ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چطوری هاست فایل رو از هاست سایت جدا کنم (زبان php , هاست لینوکس)

Global90
January 9th, 2015, 10:11
چطوری هاست فایل رو از هاست سایت جدا کنم (زبان PHP , هاست لینوکس)

میخوام عکس هایی که توسط کاربران آپلود میشه به هاست فایلم منتقل بشه.

کنترل پنل:
Cpanel

دامنه ای که سایت روش هست.
myDomain.com

در این ساب دامین عکس ها قرار میگیرن.
img.myDomain.com

مشخصات ای پی ، هاست فایل مثلا: 198.8.86.15

زمانی که فایل آپلود میشه میخوام فایل به هاست فایل ارسال بشه و با زدن مثلا آدرس زیر عکس بیاد:
img.myDomain.com/image/poster.jpg

md5 فایل ها رو من نیاز دارم در نتیجه در هنگام آپلود md5 رو بدست میارم. ولی بعدش باید چیکار کنم فایل رو به چه شکلی منتقل کنم که کندی در ارسال وجود نداشته باشه و اینکه بدونم فایل 100 درصد باموفقیت ارسال شده؟

چطوری ای پی هاست دانلود رو به ساب دامین متصل کنم؟

توجه کنین که فایل ها توسط کاربرا آپلود میشه از توی خود سایت.

لطفا دوستانی که تجربه دارن راهنمایی کنن.

- - - Updated - - -

کسی تجربه نداره ، کمی راهنمایی کنه؟

yeganehha
January 9th, 2015, 10:52
با سلام دوست عزیز

شما فایل را روی هاست اصلی اپلود کن بعدش پس از اتمام اپلود از طریق file get conection به یه فایل درون هاست دانلود نام فایل ارسال کن و در فایل هاست دانلود از طریق تابع copy عکس را به هاست جدید انتقال بده و در صورت انتقال عدد 1و در صورت عدم انتقال عدد 0 را انتخاب کن

توی هاست اصلی متغیر دستور file get conection را چک کن و اگر برابر 1 بود با تابع unlink عکس را از هاست اصلی حذف کن

چون اپلود عکس داری این فرایند سریع انجام میشه

برای دامنه هم هر دو هاست را با دامنه اصلیت سفارش بده سپس در هاست دانلود ساب دامین img.dimain.com ایجاد کن و در هاست اصلیت یا simpel dns zone یاب omg را روی ای پی هاست دانلود قرار بده

در مورد md5 هم متوجه سوالتان نشدم

Global90
January 10th, 2015, 10:38
با سلام دوست عزیز

شما فایل را روی هاست اصلی اپلود کن بعدش پس از اتمام اپلود از طریق file get conection به یه فایل درون هاست دانلود نام فایل ارسال کن و در فایل هاست دانلود از طریق تابع copy عکس را به هاست جدید انتقال بده و در صورت انتقال عدد 1و در صورت عدم انتقال عدد 0 را انتخاب کن

توی هاست اصلی متغیر دستور file get conection را چک کن و اگر برابر 1 بود با تابع unlink عکس را از هاست اصلی حذف کن

چون اپلود عکس داری این فرایند سریع انجام میشه

برای دامنه هم هر دو هاست را با دامنه اصلیت سفارش بده سپس در هاست دانلود ساب دامین img.dimain.com ایجاد کن و در هاست اصلیت یا simpel dns zone یاب omg را روی ای پی هاست دانلود قرار بده

در مورد md5 هم متوجه سوالتان نشدم

ممنون از اینکه وقت گذاشتین و پاسخ دادین.

من اینطور که متوجه شدم شما میگین من اول فایل رو تو هاست اصلی خودم اپلود کنم بعد فایل رو انتقال بدم به هاست دانلود خودم. این کار انجامش خیلی راحته ولی روش استانداردی هست؟

همه از همین روش برای مجزا کردن هاست فایل و دانلودشون استفاده میکنن؟

اگه فایل حجمش زیاد باشه ، این روش فکر نکنم روش مناسبی باشه.

yeganehha
January 10th, 2015, 18:28
ممنون از اینکه وقت گذاشتین و پاسخ دادین.

من اینطور که متوجه شدم شما میگین من اول فایل رو تو هاست اصلی خودم اپلود کنم بعد فایل رو انتقال بدم به هاست دانلود خودم. این کار انجامش خیلی راحته ولی روش استانداردی هست؟

همه از همین روش برای مجزا کردن هاست فایل و دانلودشون استفاده میکنن؟

اگه فایل حجمش زیاد باشه ، این روش فکر نکنم روش مناسبی باشه.

همانطور که گفتم مهندس این روش برای انتقال عکس چون حجمش زیاد نیست سرعت پایین نمی یاره ولی راه های زیر هم هست
Action فرم اپلود را به سمت هاست دانلود قرار دهید و در هاست دانلود پس از اتمام املود کاربر را ریدایرکت کتید به هاست اصلی و به همرا ان نام فایل را هم با مقادیری مانند get ارسال کنید
از curl برای انتقال غایل از هاست اصلی به هاست دانلود استفاده نمایید
از ftp استفاده کنید ولی چون در این مورد تجربه ندارم کمکی نمی توانم بکنم

فکر کنم مورد اول که گفتم برای الود فایل های حجیم خوب باشد .

