توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : از این سایت ها سرور نخرید
a3aish
January 2nd, 2015, 19:59
حل شد عزیزان
hasanazizi
January 2nd, 2015, 20:11
خدا به خیر کنه
اینجور ادما دارن زیاد میشن
دوست عزیزم ناراحت نباش اگه به ناحق پولتو خوردن
چون خدا جوری از حلقشون میکشه بیرون که ندونن از کجا کشیدش بیرون به خاطر همین 40 تومان شما خدا کاری میکنه 40 میلون بدبختی و ضرر ببین
- - - Updated - - -
بدبختی حتی یه قالب درست حصابی هم ندارن
اولا قالبشون از نوع رایگانه
دوما اصلا لود نمیشه
RoobinaServer
January 2nd, 2015, 20:56
با سلام.من امیر.چند روز پیش یه سرور خریدم .
اولین سایتی که من خریدم وان سرور - ارائه دهنده خدمات میزبانی وب،هاست,هاست پربازديد,سرور مجازی,هاست پربازديد ارزان,هاست پربازديد لينوکس,هاست پربازديد حرفه اي,هاس� (http://one-server.in/) سرور مجازی رم 4
Down for Maintenance (Err 3)
تمام سرور های مجازی به سایت آیوانیک منتقل شده لطفا از طریق لینک زیر وارد اکانت خود شوید صفحه اصلی پورتال - آیوانیک (http://support.ayvanic.com)
بعد مدیر سایت گفتن که سرور رفته کجا؟ پیش این اقا mizbanit.com
بعد این اقا ما رو پاس دادن به کی ؟ به این آقای دیگر ayvanic.com
حالا در اخر سرور ما بالا نمیاد.سه روز باهاش کار کردم و دیگه کار نمیکنه.هر کدوم از اینا مارو پاس کاری میکنن.خواستم شما رو در جریان بزارم که گول این افرداد رو نخورید
بهترین راه این هست به همه گفته شود که از جای معتبر و با تحقیق قبلی خرید کنید تا این که اسم تک تک سایت ها برده شود.
سایتی که شما ذکر کردید معتبر نیست و طبیعتا رم 4 هم به قیمت خیلی ارزانی تهیه کردید.
موفق باشید.
hassanfe
January 2nd, 2015, 20:57
سلام
کسی که موقع انتخاب اسم برای سایتش به خودش زحمت نمیده و یه سرچ بزنه که ببینه این اسم قبلا استفاده شده یا نه و بعد از متوجه شدن هم هیچ کاری نمیکنه مشخصه که عاقبت کارش چی میشه.
s0NY
January 2nd, 2015, 21:01
معلوم است همه بازاریابی می کنند :|
با یک سرچ راحت میتوانین متوجه بشوید:|
omid3963
January 2nd, 2015, 21:06
ایشون چندوقت پیش به من هم آفر سرورمجازی داد.
خداروشکر که سفارش ندادم.
farsvps.com
January 2nd, 2015, 21:32
به به...بنده از ایشون یک سرور مجازی فرانسه گرفتم بعد 8 روز متوجه شدم سرور فرانسه را به آلمان آورده!!!!
کلی داستان داشتیم تا پولمو با کسر هزینه آی پی پس داد!!!
اینجا هم تاپیک زدم تا بقیه متوجه بشن اما مدیران پاک کردند!
برخورد طلبکارانه هم دارند متاسفانه!
بگذریم.پیگیر باشید از سمت پلیس فتی
omidppm
January 3rd, 2015, 00:13
بهترین راه این هست به همه گفته شود که از جای معتبر و با تحقیق قبلی خرید کنید تا این که اسم تک تک سایت ها برده شود.
سایتی که شما ذکر کردید معتبر نیست و طبیعتا رم 4 هم به قیمت خیلی ارزانی تهیه کردید.
موفق باشید.
تند نرو دوست عزیز
شما فکر کردی خودت خیلی معتبری؟؟؟بیخود و بیجهت جبهه نگیر،وبدون اینکه از چیزی خبر داشته باشی واجب نیست گذافه گویی کنی قیمت رم 4 تو سایت ما 70000تومان است
دوستان اصل ماجرا این بود که این آقای وان سرور توسط یکی از دوستان من معرفی شدند که داشتند سایتشون رو جمع میکردند خواستند مشتریانشون رو انتقال بدهند به ما و ما نمیخواستیم انتقال بدیم در حقیقت ما نمیخواستیم قبول کنیم ولی به اصرار دوستمان قبول کردیم و دیتابیس whmcs سایت ایشون رو به سایت خودمان اضافه کردیم
بعد از اضافه شدن مشتریان دیدیم که ایشون اصلا اطلاعاتی از سرورهای مجازی و هاست داخل پنل کاربری مشتریها وارد نکرده و من به شخصه گفتم که من دیگر سررها وسایتهای شما رو انتقال نمیدم و رد کردم درخواستشون رو واین موضوع هیچ ربطی به ما نداره