توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اتصال دامنه به آی پی شخصی
Mohammad_dn
January 8th, 2015, 15:16
با سلام
من روی کامپیوتر خودم iis نصب کردم و الآن یکی از سایتام روی اون نصبه..در حال حاضر این سایت فقط از طریق آی پی در دسترس هست...من میخوام یک دامنه به اون متصل کنم
دامنه ی من ir هست
ویندوز 8.1
با تشکر
Zagrio.com
January 8th, 2015, 15:21
سلام
شما به یک dns سرور نیاز دارید.
میتونید روی همین سرور dns نیز نصب کنید یا از یک سرویس دهنده تحت وب استفاده کنید.
در dns سرور یک رکورد برای ns و یک رکورد a ایجاد کنید به سمت ip خودتان
با سپاس
Mohammad_dn
January 8th, 2015, 15:31
میشه بیشتر توضیح بدید
دقیقا باید چیکار کنم؟؟
Zagrio.com
January 8th, 2015, 15:38
سلام
به ترتیب انجام بدید:
1- Role برای DNS Server نصب کنید
2- پورت 53 UDP رو باز کنید.
3- در DNS Manager بخش Name Server را با IP مورد نظر و نام مورد نیاز مثلا ns.domain.ir تکمیل کنید.
4- در پنل IRNIC برای این نام سرور و IP رکورد مورد نظر رو بسازید
5- در DNS سرور خودتون یک A روکورد به www.domain.ir و domain.ir ایجاد کنید.
ردیف 1 تا 3 رو میتونید با تهیه یک DNS سرور روی اینترنت نیز جایگزین کنید.
بعضی هاستینگ ها ممکن هست با قیمت پایین و یا حتی رایگان این مورد رو در اختیارتون بزارند. میتونید در انجمن درخواست بدید.
با سپاس
sht-design
January 8th, 2015, 16:41
این بخش ( بخش آموزشی >>سرور اختصاصی >> مباحث و مابع آموزشی ) همانگونه که از نام آن مشخص است ! صرفا جهت ایجاد تاپیک های آموزشی می باشد و نه ایجاد تاپیک سوال ، مشکل و موارد نامرتبط دیگر....!!
در نظر داشته باشید که تاپیک آموزشی به موضوعاتی اتلاق می شود که حاوی آموزش یک مورد خاص ، مطالب صمعی و بصری آموزشی ، نکات آموزشی و ..... در خصوص سرور اختصاصی باشد !
لطفا جهت ایجاد تاپیک های سوال و مشکل
در خصوص سرور اختصاصی به این بخش ( بخش آموزشی >>سرور اختصاصی >> سوالات و مشکلات (http://www.webhostingtalk.ir/f55/)
) مراجعه فرمائید .