PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نسخه php 5.3 بهتره یا 5.4 ؟؟؟

rezakhani
January 5th, 2015, 20:32
سلام در سی پنل یک بخشی هست به نام " تغییر نسخه php " من امروز متوجه شدم که ورژن 5.4 هم وجود داره ولی الان روی 5.3 هست اگه اینو 5.4 کنم خوبه یا فرقی نداره ؟؟؟؟؟

sajjadsec
January 5th, 2015, 20:43
نسخه 5.4 یه سری ویژگی های امنیتی بیشتری به 3 داره اما با بعضی از اسکریپت ها هماهنگ نیست چون بعضی از سینتکس ها تغیر کردن کلا.
البته نسخه 3 هم با نصب ما‌ژول های امنیتی مثل suhosin یا ... میتونه خوب عمل کنه.

secureconfig
January 5th, 2015, 20:51
سلام.

به صحبت های دوست عزیز sajjadsec اضافه کنم که از حالت امنیتی (safe_mod) از ورژن 5.4 به بعد کامل حذف شده است.

موفق باشید./

sajjadsec
January 5th, 2015, 20:57
درودی دوباره بر مهدی جان :D
بله حذف شده تو خود نسخه 5.3 هم پیشنهاد نمیشده چون عملا کاربردی نداره این که حالت امن کلا حذف شده بدین معنا که یکی از ویژگی های امنیتی پی اچ وی کم شده نیست بلکه به دلیل افزایش اون هست.
اون حالت امن واسه موقعی بود که (یادش بخیر اسکریپت کیدز های قدیمی) کلا دسترسی به فایل ها از طریق فانکشن های پی اچ پی نیاز به چک شدن و بررسی داشت اما حالا دیگه با وجود su php دیگه نیاز به اینکار نیست.

میزبانی کهکشان
January 5th, 2015, 21:11
باید ببینید سایت سازتون با کدوم نسخه سازگار است.

rezakhani
January 5th, 2015, 21:14
دو تا وردپرس بود و یک اسکریپ ، به نسخه 5.4 تغییر دادم با هر سه سایت به خوبی کارد
مرسی از همه دوستان :x

shahab-f
January 5th, 2015, 21:15
بر روی سرورتون از چه سی ام اس های استفاده می کنید؟

meysam021
January 5th, 2015, 21:45
نسخه 5.3.29 بهترین گزینه هست درمورد حالت سیف مود هم باید بگم که بنظر من خیلی مفیده اگه بلد باشه کسی ازش استفاده کنه.
اذیت میکنه ولی تاثیر گذاره.
ما از 5.3.29 بصورت دیفالت و از بقیه نسخه ها بصورت سویچ برای سرورها استفاده میکنیم.