اگر سوال دیگری دارید پس از مطرح در تاپیک یک پیام خصوصی ارسال کنید تا چک کنم چون خیلی کم میام انجمن و ممکن پیامتان را نبینم

jahromweb
January 10th, 2015, 18:43
چطوری هاست فایل رو از هاست سایت جدا کنم (زبان PHP , هاست لینوکس)

میخوام عکس هایی که توسط کاربران آپلود میشه به هاست فایلم منتقل بشه.

کنترل پنل:
Cpanel

دامنه ای که سایت روش هست.
myDomain.com

در این ساب دامین عکس ها قرار میگیرن.
img.myDomain.com

مشخصات ای پی ، هاست فایل مثلا: 198.8.86.15

زمانی که فایل آپلود میشه میخوام فایل به هاست فایل ارسال بشه و با زدن مثلا آدرس زیر عکس بیاد:
img.myDomain.com/image/poster.jpg

md5 فایل ها رو من نیاز دارم در نتیجه در هنگام آپلود md5 رو بدست میارم. ولی بعدش باید چیکار کنم فایل رو به چه شکلی منتقل کنم که کندی در ارسال وجود نداشته باشه و اینکه بدونم فایل 100 درصد باموفقیت ارسال شده؟

چطوری ای پی هاست دانلود رو به ساب دامین متصل کنم؟

توجه کنین که فایل ها توسط کاربرا آپلود میشه از توی خود سایت.

لطفا دوستانی که تجربه دارن راهنمایی کنن.

- - - Updated - - -

کسی تجربه نداره ، کمی راهنمایی کنه؟
میخواید از سی پنل به سی پنل اطلاعات منتقل کنید؟
خوب چرا از backup استفاده نمی کنید؟ فول بکاپ را به هاست دیگر با ftp و چند کلیک منتقل کنید و فایل های شما در یک فابل tar.gz به هاست دوم منتقل میشه

hamid53214
January 10th, 2015, 19:07
همانطور که گفتم مهندس این روش برای انتقال عکس چون حجمش زیاد نیست سرعت پایین نمی یاره ولی راه های زیر هم هست
Action فرم اپلود را به سمت هاست دانلود قرار دهید و در هاست دانلود پس از اتمام املود کاربر را ریدایرکت کتید به هاست اصلی و به همرا ان نام فایل را هم با مقادیری مانند get ارسال کنید
از curl برای انتقال غایل از هاست اصلی به هاست دانلود استفاده نمایید
از ftp استفاده کنید ولی چون در این مورد تجربه ندارم کمکی نمی توانم بکنم

فکر کنم مورد اول که گفتم برای الود فایل های حجیم خوب باشد .

اگر سوال دیگری دارید پس از مطرح در تاپیک یک پیام خصوصی ارسال کنید تا چک کنم چون خیلی کم میام انجمن و ممکن پیامتان را نبینم

نیازی به ریدایرکت نیست
فرم آپلود رو آجاکس (ایجکس) کنید
بعد از آپلود نتیجه و آدرس فایل در هاست دانلود برمیگرده به هاست اصلی و ثبت میشه
توی هاست دانلود باید حتما php فعال باشه
ملاحظات امنیتی رو هم باید لحاظ کنید البته
فرم های آجاکس مشکل امنیتی دارند تا حدی

yeganehha
January 10th, 2015, 20:01
نیازی به ریدایرکت نیست
فرم آپلود رو آجاکس (ایجکس) کنید
بعد از آپلود نتیجه و آدرس فایل در هاست دانلود برمیگرده به هاست اصلی و ثبت میشه
توی هاست دانلود باید حتما php فعال باشه
ملاحظات امنیتی رو هم باید لحاظ کنید البته
فرم های آجاکس مشکل امنیتی دارند تا حدی

این مورد دوستمون هم عملی هست . ( البته شبیه مورد یک بنده هست و هر کدام که راحت تر هستید می تونید استفاده کنید .)

Global90
January 10th, 2015, 21:13
روی پیاده سازی من مشکلی ندارم. ولی میخوام استاندارد ترین و درست ترین روش رو پیاده کنم.

در مورد مسله امنیت ایجکس و اسال فایل با اکشن لطفا توضیحات کامل تری بدین که چطوری امنیت رو بالا ببرم.

yeganehha
January 10th, 2015, 23:29
روی پیاده سازی من مشکلی ندارم. ولی میخوام استاندارد ترین و درست ترین روش رو پیاده کنم.

در مورد مسله امنیت ایجکس و اسال فایل با اکشن لطفا توضیحات کامل تری بدین که چطوری امنیت رو بالا ببرم.

اگر امنیت خیلی مهم هست به نظر من فقط ftp

Global90
January 11th, 2015, 09:47
اگر امنیت خیلی مهم هست به نظر من فقط ftp

اگه امکانش هست مشکلات امنیتی رو که ممکنه در حالت استفاده از ایجکس به وجود بیاد رو بگید.

yeganehha
January 11th, 2015, 14:47
خود ایجکس مشکل امنیتی نداره ولی منظور دوستمون امنیت فایل های اپلود شده هست
چون ممکنه یه ویروس یا یک کد php افراد اپلود کنند