ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برای هر سرور مجازی یه آی پی؟

demonvictor
January 2nd, 2015, 16:09
درود
من یه سرور اختصاصی تهیه کردم و الآن سوالم اینه که برای ایجاد هر سرور مجازی نیاز به یه ای پی اختصاصی هستش یا اینکه میشه روی یه دونه ای پی هم سرور مجازی متفاوت ایجاد کرد؟اگه اره به چه شکل؟
سوال بعدی که داشتم این هستش که میشه روی یه سرور مجازی روی یکی از یوضر هاش سیستم عامل لینوکس نصب کنیم و روی یه حالت دیگه اش یا یه یوضر دیگه اش یه سیستم عامل دیگه نصب کنیمیعنی دو سیستم عامل مجزا در یک سرور مجازی.
ممنون میشم این دو تا سوالم رو هم جواب بدین هم اینم که اموزش مروبطه شو ارایه بدین.یعنی اگه اره آموزشش رو بدین.
مرسی

TheEnnd
January 2nd, 2015, 16:33
فکر نمیکنم بتونین اینکارو انجام بدین شما روی سیستم خودتون 2 ویندوز مجزا نصب کنین موقع اجرا میگه کدومو بالا بیارم هردو رو که بالا نمیاره

k-h
January 2nd, 2015, 16:38
درود
برای هر ای پی یک یک سرور مجازی با یک سیستم عامل میتونید فقط نصب کنید.
برای اینکه بتونید چندین سرور مجازی داشته باشید از سیستم های مجازی ساز های مختلف استفاده کنید.

mobinhost.in
January 2nd, 2015, 16:42
دوست من شما برای هر ای پی می توانید یک سیتم عامل نصب کنید
روش وجود دارد که شما با روش پورت فوروارد روی یک ای پی چند مشاین مجازی بالا بیارید که مناسب فروش نیست یقینا و برای کسی مناسب هست که خودش مدیر سرور هست و ای پی کم اره و میخاد چند سرویس رو فعال کنه

سوال دوم وقی روی یک ماشین مجازی به فرض ویندوز نصب کردین
باید روی اون یه ای پی ست کنید و به مشتری تون ارائه کنید

مثلا اگر روی یک ماشین مجازی دیگر لینوکس بالا اوردین بش ای پی می دهید و سرور رو به نام لینوکس تحویل می دهید با اون ای پی مخصوصی که ست کردین

demonvictor
January 2nd, 2015, 17:09
فکر نمیکنم بتونین اینکارو انجام بدین شما روی سیستم خودتون 2 ویندوز مجزا نصب کنین موقع اجرا میگه کدومو بالا بیارم هردو رو که بالا نمیاره

خب اوکی دقیقا همین حالت هم باشه عالیه.چون من فقط برای کار خودم میخوام.یعنی هم لینوکس لازم دارم همم ویندوز.برای همین ممنون میشم که بهم بگین که چطوری باید اینکارو کنم.
دیگه برای این دوتا که برای کارای خودم میخوام الکی ای پی اختصاصی نگیرم براش.
ehsaan
January 2nd, 2015, 17:18
خب خیلی راحت 2تا سرور مجازی با یگ آی پی آماده کنید. هر گدوم رو لازم داشتید روشنش کنید. وقتی با b کار دارید a رو خاموش کنید و b رو روشن :d

demonvictor
January 2nd, 2015, 18:00
خب خیلی راحت 2تا سرور مجازی با یگ آی پی آماده کنید. هر گدوم رو لازم داشتید روشنش کنید. وقتی با b کار دارید a رو خاموش کنید و b رو روشن :d

واقعا ممنونم.عالی بود.فقط شدنیه دیگه؟

RoobinaServer
January 2nd, 2015, 18:15
واقعا ممنونم.عالی بود.فقط شدنیه دیگه؟

دو تا سرور مجازی یا 100 تا سرور مجازی با سیستم عامل های مختلف هم میتوانید بسازید (در صورت داشتن منابع سخت افزاری مثل هارد و ...) و بعد با هر کدام کار دارید آن را روشن کنید و مابقی را خاموش کنید. چون همزمان روشن بشه شبکه کانفلیکت پیش میاد.

باتشکر