ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چرا قیمت ثبت دامنه بین المللی اینقدر پایینه ؟

ahmadjafarian
January 8th, 2015, 21:11
با سلام
یه سوال داشتم
الان اکثر دوستان دامنه های بین المللی رو در ریسیلو ثبت میکنن
قیمت ریسیلو برای ثبت دامنه .com بیش از 9 دلار هست و دلار به قیمت روز بیش از 3500 تومانه با یه ضرب ساده میبینیم که قیمت ثبت دامنه بیش از 30 هزار تومانه اما بعضی ها دارن با قیمن زیر 20 هزار تومان دامنه رو میفروشن ؟؟
میشه یکم توضیح بدید !!!

mizban97
January 8th, 2015, 21:24
سلام
پنلی که اون دوستان دارن ممکنه لول بالا باشه سطح پنل وقتی خوب باشه در ثبت دامین میتونی تخفیف خوبی بگیری.
یا ممکنه به دلیل ایام خاصی مثل کریسمس تخفیفات ویژه بدن.

hell.machine
January 8th, 2015, 21:29
با سلام
یه سوال داشتم
قیمت ریسیلو برای ثبت دامنه .com بیش از 9 دلار هست و دلار به قیمت روز بیش از 3500 تومانه با یه ضرب ساده میبینیم که قیمت ثبت دامنه بیش از 30 هزار تومانه اما بعضی ها دارن با قیمن زیر 20 هزار تومان دامنه رو میفروشن ؟؟
میشه یکم توضیح بدید !!!

با سلام
برای کابران معمولی اینطوره اما وقتی تعداد دامنه های موجود در پنل زیاد باشه
سطح کاربری هم بالاتر میره و در مجموع دامنه با تخفیف بیشتری قابل ارائه خواهد بود
موفق باشید

ahmadjafarian
January 8th, 2015, 21:31
سلام
پنلی که اون دوستان دارن ممکنه لول بالا باشه سطح پنل وقتی خوب باشه در ثبت دامین میتونی تخفیف خوبی بگیری.
یا ممکنه به دلیل ایام خاصی مثل کریسمس تخفیفات ویژه بدن.
الان دامنه .com آفر خورده و شده 8.19 البته این اگه حرفه ای ترین سطح نمایندگی رو داشته باشی
قیمتی که دوستان دارن میفروشن زیر 20 هزار تومان هست اصلا شما بگو همون 20 هزار تومان
20 هزار تومان تقسیم بر 8.19 دلار میشه هر دلار همتر از 2500 تومان که الان در تمام شرکتهای پرداخت دلار بیش از 3500 تومان هست
یا یه کار دیگه
اگه 8.19 دلار را ضرب حداقل قیمت دلار روز بکنیم (3500 تومان) نزدیک 30 هزار تومان میشه !!!

datnet_teh
January 8th, 2015, 21:46
راس میگه دیگه این بنده خدا
این برای منم سواله
من خودم یه زمان می خواستم قیمت 40بدم با سودش . با این قیمت های سخاوتمندانه برخی دوستان ادم خجالت می کشید !

Abolijoon
January 8th, 2015, 21:47
درود
یا از قدیم دلار دارند یا از دلار های جعلی استفاده کرده اند یا هم ک افر هست

قزوین هاست
January 8th, 2015, 23:01
با سلام
یه سوال داشتم
میشه یکم توضیح بدید !!!

کدوم سایت ها ارزون میدن؟

ahmadjafarian
January 8th, 2015, 23:05
کدوم سایت ها ارزون میدن؟

یه جستجو توی گوگل یا توی همین سایت انجام بدی تعداد زیادی رو پیدا میکنی
قیمت معمولی دامنه باید تقریبا 40 هزار تومان بشه اما شما تقریبا 20 هزار هم میتونی پیدا کنی؟
-------------------
آیا ریسیلو الان آفر داده و من خبر ندارم ؟

jahromweb
January 8th, 2015, 23:13
دوستان زود قضاوت نکنید
من تاپیکی مشابه دارم
مثلا لارسا: بهگفته خودشون سهام دار ریسلو هست تا مدتی قبل 20 تومن میداد الان میگه سودش کمه به نماینده 23 میده به کابر هم حدود 28

aminrt4
January 8th, 2015, 23:19
دوستان زود قضاوت نکنید
من تاپیکی مشابه دارم
مثلا لارسا: بهگفته خودشون سهام دار ریسلو هست تا مدتی قبل 20 تومن میداد الان میگه سودش کمه به نماینده 23 میده به کابر هم حدود 28

عجب :))) سهام دار هستن ایشون :ی

ربطی به رسلو نداره به سورس شارژشون مربوطه

ahmadjafarian
January 9th, 2015, 08:54
اگه دامنه خودمون رو بدیم اینا ثبت کنن، ممکنه فردا مشکلی پیش بیاد ؟

TukaNet
January 9th, 2015, 10:50
آفر نیست ( چون اگر بود برای تمام کسانی که پنل مستقیم دارند ارسال می شد )

تعداد بالا نیست ( چون طبق قیمت خود resello اسلاب آخر یا همان Special هم که باشید هزینه ثبت com. زیر 8 دلار نیست )

قیمت دلار ( ارز دولتی -2730 تومان- هم که داشته باشند که ندارند! قیمت تمام شده بالای 22 هزار تومان خواهد بود )

خوب تمام موارد بالا رو در نظر بگیرید و حالا بیابید پرتقال فروش را !

amirpub
January 9th, 2015, 20:26
دقیق یادم نیست، اما فکر کنم bluehost یا 1&1 بود که برای کریسمس قیمت دامنه هاش رو زیر 1دلار آورده بود!

jahromweb
January 9th, 2015, 21:43
دوستان پیشنهاد میدم تاپیک من رو بخونید لارسا صحبت هایی کرده (اون زمان بسته به روز قیمت بین 20000 تا 21500 میداد
http://www.webhostingtalk.ir/f59/126484/index2.html

delta
January 10th, 2015, 10:35
تا جایی که میدونم انایی که دامین ارزان میدند تخفیفاتشون رو از جایی دیگر میگرند نه از رجیستر دامین!! مثلا شما میای ریسلر هاستینگ جایی میشی ان هاستینگه بهت میگه به هر فروش هاستت 30 درصد مبلغ میدم و دامین رو هم 20 هزار تومان میتونی ثبت کنی!! کاری که خیلی هاستینگای دیگر هم دارند انجام میدند...مثلا

نت افراز | خرید هاست اشتراکی (http://www.netafraz.com/hosting.php)

با 80 هزار تومان در سال هم هاستینگ بهت میدند هم دامین رایگان!! شما میتونی هم از فروشت سود ببری هم دامین رو که رایگان بهت میدند رو به هر کسی میخوای جدا بفروشی پولش رو برداری! هر قیمتی هم دلت بخواد میتونی بفروشی حتی 1000 تومان!!

( انایی هم که نامحدود هست فروششون شک نکنید دلار هکی هست و به مشکل برخواهید خورد)

aminrt4
January 10th, 2015, 13:02
اگه با 20k euro ادم سهام دار رسلو میشه من همین الان 60k euro میریزم به پرو پای رسلو :)

بعضیا فازشون چیه واقعا؟!

Principal
January 10th, 2015, 13:46
این www.larsaweb.com (http://www.larsaweb.com) خوب سرمایه گذاری کرده ، آفرین ..