ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب درگاه بانکی پی لاین در اپن کارت

armin47
January 6th, 2015, 13:13
سلام
من می خواستم روی ورژن 1.5.6.4 درگاه بانکی پی لاین نصب کنم که بعد از نصب قالب رو بهم میریزه و کلا یک صفحه ارور نمایش میده ، چون آخرین ورژن درگاه پی لاین برای 1.5.1.3 هست و برای این ورژن هنوز آپدیت نکردند جالبه که من به سایت جهان پی تیکت دادم یک روزه پلاگین رو آپدیت کردند و کاملا درست شد ولی پی لاین پاسخگو نیست و میگه در برنامه توسعه نیست!!! :71: خلاصه من تمامی کار هام با پی لاین هست لطفا کمک کنید من نمی دونم مشکلش چیه .:53:

samansystems
January 6th, 2015, 13:19
چرا از درگاه هایی استفاده نميکنيد که تسويه آنی و بدون کارمزد ارائه ميدن استفاده نميکنيد ؟

armin47
January 6th, 2015, 13:51
من پی لاین میخوام چون از چندین سایت دیگه که فقط درگاه پی لاین دارند خرید میکنم ، انتقال بین پی لاین اصلا کارمزد نداره.

samansystems
January 6th, 2015, 14:33
در حالی که اگر از درگاه ديگه استفاده کنيد نه تنها انتقال داخلی اونها بدون کارمزد هست.
بلکه انتقال به کارت بانکی، برداشت از خود پرداز، خريد از pos، خريد از کليه درگاه های بانکی هم بدون کارمزد هست ;)

armin47
January 6th, 2015, 15:19
همچنان مشکل درگاه پی لاین من پا بر جاست کسی برای نسخه 1.5.6.4 اپن کارت پی لاین رو آپدیت نکرده یعنی ؟