توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور اختصاصی از xlhost - با 50% تخفیف
behnam289
January 4th, 2015, 02:04
با سلام
یک پیشنهاد عالی برای سرور اختصاصی Xlhost فقط یک سرور قابل ارائه داریم .
سرور زیر قیمت 404 دلار از دیتاسنتر ارائه می شود این سرور باحدود 50% تخفیف با قیمت 190 دلار بفروش می رسد.
از لینک زیر قیمت اصلی را مشاهده کنید :
https://www.xlhost.com/order/step1.php?service=101
مشخصات سخت افزاری سرور :
Base Server
Dual Xeon E5-2620v2 (24GHz total on 12 cores 24thread) 7.2 GT/s QPI 15MB L2 cache
Memory
32GB DDR3 ECC Registered RAM
Disk Space
2 300GB 15K RPM SAS 6 Gb/s Hard Drives
Bandwidth
10000GB Transfer
Uplink Port Speed
100Mbps Connection قابل ارتقا به 1000Mbps
IP Addresses
5 IPs (Included)
هزینه از ای پی 2$
مناسب برای هاستینگ ، مجازی سازی
مزیت مهم این سرور این هست که یک اسکریپت PHP مخصوص Xlhost نوشته شده که شما دست رسی به Restart ، Start و.... خواهید داشت .
در صورت تمایل به خرید این سرور اگر سوالی هست بپرسید ...
ourweb
January 4th, 2015, 02:07
خب با هزینه 404 دلار میشه یه 6 تا سرور از دیتاسنتر dacentec گرفت تا با رم 72 گیگ ببخشید ها ولی اصلا بصرف نیست با اینکه دیتاسنتر خیلی عالی هست ولی خب الان با دخل و خرج این روز بازار هاستینگ نمیخوره قبلا ها خیلی خوب بود که دلار ارزان بود خیلی خوب بود اما الان واقعا بصرف نیست .
راستی اگر منظور تان ماژول ریستارت پنل هست من هم دارم برای whmcs که وصل میشه دقیقا به پنل دیتاسنتر و میتونه ریستارت و کار های دیگر انجام بده .
jahromweb
January 4th, 2015, 02:13
خب با هزینه 404 دلار میشه یه 6 تا سرور از دیتاسنتر dacentec گرفت تا با رم 72 گیگ ببخشید ها ولی اصلا بصرف نیست با اینکه دیتاسنتر خیلی عالی هست ولی خب الان با دخل و خرج این روز بازار هاستینگ نمیخوره قبلا ها خیلی خوب بود که دلار ارزان بود خیلی خوب بود اما الان واقعا بصرف نیست .
راستی اگر منظور تان ماژول ریستارت پنل هست من هم دارم برای whmcs که وصل میشه دقیقا به پنل دیتاسنتر و میتونه ریستارت و کار های دیگر انجام بده .
دقت کنید گفتند 190 دلار میفروشند
ourweb
January 4th, 2015, 02:14
دقت کنید گفتند 190 دلار میفروشند
بله میدونم عزیز شما با 190 دلار میتونید یک سرور با رم بیشتر و ای پی بیشتر از 5 عدد خریداری کنید.
pejman_view
January 4th, 2015, 02:18
سلام
داسننک سرورهایش قدیمی و کیفیت شبکه اش برای خود آمریکا مناسب است اما همین الان مجبورم بعنوان سرور ارزان و بی کیفیت به مشتریام بفروشم. کیفیت کار xlhost و این سرور خیلی با چیزی که فکر می کنی متفاوت !
من همین الان از داسنتک دارم کیفیتش خیلی پایین هست سروری که می گویید سی پی یو قدیمی L5520 داره که خیلی نسبت به این سرور ضعیف تر است تو عمل تفاوت این موضوع را خواهید دید.
behnam289
January 4th, 2015, 02:23
404$ خود دیتاسنتر میده من 190$ میدم .
شما میتونید از dacentec بخرید و دیتاشیک هم هست اما در عنوان این تایپک زده شده XLHOST !
