توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد تگ های h1 و h2
aram1376
January 8th, 2015, 17:31
سلام عرض میکنم خدمت شما اساتید عزیز.
یک سوال در مورد تگ های هدینگ برام پیش اومده. در خیلی جاها خوندم که در تمام صفحات سایت تگ h1 رو باید اسم سایت قرار بدیم و عنوان پست ها در تگ h2 قرار بگیره.
الان سوال من اینه که در ادامه مطلب یه پست (نه صفحه اصلی)، باید h1 فقط عنوان پست باشه؟ و اسم سایت در تگ های دیگه قرار بگیره؟
یکی از سایتایی که در صفحه اول گوگله در صفحه اصلی اسم سایت رو در h1 قرار داده، عنوان پست ها در تگ h2 و در ادامه مطلب پست هاش، عنوان پست رو در تگ h1 قرار داده و اسم سایت هم بدون تگ گذاشته.
نظر شما چیه؟ در کدوم حالت پست ارزش بیشتری در گوگل پیدا میکنه؟
hamid53214
January 8th, 2015, 17:37
هر صفحه یه h1 میتونه داشته باشه
شما میتونی کلا اسم سایت رو H1 نذاری یا بذاری
چیزی که توی h1 هست حکم تایتل داره
و بقیه H ها برای افزایش چگالی کلمات کلیدی خوب هستند
aram1376
January 8th, 2015, 17:51
هر صفحه یه h1 میتونه داشته باشه
شما میتونی کلا اسم سایت رو H1 نذاری یا بذاری
چیزی که توی h1 هست حکم تایتل داره
و بقیه H ها برای افزایش چگالی کلمات کلیدی خوب هستند
قالب سایت خودم هم همین مشکلو داره. در صفحه پست ها دو تا h1 وجود داره. یکیش اسم سایته دومی عنوان پست. حالا امکانش هست فقط در صفحه اصلی، اسم سایت در تگ h1 قرار بگیره و در صفحه ی پست ها تگ نداشته باشه؟
آخه تگ h1 رو از فایل هدر اگه حذف کنیم صفحه اصلی بدون تگ h1 میشه.
hamid53214
January 8th, 2015, 17:59
قالب سایت خودم هم همین مشکلو داره. در صفحه پست ها دو تا h1 وجود داره. یکیش اسم سایته دومی عنوان پست. حالا امکانش هست فقط در صفحه اصلی، اسم سایت در تگ h1 قرار بگیره و در صفحه ی پست ها تگ نداشته باشه؟
آخه تگ h1 رو از فایل هدر اگه حذف کنیم صفحه اصلی بدون تگ h1 میشه.
یک سوال در مورد تگ های هدینگ برام پیش اومده. در خیلی جاها خوندم که در تمام صفحات سایت تگ h1 رو باید اسم سایت قرار بدیم و عنوان پست ها در تگ h2 قرار بگیره.
الان سوال من اینه که در ادامه مطلب یه پست (نه صفحه اصلی)، باید h1 فقط عنوان پست باشه؟ و اسم سایت در تگ های دیگه قرار بگیره؟
یکی از سایتایی که در صفحه اول گوگله در صفحه اصلی اسم سایت رو در h1 قرار داده، عنوان پست ها در تگ h2 و در ادامه مطلب پست هاش، عنوان پست رو در تگ h1 قرار داده و اسم سایت هم بدون تگ گذاشته.
نظر شما چیه؟ در کدوم حالت پست ارزش بیشتری در گوگل پیدا میکنه؟
با سلام
این موردی که در تمام صفحات اسم سایت در H1 قرار بدید و عنوان پست در H2 اشتباه است با اینکار در حقیقت ارزش محتوای صفحاتتون پایین میارین.
وجود نام سایت و عنوان در تگ تایتل کفایت میکنه مگر اینکه بخواین روی برند خاصی کار کنید که اون کلمه در عنوان ها هم قرار بدید اما اگر برای مثال سایتی هستید که مطالب زیادی دارید روش زیر مناسب تر است:
1- نام سایت + اسم پست در تگ title
2- عنوان اصلی مقاله در h1
3- زیر عنوان های مقاله در تگ های h2/h3 و الی آخر
aram1376
January 9th, 2015, 00:30
با تشکر از شما دوستان عزیز که وقت گذاشتین و جواب منو دادین
تغییرات رو انجام دادم با توجه به کدها و توضیحاتتون. میشه لطف کنید از طریق لینکی که در امضای من هست وارد سایت بشید و وضعیت تگ های h1 رو در صفحه اصلی و پست ها بررسی بفرمایید که مراحل رو درست انجام دادم؟
البته به خاطر اینکه در صفحه اصلی در تگ h1 به جای نوشته از لوگو استفاده میکنم یه تغییراتی باید میدادم در کدها.
hamid53214
January 9th, 2015, 00:58
تغییرات رو انجام دادم با توجه به کدها و توضیحاتتون. میشه لطف کنید از طریق لینکی که در امضای من هست وارد سایت بشید و وضعیت تگ های h1 رو در صفحه اصلی و پست ها بررسی بفرمایید که مراحل رو درست انجام دادم؟
البته به خاطر اینکه در صفحه اصلی در تگ h1 به جای نوشته از لوگو استفاده میکنم یه تغییراتی باید میدادم در کدها.
