توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راه دیگری برای وصل شدن به ریموت دسکتاپ
akbar_syberia
January 8th, 2015, 13:16
سلام
دوستان همونطور که میدونید وصل شدن با قند شکن به ریموت امکانپذیر نیست ( حداقل برای من اینطوره )
راه دیگری برای وصل شدن به ریموت هستش اگر معرفی کنید .
البته تیم ویور رو من تست کردم جوابی نگرفتم چون صفحه سیاه میاد !!
سیستم عامل VPS من Win server 2008 R2 هستش .
viasky
January 8th, 2015, 13:22
Vnc
akbar_syberia
January 8th, 2015, 13:24
vnc
vnc مگر فقط برای لینوکس نیست ؟
gar3na
January 8th, 2015, 13:25
سلام از برنامه Devolutions Remote Desktop Manager استفاده کنید برای ویندوز.
Zagrio.com
January 8th, 2015, 13:26
سلام
1- میتونید یک Remote Desktop Gateway تعریف کنید
2- میتونید با استفاده از Putty یک Tunnel ایجاد کنید یا کلا از یک Tunnel مثل *** استفاده کنید.
درود
جناب بنده خودم دارم از team viewr استفاده میکنم روی Win2008 R2 و کاملا جواب میده.حتی به همه ی مدیران سرور پیشنهاد میکنم کلا دسترسی ریموت رو یا ببندیند یا ادمین رو از گروه ریموت بردارن
این صفحه ی سیاهی که شما میفرمایید علتش این هست که شما یا یک یوزر ریموت لاگ آن هستید.
شما کاری که نیاز هست انجام بدید این هست.آخرین ورژن تیم ویوور رو نصب کنید ورژن 10 هست.خودش یه سرویس ایجاد میکنه داخل سرویس های ویندوز.بعدش ریست بدید اومد بالا دسترسی ریموت رو بردارید.یک پسورد ثابت انتخاب کنید برای تیم ویوور.دوباره ریست بدید.از طریق کنسول یک بار به صورت لوکال لاگ این بشید.دیگه تمومه.از این به بعد هر وقت که سرور حتی ریست هم بشه نیازی نیست که دوباره از طریق کنسول وارد شید.همین طوری با تیم وصل میشید و لاگ این می شید.
موفق باشید
OmidX
January 8th, 2015, 15:56
vnc مگر فقط برای لینوکس نیست ؟
خیر ، vnc مالتی پلت فرم هست و شما در ویندوز ، لینوکس و مک میتونید ازش استفاده کنید .
sht-design
January 8th, 2015, 16:40
این رو امتحان کنید ، کم حجم تر و پرتابل میباشد
همچنین نیاز به فعال سازی ندارد
Ammyy Admin - Free Remote Desktop Sharing and Remote Control software - download. (http://www.ammyy.com/en/downloads.html)
akbar_syberia
January 8th, 2015, 22:49
درود
جناب بنده خودم دارم از team viewr استفاده میکنم روی Win2008 R2 و کاملا جواب میده.حتی به همه ی مدیران سرور پیشنهاد میکنم کلا دسترسی ریموت رو یا ببندیند یا ادمین رو از گروه ریموت بردارن
این صفحه ی سیاهی که شما میفرمایید علتش این هست که شما یا یک یوزر ریموت لاگ آن هستید.
شما کاری که نیاز هست انجام بدید این هست.آخرین ورژن تیم ویوور رو نصب کنید ورژن 10 هست.خودش یه سرویس ایجاد میکنه داخل سرویس های ویندوز.بعدش ریست بدید اومد بالا دسترسی ریموت رو بردارید.یک پسورد ثابت انتخاب کنید برای تیم ویوور.دوباره ریست بدید.از طریق کنسول یک بار به صورت لوکال لاگ این بشید.دیگه تمومه.از این به بعد هر وقت که سرور حتی ریست هم بشه نیازی نیست که دوباره از طریق کنسول وارد شید.همین طوری با تیم وصل میشید و لاگ این می شید.
موفق باشید
اومد بالا دسترسی ریموت رو بردارید
از طریق کنسول یک بار به صورت لوکال لاگ این بشید.