PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ملزومات راه اندازی هاستینگ بر روی سرور مجازی

mlotfi63
January 7th, 2015, 22:09
با سلام خدمت همه اساتید محترم:
دوستان، من چند سوال در رابطه با راه اندازی هاستینگ CPanel بر روی سرور مجازی لینوکس برای میزبانی کمتر از 20 سایت رو دارم:
- سرور با VMware مجازی سازی شده
- حدس میزنم بهترین سیستم عامل برای اینکار CloudLinux باشه، اما من مجبورم از CentOS استفاده کنم.
- حالا به این منظور بعد از نصب این سیستم عامل و قبل از نصب CPanel، چند مسائل امنیتی باید رعایت بشه؟ لطفاً عناوین رو اسم ببرید.
- بعد از نصب CPanel چطور؟
- خوده CPanel چه تنظیمات امنیتی باید بشه؟ یا چه پلاگین های امنیتی باید نصب بشه؟
- برای حفظ امنیتی سرور، چه سرویس هایی باید روی CPanel بسته بشه؟ (مثل Shell Access و Remote MySQL)

با تشکر

007
January 7th, 2015, 22:18
سلام تمامی موارد رو اگر برای استفاده تجاری میخوای باید بدست کسی بسپارین که در این زمینه متخصص هست .
ارادت

jahromweb
January 7th, 2015, 22:46
باسلام
به یک متخصص بسپارید
البته میزبانی در این سطح اصلا با سی پنل مناسب نیست چه از نظر قیمت و چه از نظر مصرف منابع
پیشنهاد من:
CentOS + Directadmin + nginx_apache
مثلا با رم 4 و دایرکت میتونید کلا با حداقل هزینه ی 50 تومن راه اندازی کنید و سرعت بهتری هم خواهید داشت چون مصرف منابع دایرکت کمتر است
درضمن تاجایی که بنده میدانم امنیت دایرکت به صورت پیشفرض بالا تر است (بدون کانفیگ خاص)
همچنین مدیریت هم اسان تر هست
اون دو مورد هم که گفتید ریموت که با بستن پورتش حل میشه و ssh هم تا به یک کاربر ندید فعال نمیشه

mlotfi63
January 8th, 2015, 01:16
سلام تمامی موارد رو اگر برای استفاده تجاری میخوای باید بدست کسی بسپارین که در این زمینه متخصص هست .
ارادت

خیر، برای استفاده شخصی نیاز دارم.

- - - Updated - - -

باسلام
به یک متخصص بسپارید
البته میزبانی در این سطح اصلا با سی پنل مناسب نیست چه از نظر قیمت و چه از نظر مصرف منابع
پیشنهاد من:
CentOS + Directadmin + nginx_apache
مثلا با رم 4 و دایرکت میتونید کلا با حداقل هزینه ی 50 تومن راه اندازی کنید و سرعت بهتری هم خواهید داشت چون مصرف منابع دایرکت کمتر است
درضمن تاجایی که بنده میدانم امنیت دایرکت به صورت پیشفرض بالا تر است (بدون کانفیگ خاص)
همچنین مدیریت هم اسان تر هست
اون دو مورد هم که گفتید ریموت که با بستن پورتش حل میشه و ssh هم تا به یک کاربر ندید فعال نمیشه

اصرار دارم که حتماً CPanel باشه...

Yas-Host
January 8th, 2015, 01:26
با سلام خدمت همه اساتید محترم:
دوستان، من چند سوال در رابطه با راه اندازی هاستینگ CPanel بر روی سرور مجازی لینوکس برای میزبانی کمتر از 20 سایت رو دارم:
- سرور با VMware مجازی سازی شده
- حدس میزنم بهترین سیستم عامل برای اینکار CloudLinux باشه، اما من مجبورم از CentOS استفاده کنم.
- حالا به این منظور بعد از نصب این سیستم عامل و قبل از نصب CPanel، چند مسائل امنیتی باید رعایت بشه؟ لطفاً عناوین رو اسم ببرید.
- بعد از نصب CPanel چطور؟
- خوده CPanel چه تنظیمات امنیتی باید بشه؟ یا چه پلاگین های امنیتی باید نصب بشه؟
- برای حفظ امنیتی سرور، چه سرویس هایی باید روی CPanel بسته بشه؟ (مثل Shell Access و Remote MySQL)

با تشکر

برای 20 عدد سایت اصلا و ابدا از کلاد لینوکس استفاده نکنید!

برای سرور مجازی از کلاد استفاده نکنید!

برای مسائل امنیتی یک لیست 44 تایی داریم که فردا صبح براتون ارسال خواهم کرد .