توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد انتخاب مشتری سی پنل / دایرکت
!MihanIt!
January 2nd, 2015, 11:49
دوستان امکان داره مشتری در محصولات میزبانی وب
سی پنل رو انتخاب کنه سیستم خود به خود سی پنل رو ایجاد کنه
یا
دایرکت رو انتخاب کنه و...
اگر میشه راه حل بفرمایید ممنون
:x زنگنه./
novin-web
January 2nd, 2015, 11:53
سلام
بله
فقط کافیه ماژول مریوطه رو از قسمت سرویس ها متصل کنید.
m0rt3za
January 2nd, 2015, 11:55
سلام
منظورتون اینه که شما پکیج ها رو بسازید در whmcs در بخش تنظیمات محصول کاربر یکی از کنترل پنل ها رو انتخاب کنه و طبق انتخاب کاربر هاست در سرور سی پنل یا دایرکت ادمین ساخته بشه؟
به صورت پیش فرض فکر نمیکنم چنین امکانی باشه
معمولا پکیج های سی پنل و دایرکت ادمین در قسمت محصولات whmcs به صورت مجزا تعیین میشه
مگر اینکه چنین ماژولی نوشته شده باشه یا بنویسید
اگر من منظورتون رو متوجه نشدم کامل تر توضیح بدید لطفا
!MihanIt!
January 2nd, 2015, 11:57
سلام
بله
فقط کافیه ماژول مریوطه رو از قسمت سرویس ها متصل کنید.
سلام
منظورتون اینه که شما پکیج ها رو بسازید در whmcs در بخش تنظیمات محصول کاربر یکی از کنترل پنل ها رو انتخاب کنه و طبق انتخاب کاربر هاست در سرور سی پنل یا دایرکت ادمین ساخته بشه؟
به صورت پیش فرض فکر نمیکنم چنین امکانی باشه
معمولا پکیج های سی پنل و دایرکت ادمین در قسمت محصولات whmcs به صورت مجزا تعیین میشه
مگر اینکه چنین ماژولی نوشته شده باشه یا بنویسید
اگر من منظورتون رو متوجه نشدم کامل تر توضیح بدید لطفا
ممنون منتظر نظر دوستان دیگه هستم
jahromweb
January 2nd, 2015, 12:09
تاجایی که میدونم در whmcs نمیشه ولی میشه اسکریپتی رو نوشت که کاربر تیک بزنه و ... در اخر هم در پنلش سرویس ثبت بشه.
فک کنم پارس پک درمورد سرویس هاست همین کار رو کرده(البته اون بین ایران و خارج انتخاب میکنید)
!MihanIt!
January 2nd, 2015, 12:15
تاجایی که میدونم در whmcs نمیشه ولی میشه اسکریپتی رو نوشت که کاربر تیک بزنه و ... در اخر هم در پنلش سرویس ثبت بشه.
فک کنم پارس پک درمورد سرویس هاست همین کار رو کرده(البته اون بین ایران و خارج انتخاب میکنید)
پارس پک که واقعا کلا تغییرش داده خیلی بهش اضافه کرده
jahromweb
January 2nd, 2015, 12:21
نیازی به تغییر به اندازی پارس پک نیست
فقط یک جور باشد که اطلاعات را به whmcs ارسال کند