kdramas.in | Website Review for kdramas.in | WooRank.com (http://www.woorank.com/en/www/kdramas.in)
kapo
January 9th, 2015, 01:58
عنوان سایت در صفحه اول یا صفحات شماره گذاری دشه (مثلاً صفحه 2) داخل تگ h1 باشه بهتره
در مورد سایر صفحات، درستش اینه که عنوان مطلب یا اون صفحه در این تگ قرار بگیره و عنوان سایت مثلاً بره تو تگ h2
الآن درسته
heydari304
January 20th, 2015, 16:54
سلام
پیشنهاد بنده این است اول تمام h1 ها را از تمامی صفحات بردارید سپس یک h1 تعریف کنید که شامل تایتلتون باشه و در صورت امکان در هیدر باشد که در تمامی صفحات فراخوانی شود سپس می توانید تایتل پست ها را h2 کنید
نمونه cdmusic.ir و هزاران سایت دیگر
h1 دادن در هدر اونم تایتل علاوه بر صفحات داخلی درون صفحات tag و category هم خود به خود h1 میسازه که از نظر دارا بودن تمامی صفحات دارای یک h1 هستند.
pedrami
February 1st, 2015, 22:12
تگ h1 مهمترین تگ سایت شما هست .... بهتر هست 5،6 تا از مهمترین کلمات کلیدی خودتون رو بهش تگ h1 بدید ....
525214
February 1st, 2015, 22:27
تا جایی که بنده اطلاع دارم، نهایتا 2 تگ heading1 میتونه در یک صفحه وجود داشته باشه. ولی 1 تگ بهتر از 2 عدد هست.
pedrami
February 1st, 2015, 22:31
شاید من اشتباه منظورم رو رسوندم ... دقیقا تگ h1 باید یکی باشه و نهایت 2 تا .....
اما یکی بهتر هست ...
منظور من از 5،6 تا از مهمترین کلمات کلیدی رو تگ H1 بدید .... یعنی به جای اینکه اسم سایت رو تگ H1 بدید .... 5 ،6 تا از کلمات کلیدی رو بنویسید و کلا تگ H1 کنیدشون ...
startToday
February 1st, 2015, 22:58
تا اونجا که من میدونم دو تا تگ h1 هم مشکلی نداره. پس پیشنهادم استفاده برای "اسم سایت" و "عناوین پست هاتون" هست...
دوستان بهترین نوع کد h1 چیه؟لطفا بزارید اون کد رو ممنون
بنده در حال حاظر از این کد استفاده میکنم:
<h1 style="display:none">دانلو فیلم با لینک مستقم,دانلود سریال با لینک مستقیم,دانلود سریال,دانلود فیلم جدید,دانلود سریال جدید</h1>
M_Piyer
May 4th, 2016, 18:04
سلام تگ h1 معمولا مهم ترین کلمات هستش
برای مثال شما ۱ سایت آهنگ دارید
و مهم ترین کلمتون دانلود آهنگ هست
پش میشه
<h1> دانلود آهنگ </h2>
تگ h2 ام بیشتر برای عنوان مطالب هست
shayandavoodi
May 4th, 2016, 21:41
زیاد حساس نباشید روی این تگ ها. یک صفحه می تونه چندین مورد از هر تگ رو داشته باشه. و زیاد سعی نکنید کلمات کلیدی رو توی تگ ها بچپونید دیگه مثل قدیم اثر نداره :دی
تگ ها رو تا حد ممکن descriptive و خلاصه و واضح و برای خواننده سایت optimize کنید نه خیلی مصنوعی صرفا با هدف قرار دادن کلمات کلیدی برای گوگل
updates
May 5th, 2016, 02:51
سلام دوست عزیز.ما هرکاری میکنیم و حتی تمام تگ های h1 رو پاک کردیم از قالب اما تعداد تگ های h1 ما 10تا هست چیکار کنیم درست شند؟
mediafars.top
shayandavoodi
May 5th, 2016, 09:59
فایل های css رو تغییر میدید؟ ببینید قالبتون بر اساس less نباشه
و کش رو هم پاک می کنید بعد از اینکه تغییر میدید؟
shahpar
May 6th, 2016, 20:04
سلام
پیشنهاد بنده این است اول تمام h1 ها را از تمامی صفحات بردارید سپس یک h1 تعریف کنید که شامل تایتلتون باشه و در صورت امکان در هیدر باشد که در تمامی صفحات فراخوانی شود سپس می توانید تایتل پست ها را h2 کنید
نمونه cdmusic.ir و هزاران سایت دیگر
h1 دادن در هدر اونم تایتل علاوه بر صفحات داخلی درون صفحات tag و category هم خود به خود h1 میسازه که از نظر دارا بودن تمامی صفحات دارای یک h1 هستند.
من هم موافقم
این کار بهتر