PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیازمند چند نویسنده ی ماهر - با حقوق عالی

HiradHost
January 2nd, 2015, 14:17
با سلام
برای وب سایت my-writer.ir (نویسنده من) نیازمند نویسنده ی ماهر هستیم.
داشتن شرایط زیر الزامی می باشد:
1-داشتن سن 18 سال به بالا
2-تایپ سریع و داشتن سواد نوشتن در سطح کیفی بالا
3-تسلط کامل به وردپرس-جوملا-نیوک و سایر سیستم مدیریت محتوا
4-تسلط کامل به html
5-تسلط کامل با انواع تگ ها ، برچسب گذاری و سئو
6-داشتن حداقل دوسال سابقه ی وب نویسی در وب سایت های مختلف
7-تسلط کامل به سی پنل-دایرکت ادمین-پلسک-ویندوز سرور - IIS و لیچر(انتقال دهنده ی لینک)
8-مسلط به زبان انگلیسی و عربی
9-مدت زمان آنلاین بودن حداقل 8 تا 12 ساعت
----
دوستانی که شرایط فوق را دارا می باشند مشخصات زیر را برای ما ارسال نمایند
1-نام و نام خانوداگی
2-شماره کارت بانکی
3-ارسال رزومه ی خود در یک فایل به صورت کامل در یک فایل zip
4-شهر محل سکونت
5-شماره تلفن ثابت و همراه
6-آدرس ایمیل
7-سن
8-میزان تحصیلات
مشخصات فوق را به ایمیل mywriter90@yahoo.com ارسال نمایید
برای گفتگوی زنده میتوانید با آی دی یاهو mywriter90 در ارتباط باشید

---
دوستانی هم که مهارت های فوق را به صورت کامل ندارند میتوانند با آی دی یاهو ذکر شده در تماس باشند برای آموزش و فعالیت در بخش های دیگر

!MihanIt!
January 2nd, 2015, 14:29
برای تیم نویسندگی هست؟

HiradHost
January 2nd, 2015, 14:30
برای تیم نویسندگی هست؟

بله دوست عزیز

!MihanIt!
January 2nd, 2015, 14:31
من هستم ولی چند مورد شرایط رو ندارم

HiradHost
January 2nd, 2015, 14:34
من هستم ولی چند مورد شرایط رو ندارم

برای گفتگوی زنده میتوانید با آی دی یاهو ذکر شده ارتباط برقرار کنید
mywriter90

سرزمین
January 2nd, 2015, 14:37
سلام

لازم دونستم یه سری موارد رو عرض کنم:

شرایط شما کلی هستش و فکر نمیکنم کسی این شرایط رو دارا باشه

1- بنده فکر نمی کنم کسی باشه که به تمامی سیستم های مدیریت محتوای آشنایی کامل داشته باشه و حرفه ای باشه چون اینقدر سیستم های مدیریت محتوا زیاد هستن که هر کسی به فرض با یکی از اونها به صورت حرفه ای کار بکنه وقت زیادی ازش گرفته میشه و شما باید کیفیت رو در نظر بگیرید نه کمیت شاید کسی بگه بلدم اما ...

2- کسی اسکن کارت ملی و آدرس دقیق منزل رو برای رزومه ارسال نمیکنه چون در رزومه موارد دیگری اهمیت داره و این موارد در حاشیه هستن

3- برای چی باید یک نویسنده به این موارد آشنایی کامل داشته باشه؟ تسلط کامل به سی پنل- دایرکت ادمین- پلسک- ویندوز سرور - iis و لیچر(انتقال دهنده ی لینک)

در انتها میتونم بپرسم شخصی که مسلط به تمامی این موارد هست چه میزان حقوق در نظر گرفتین؟

HiradHost
January 2nd, 2015, 14:44
سلام

لازم دونستم یه سری موارد رو عرض کنم:

شرایط شما کلی هستش و فکر نمیکنم کسی این شرایط رو دارا باشه

1- بنده فکر نمی کنم کسی باشه که به تمامی سیستم های مدیریت محتوای آشنایی کامل داشته باشه و حرفه ای باشه چون اینقدر سیستم های مدیریت محتوا زیاد هستن که هر کسی به فرض با یکی از اونها به صورت حرفه ای کار بکنه وقت زیادی ازش گرفته میشه و شما باید کیفیت رو در نظر بگیرید نه کمیت شاید کسی بگه بلدم اما ...

