه کدی رو تغییر داده بودم
سرعت اینترنتم هم 2 مگ هستش قطعی خیلی کم داره که بگیم مشکل از اینترنت خودم باشه

- - - Updated - - -

3 تا مشکل داشتم واسه هر کدوم یک پست گذاشتم هیچکی نتونسته جوابمو بده انگاری اینجا هیچکی به وردپرس وارد نیست

سلام
قطعا از هاست شماست
از هاست قوی استفاده کنید