این سرور دست یک نفر بوده فقط برای سرور بازی حالا شاید برای شما نصرفه دلیل نمیشه برای همه نصرفه ....
ourweb
January 4th, 2015, 02:34
من قصد تخریب این دیتاسنتر رو نداشتم یادم هست روز های اولی که وارد این کار شدم سرور های x3440 اگه اشتباه نکنم بالای 3 سال روی این سرور ها بودم دیتاسنتر خیلی عالی هست ولی خب ببینید الان وضعیت بازار ما رو و فروشنده ها رو یکی همون شخصی که در بالا گفت من به مشتریان سرور بی کیفیت دنستک رو میدن من حتا تا حالا طرف دیتاشک یا دنستک نرفتم چون میدونم مثال من از این بود که الان فروشنده های این انجمن بیشتر دنبال یک چیز ارزون مثل ovh یا هتزنر یا راداستیشن هستند که باز بهتر از دیتاسنتر های دیتاشک هست ولی خب اکثر فروشنده های اینجا الان از دنستک سرور دارن چه بسا که اگه کمی خرج میکردند کیفیت مطلوب تری میتوانستند ارائه بدن ولی خب اینجا ایران هست و...
pejman_view
January 4th, 2015, 02:41
من قصد تخریب این دیتاسنتر رو نداشتم یادم هست روز های اولی که وارد این کار شدم سرور های x3440 اگه اشتباه نکنم بالای 3 سال روی این سرور ها بودم دیتاسنتر خیلی عالی هست ولی خب ببینید الان وضعیت بازار ما رو و فروشنده ها رو یکی همون شخصی که در بالا گفت من به مشتریان سرور بی کیفیت دنستک رو میدن من حتا تا حالا طرف دیتاشک یا دنستک نرفتم چون میدونم مثال من از این بود که الان فروشنده های این انجمن بیشتر دنبال یک چیز ارزون مثل ovh یا هتزنر یا راداستیشن هستند که باز بهتر از دیتاسنتر های دیتاشک هست ولی خب اکثر فروشنده های اینجا الان از دنستک سرور دارن چه بسا که اگه کمی خرج میکردند کیفیت مطلوب تری میتوانستند ارائه بدن ولی خب اینجا ایران هست و...
خوب این سرور، سرور خاصی هست! به نظرم برای وی پی اس فروشی شاید مناسب نباشه اما برای خیلی از کارهای دیگر فوق العاده است. نمی تونی با تصور خودتون به این سرور نگاه کنی و بگی نه مشتری نداره همه دنبال ارزونن! یکی می بینی سایت خاصی داره، یا یک نفر دیگر می خواهد هاست اشتراکی بدهد فوق العاده این سرور به نظرم برایشان مناسب است.
من درست نمی بینم دیگر زیر این تاپیک چیزی در این رابطه بنویسم چون تاپیک به جای سوالات فروش به بی راهه می رود. و از باز کننده این تاپیک عذر خواهی می کنم.
s0NY
January 4th, 2015, 02:48
xl مزیت پشتیبانی و صاحبش ایرانی است دارد اما کیفیت پورت 100 مطلوبی ندارد زیر 20- میگیرد :| 1 گیگ هم دارد قیمت بالایی دارد
behnam289
January 4th, 2015, 03:41
xl مزیت پشتیبانی و صاحبش ایرانی است دارد اما کیفیت پورت 100 مطلوبی ندارد زیر 20- میگیرد :| 1 گیگ هم دارد قیمت بالایی دارد
با سلام
سرعت دانلود اگر منظورتون هست روی این سرور 100 مگابیت هست 100/8 = 12.5 مگابایت بر ثانیه فیکس دانلود میده نه کمتر نه بیشتر .
اگر کسی سرعت بیشتر خواست با 20$ بیشتر پورت یک گیگ ارتقا میدیم . 1000/8 = 125
روی سرور های کوچیک xlhost پورت 1 گیگ نمیدند اما روی این سرور فرق میکنه میشه گرفت
OnlineServer
January 5th, 2015, 00:51
سلام.
امکان انتقال به پنل هم هست ؟
Ashkankamangar.ir
January 5th, 2015, 00:55
چهار ساله مشتری این دیتاسنتر هستیم
در یک کلام فوق العادست
behnam289
January 6th, 2015, 22:09
سلام.
امکان انتقال به پنل هم هست ؟
انتقال نه اما یک اسکریپت php نوشته شده که به اکانت xlhost وصل میشه و به امکانات پنل دیتاسنتر دست رسی دارید .
- - - Updated - - -
سرور همچنان موجود است .
tizparvaz
January 6th, 2015, 22:20
سلام
دلار رو هم 2500 میزنید یا نرخ دلار عادی ؟ اگر انتقال بدید سرور رو میخوایم