توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کسی از xzn.irهاست گرفته
liondl1
January 5th, 2015, 17:57
سلام دوستان کسی از سایت xzn.irهاست خریده یا سابقه ی دارن بهم بگین ممنون میشم
ballance
January 5th, 2015, 18:04
سلام
من از هاست ایرانشون استفاده کردم.البته سایت شخصی بود , در حد این که فقط سایت بالا باشه اما خوب بود راضی بودم
rezakhani
January 5th, 2015, 18:09
برای چه سایتی میخوای از این هاست بگیری ؟
میزبانی کهکشان
January 5th, 2015, 18:35
سلام
دوست عزیز پیشنهاد می کنم از هر سرویس دهنده ای که می خواید بگیرید ، بصورت ماهانه بگیرید.
چند سال پیش از جایی قصد تهیه سرویس داشتم همه تعریفش کردن اما نمیدونم چی شد که من پشیمون شدم از سفارش.
medianet
January 5th, 2015, 18:47
سلام دوستان کسی از سایت xzn.irهاست خریده یا سابقه ی دارن بهم بگین ممنون میشم
میشه بفرمایید برای چه موردی اطلاعات می خواین ؟
مشکلی پیش اومده ؟
liondl1
January 5th, 2015, 18:52
درباره سرعت و پشتیبانی هاست ایرانش
RoobinaServer
January 5th, 2015, 19:05
میشه بفرمایید برای چه موردی اطلاعات می خواین ؟
مشکلی پیش اومده ؟
تاپیک درخواست خرید هاست دارند. احتمالا گشتند یک جا ارزانترین را پیدا کردند و در حال پرسیدن کیفیت هستند و دارند تحقیق میکنند.
liondl1
January 5th, 2015, 19:11
تاپیک درخواست خرید هاست دارند. احتمالا گشتند یک جا ارزانترین را پیدا کردند و در حال پرسیدن کیفیت هستند و دارند تحقیق میکنند.
ترجیح میدم ارزانترین رو پیدا کنم که اگه ضرر کردم زیاد از لحاظ مالی زیاد خرج نکرده باشم
RoobinaServer
January 5th, 2015, 19:14
ترجیح میدم ارزانترین رو پیدا کنم که اگه ضرر کردم زیاد از لحاظ مالی زیاد خرج نکرده باشم
هنوز آنقدر هزینه نداریم که جنس درست خرید کنیم اما آنقدر هزینه داریم که هی خرید کنیم !!!
شما جنس خوب بخرید کل ایران را تحقیق کنید اینجوری کمتر ضرر میکنید تا این که ارزان بخرید هی ضرر کنید.
البته منظور سایتی که گفتید نبود در کل بود.
انشالله منتظر بمانید دوستانی که بشناسند نظر میدهند.
موفق باشید
Ashkankamangar.ir
January 5th, 2015, 19:39
این اشتباه ما ایرانی هاست
من حتی واسه ماشینمم میرم قطعه بخرم
به من میگند این معمولیه 50 تومن مثلا این مال کمپانیه 150 تومن
شک نکنید من 150 رو میخرم چون اون 50 تومنی رو بخوام بخرم یک ماه بعد باید بیام دوباره اون 150 رو بخرم که میشه 200 تومن
البته منظور من این سایت هاست فروشی که گفتید نبود
kingsajad
January 5th, 2015, 21:14
xzn.ir یکی از هاستینگ های معتبره راحت میتونید استفاده کنید من ازش هاست و سرور داشتم........