ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راه اندازی سایت فروش فایل

666regab
January 2nd, 2015, 23:03
سلام خدمت دوستان و همکاران گرامی
بنده یک سایت فروش فایل می خوام راه اندازی کنم و سیستم های مختلفی رو هم چک کردم اما هر کدوم مشکلات و کاستی هایی رو دارند . سیستمی که بنده می خوام راه اندازی کنم شبیه سیستم سایت دانشجویار هست . یعنی هم توش مطالبی رو درج می کنم و هم ویدیوهایی رو برای فروش می زارم . هاست بنده برای سایت و فایلهام جداست و از هاست دانلود استفاده می کنم . درگاه مورد استفاده هم پی لاین یا زرین پال هست . همچنین می خوام سیستم لینک دانلود مستقیم رو ارائه نده و تا حد امکان لینک هاست دانلود رو مخفی کنه مثلا با کوکی و ...
با سپاس

chatsaz
January 2nd, 2015, 23:19
اطلاع رسانی بود این؟؟

666regab
January 3rd, 2015, 00:46
تو بخش اسکریپتهاست و منظور یه همچین چیزی می خوام راه اندازی کنم و معرفی کنید . ( اسکریپت )

downloaddl
January 3rd, 2015, 00:51
برای یکی از مشتریامون پارسال راه اندازی کردیم

یک وردپرس نصب کردیم و بعد هم پلاگین پرداخت برای دانلود که فقط هم برای پی لاین بود رو نصب کردیم

که نحویه کار پلاگین به صورتی بود که لینک میدادین ( هر لینکی بعد به شما کد پرداخت میداد تو پست مورد نظر وارد می کردید کاربر پرداخت میکرد و بعد هم همون موقع دانلود میکرد

isn
January 3rd, 2015, 08:04
با سلام طراحی به صورت اختصاصی ( وب سرویس ایگل تیم ) ،

می تونید از این قسمت براورد قیمت کنید.

براورد قیمت-وب سرویس ایگل تیم | Eagle Team (http://www.eagletm.net/pricechecker)

یا در این انجمن با کاربر sheagle در ارتباط باشید .