توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست هاست نامحدود ایران
tiger2
January 5th, 2015, 13:26
سلام دوستان بنده یک وبسایت آموزشی دارم که تعداد بازدید بالایی دارد . میخواستم یه هاست از ایران بگیرم که هم در اینترنت و هم در اینترانت ها جوابگوی کارم باشه . لطفا آفر ها و پلان های میزبانی تون را با مشخصات زیر ارائه بدید :
1 - فضا و پهنای باند باند نامحدود
2 - تعداد بازدید در لحظه : 70 یا بیشتر
3 - کلیه امکانات نامحدود از جمله ایجاد دیتابیس - سابدامین و . . . .
4 - محدودیت توی نصب اسکریپت های پرمصرفی مانند چت روم - وبلاگ دهی - آپلود سنتر و شبکه اجتماعی نداشته باشیم .
5 - آ پ تایم بالا و قطعی هم به هیچ عنوان نداشته باشه . ممنون
6 - تا یک هفته هم بشه تست کرد
(در صورت امکان پیما خصوصی کنید . )
هاست 97
January 5th, 2015, 13:58
سلام دوستان بنده یک وبسایت آموزشی دارم که تعداد بازدید بالایی دارد . میخواستم یه هاست از ایران بگیرم که هم در اینترنت و هم در اینترانت ها جوابگوی کارم باشه . لطفا آفر ها و پلان های میزبانی تون را با مشخصات زیر ارائه بدید :
4 - محدودیت توی نصب اسکریپت های پرمصرفی مانند چت روم - وبلاگ دهی - آپلود سنتر و شبکه اجتماعی نداشته باشیم .
در ایران مورد اول وجود ندارد!
اگر بازبینی در مشخصات خودتان بدهید آفر های فراوانی دریافت میکنید
پیشنهاد میکنم سرور اختصاصی تهیه کنید چون انتظارات شما فقط در سرور اختصاصی محقق میشود
novin-web
January 5th, 2015, 14:33
سلام
ایران - حرفه ای 1
فضای میزبانی: 100 مگابایت
پهنای باند : 5 گیگ
پارک دامنه : نامحدود
زیر دامنه : نامحدود
دیتابیس : نامحدود
نصب رایگان سیستم مدیریت : دارد
کنترل پنل : دایرکت ادمین
-------------------------------------------
نسخه پشتیبان:
بک آپ روزانه بله
بک آپ هفتگی بله
بک آپ ماهانه بله
بک آپ ماهانه در سرور دیگر بله
(http://www.novinhost.org/index.php/%D9%85%DB%8C%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%88%D8%A8/%D9%81%D8%B6%D8%A7%DB%8C-%D9%85%DB%8C%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%88%D8%A8-%D9%BE%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86.html)برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشد :
با سلام
با هاست ایران با پهنای باند نامحدود در خدمتتون هستیم
پنل های هاست لینوکس دایرکت ادمین بر روی سرور ایران | XZN Hosting (http://xzn.ir/hosting/iran-directadmin)
برای موارد دیگر هم تیکت بزنید تا با هم مذاکره می کنیم