توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر لینک های داخلی
demonvictor
January 3rd, 2015, 15:20
عرض سلام و خسته نباشید.
من زمان ایجاد بخش ها و صفحات سایتم توی انتخاب نام لینک ها دقت لازم رو نداشتم.و الان اسامی لینک هارو تغییر دادم و صفحاتی کلا جدید ایجاد کردم و محتویات اون صفحات رو به صفحات جدیدی انتقال دادم.
مشکلم الآن اینجاست که صفحات قبلی توی گوگل هستن الان من چطوری میتونم اون صفحات رو جذف کنم بطوری که اگه کسی وارد اون لینک ها شدش به صفحه ی جدید منتقل بشه همچنین اعتبار اون لینک که از سمت گوگل هستش در صورت حذف کردن صفحه اش از روی هاستم به لینک جدید منتقل بشه؟
ممنون میشم که راهنماییم کنین.
تشکر کامل رو بابت راهنمایی های قبل داشتم.
- - - Updated - - -
کسی نیستش که راهنماییمون کنه؟
hasanazizi
January 3rd, 2015, 15:31
نمیشه فقط باید 404 رو تغییر بدین در موقع دریافت ارور ریدارکت بشه صفحه اول سایت تا سایتت کمتر ارور بخوره تو وب مستر
سی ام اس سایتت چیه تا بهتر بگم
demonvictor
January 7th, 2015, 08:04
نمیشه فقط باید 404 رو تغییر بدین در موقع دریافت ارور ریدارکت بشه صفحه اول سایت تا سایتت کمتر ارور بخوره تو وب مستر
سی ام اس سایتت چیه تا بهتر بگم
متوجه نشدین.ببینین اصلا من با 404 مشکلی ندارم.من میگم اون لینکی که الآن از بین بردمش دارای اعتبار هستش بالاخره و توی گوگل ایندکس شده.من میخوام که اعتبارش رو به صفحه ی جدیدی که ساختم منتقلش کنم.دقیقا همون کد ریدایرکت 301.از دستورای مربوطه اش استفاده کردم اما اصلا ریدایرکت نشدن.
- - - Updated - - -
ممنون میشم اگه کسی راهنماییم کنه که چطور میشه کد 301 رو قرار دادش.چون من طبق آموزش هایی که توی گوگل بود پیش رفتم و سایتم اررور 500 رو دادش.
ممنون
secureconfig
January 7th, 2015, 08:10
کدهایی که در htaccess. قرار داده اید را ارسال کنید تا بررسی کنیم - علت ارور 500 یکی اشتباه در کد های htaccess. هست و دیگری تنظیمات اشتباه وب سرور.
موفق باشید./
demonvictor
January 7th, 2015, 11:01
کدهایی که در htaccess. قرار داده اید را ارسال کنید تا بررسی کنیم - علت ارور 500 یکی اشتباه در کد های htaccess. هست و دیگری تنظیمات اشتباه وب سرور.