2- کسی اسکن کارت ملی و آدرس دقیق منزل رو برای رزومه ارسال نمیکنه چون در رزومه موارد دیگری اهمیت داره و این موارد در حاشیه هستن

3- برای چی باید یک نویسنده به این موارد آشنایی کامل داشته باشه؟ تسلط کامل به سی پنل- دایرکت ادمین- پلسک- ویندوز سرور - iis و لیچر(انتقال دهنده ی لینک)

در انتها میتونم بپرسم شخصی که مسلط به تمامی این موارد هست چه میزان حقوق در نظر گرفتین؟

با سلام
خیلی ممنون از نظر شما
1-دوست عزیز منظور از تسلط به مدیریت محتوا پست و برچسب گذاری هست که هر نویسنده ای راحت باید این کار را بلد باشه
2-برای این گفتیم که اسکن کارت ملی و آدرس دقیق که هویت شخص مورد نظر را بدانیم و همینطور مکاتبات کمتر شود و درصورت تایید دیگر نیاز به ارسال چیز دیگری نباشد
3-وب سایت هایی هستند که فیلم ،نرم افزار و... باید برای پست هاشون باشه به همین دلیل نیاز هست که نویسنده این قابلیت را داشته باشد که پست دانلود بگذارد
حقوق نویسنده به تعداد پست های وی در طول ماه بستگی دارد و متغیر می باشد.
موفق و پیروز باشید/

سرزمین
January 2nd, 2015, 14:50
پیشنهاد می کنم رزومه رو ببینید و پس از پذیرفتن فرد، اسکن کارت ملی رو درخواست کنید (که البته اگه بنده باشم لزومی نمیبینم که مدارکم رو برای نویسندگی ارسال کنم)

TheEnnd
January 2nd, 2015, 14:53
پیشنهاد می کنم رزومه رو ببینید و پس از پذیرفتن فرد، اسکن کارت ملی رو درخواست کنید (که البته اگه بنده باشم لزومی نمیبینم که مدارکم رو برای نویسندگی ارسال کنم)

حق با شماست منم تو یاهو بهشون گفتم

HiradHost
January 2nd, 2015, 15:30
دوست عزیز هر کس یک نظری دارد اما اگر کسی واقعا قصد کار کردن داشته باشد رزومه به همراه کارت ملی را ارسال خواهد کرد و ما هم حتما از وی استقبال خواهیم کرد.

- - - Updated - - -

دوستانی هم که مهارت های فوق را به صورت کامل ندارند میتوانند با آی دی یاهو ذکر شده در تماس باشند برای آموزش و فعالیت در بخش های دیگر

mojtaba2420
January 2nd, 2015, 19:47
سلام.
من چند سال سابقه نویسندگی دارم و بقیه موارد.
ولی این ارسال مدارک شناسایی برای چی هست ؟؟؟ :| عذر میخوام ببخشید ولی مطمئن باشیم استفاده دیگه ای نمیشه از این مدارک ؟؟

Farzinn
January 2nd, 2015, 23:28
درود
منم هستم ولی این اطلاعات شناسنامه یا اسکن واسه چه چیزی هست ؟
HiradHost
January 2nd, 2015, 23:49
سلام.
من چند سال سابقه نویسندگی دارم و بقیه موارد.
ولی این ارسال مدارک شناسایی برای چی هست ؟؟؟ :| عذر میخوام ببخشید ولی مطمئن باشیم استفاده دیگه ای نمیشه از این مدارک ؟؟

با سلام
خیال شما راحت باشد که این مدارک فقط برای شناسایی فرد مقابل می باشد و به یگانگی خدا قسم که استفاده ی دیگری ندارد.

- - - Updated - - -

درود
منم هستم ولی این اطلاعات شناسنامه یا اسکن واسه چه چیزی هست ؟
با سلام
دوست عزیز فقط اسکن کارت ملی برای این می باشد که ما فرد مورد نظر خودمان را بشناسیم و بدانیم طرف حساب ما چه کسی می باشد.

Farzinn
January 3rd, 2015, 00:06
با سلام
خیال شما راحت باشد که این مدارک فقط برای شناسایی فرد مقابل می باشد و به یگانگی خدا قسم که استفاده ی دیگری ندارد.

- - - Updated - - -

با سلام
دوست عزیز فقط اسکن کارت ملی برای این می باشد که ما فرد مورد نظر خودمان را بشناسیم و بدانیم طرف حساب ما چه کسی می باشد.

شما اگر امکانش هست اون اسکن کارت رو کنسل کنی خیال خیلی از عزیزان سوده تر میشه
HiradHost
January 3rd, 2015, 13:33
شما اگر امکانش هست اون اسکن کارت رو کنسل کنی خیال خیلی از عزیزان سوده تر میشه
با سلام
کسانی که مشکل با اسکن کارت دارند میتوانند با آی دی یاهو mywriter90 در ارتباط باشند.

- - - Updated - - -

دوستان دیگر نیاز به ارائه اسکن کارت ملی و آدرس دقیق منزل نیست
فرم ویرایش شد.