PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نویسندگی در سایت واریز خارجی فیلم , سریال , برنامه , بازی

amirreza0
January 1st, 2015, 23:05
با سلام و احترام خدمت دوستان گرامی

همان طور که میدانید سایت های واریز خارجی فایل های فیلم و سریال یا برنامه یا بازی مورد نظر خود را در اپلود سنتر های مختلف اپلود میکنند و از دانلود فایل هایشان کسب درامد میکنند

دوستانی که علاقه مند به نویسندگی هستند باید چگونگی کار با وردپرس و اپلود سنتر ها رو بدانند

تمامی اطلاعات پست ها به زبان انگلیسی است به راحتی از سایت imdb پیدا میشوند و تا جایی که امکان دارد پست های سایت باید شبیه بقیه پست های سایت منتشر شوند, از هر اپلود سنتری و هر تعداد که خواستید میتونید برای اپلود فایل ها استفاده کنید, تعداد پست هم در روز هر تعداد که خواستید میتونید منتشر کنید
هر زمان هز تعداد هز کجا هر زمینه ای ( فیلم , سریال , بازی , برنامه ) خواستید میتوانید پست بزنید :d( پست های تکراری پاک میشود )

تعداد دانلودی که از فایل ها به عمل می اید به طور میانگین به این شکل است : ( تصاویر را ببینید )
http://www.axgig.com/images/57688379374701690100.jpg
http://www.axgig.com/images/95468893502765412496.jpg

درامد شما هم از اپلود سنتر هست هرچه تعداد بیشتر فیلم یا سریال یا بازی و برنامه منتشر شود تعداد دانلود بالا میرود و درامد شما هم افزایش میابد

دوستانی که علاقه مند هستند با ای دی من تماس بگیرند تعداد نویسنده ها محدود است. ای دی: amirreza.akcent

Farzinn
January 1st, 2015, 23:40
درود !

خب این یعنی چی الان ؟کمی توضیحات مختصری در موردش بگین

amirreza0
January 2nd, 2015, 00:19
درود !

خب این یعنی چی الان ؟کمی توضیحات مختصری در موردش بگین

اینقدر توضیح دادم :d احتمالا گنگ بوده

ببینید شما در سایت پست فیلم و سریال و بازی و موسیقی و کتاب و نرم افزار ( هر زمینه ای که علاقه داشتید ) فایل ها رو در اپلود سنتر ها میریزید درامد شما هم از طریق اپلود سنتر ها خواهد بود
در تعداد , نوع , زمان , ... محدودیتی نیست ;)

Farzinn
January 2nd, 2015, 00:30
اینقدر توضیح دادم :d احتمالا گنگ بوده

ببینید شما در سایت پست فیلم و سریال و بازی و موسیقی و کتاب و نرم افزار ( هر زمینه ای که علاقه داشتید ) فایل ها رو در اپلود سنتر ها میریزید درامد شما هم از طریق اپلود سنتر ها خواهد بود
در تعداد , نوع , زمان , ... محدودیتی نیست ;)

خب این درآمد رو کی میده ؟

amirreza0
January 2nd, 2015, 00:43
خب این درآمد رو کی میده ؟

اپلود سنتر دیگه اون قسمت earn money هر اپلود سنتری رو خونده باشید توضیح داده

ebiram1
January 2nd, 2015, 11:05
شما نویسنده رایگان میخواید که هرچی از آپلوسنتر درآمد داشت واسه خودش؟

خب اینکه نمیصرفه مگه چقد بازدید دارید؟

amirreza0
January 8th, 2015, 16:18
شما نویسنده رایگان میخواید که هرچی از آپلوسنتر درآمد داشت واسه خودش؟

خب اینکه نمیصرفه مگه چقد بازدید دارید؟

والا سایت که وی ای پی نیست که بشه درامد نویسنده داد ولی روزانه بالای 1200 ای پی دارد لیست دانلود ها از اپلودسنتر ها رو به طور میانگین تو تصویر گذاشتیم میتونید ببینید
از تعداد دانلود کی از هر فایل میشه میشه گفت به طور میانگین از هر فیلم 200-300 در میاد که همون قیمت هر پست حساب میشه

xwoman2
January 8th, 2015, 16:55
درود
ادرس رو محبت میکنید؟ چه قدر بازدید داره؟
تو مایه های warez bb یا tehparadox هست ؟
بازدیدش ایرانی هست یا خارجی؟ چون آپلود سنتر ها به بازدید ایرانی زیاد پول نمیدن :D
اطلاعات رو برام پیغام خصوصی کنید.
ای دی تون رو هم اد کردم لطفا اکسپت کنید.
با تشکر

amirreza0
January 10th, 2015, 14:35
درود
ادرس رو محبت میکنید؟ چه قدر بازدید داره؟
تو مایه های warez bb یا tehparadox هست ؟
بازدیدش ایرانی هست یا خارجی؟ چون آپلود سنتر ها به بازدید ایرانی زیاد پول نمیدن :D
اطلاعات رو برام پیغام خصوصی کنید.
ای دی تون رو هم اد کردم لطفا اکسپت کنید.
با تشکر

فرستاده شد

peymankazemi
January 10th, 2015, 15:59
با سلام لطفا آدرس بفرستید بررسی کنم

amirreza0
January 16th, 2015, 00:03
با سلام لطفا آدرس بفرستید بررسی کنم

پ خ شد ;)

farfamily
January 16th, 2015, 00:18
با ایدی