ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بالا نیامدن سایت ها بعد از انتقال به سرور جدید

ixpro
January 1st, 2015, 14:25
سلام ، بنده یک سری سایت هایی که رو یک سرور دیگر بود بصورت فول بک آپ از یوزرهای آن بک آپ تهیه کردم ، و روی سرور جدید خود ریستور کردم ، و تمامی دی ان اس های مربوطه را به آدرس آی پی سرور جدید نیز تغییر دادم ، ولی حال مشاهده میشه که سایت ها منتقل شدن و دی ان اس های آن ها بدرستی روی آی پی سرور جدید ست هستند ولی متاسفانه باز نمیشوند . ولی در هویز گرفتن دی ان اس ها بدرستی است و آی پی آنها نیز بدرستی درج شده .
تنظیمات خاص دیگری باید انجام بدم؟ من از whm / cpanel استفاده می کنم.

007
January 1st, 2015, 14:29
سلام ، بنده یک سری سایت هایی که رو یک سرور دیگر بود بصورت فول بک آپ از یوزرهای آن بک آپ تهیه کردم ، و روی سرور جدید خود ریستور کردم ، و تمامی دی ان اس های مربوطه را به آدرس آی پی سرور جدید نیز تغییر دادم ، ولی حال مشاهده میشه که سایت ها منتقل شدن و دی ان اس های آن ها بدرستی روی آی پی سرور جدید ست هستند ولی متاسفانه باز نمیشوند . ولی در هویز گرفتن دی ان اس ها بدرستی است و آی پی آنها نیز بدرستی درج شده .
تنظیمات خاص دیگری باید انجام بدم؟ من از whm / cpanel استفاده می کنم.

س یک نمونه از سایت ها رو بفرمایید
ارادت

!MihanIt!
January 1st, 2015, 14:55
لطفا نمونه بدید چک بکنم

hasanazizi
January 1st, 2015, 15:01
سلام دوست عزیز نمونه سایت بدید شاید تونستیم مشکل رو حل کنیم

ourweb
January 1st, 2015, 15:01
با من در یاهو در ارتباط باشید تا براتون درست کنم .

ixpro
January 1st, 2015, 15:19
یکسری از سایتاش باز میشوند یک سری دیگه نمیشه ، بنظر شما چی باید کرد ؟
در ضمن به بخش dns zone editor در whm میرم یک یوزر جدید که تازه انتقال دادم رو ادیت می کتم میبینم تو دی ان اس آدرس دی ان اس همین سرور روش هست ، در صورتی که من آی پی جدید رو دی ان اس های دامنه ها ست کردم و آنها باید با دی ان اس خودشان بالا بیاد. در به تصویر زیر نگاه کنید.:
24439

- - - Updated - - -

تماس گرفتم نبودید.

mailportal
January 1st, 2015, 15:21
سلام
دوست گرامی
به احتمال شما هنوز a record های دی ان اس ها رو ست نکرده اید ، آیا این مورد را انجام داده اید؟

ixpro
January 1st, 2015, 15:29

تماس گرفتم نبودید.
از کدام بخش؟

- - - Updated - - -

سلام
دوست گرامی
به احتمال شما هنوز a record های دی ان اس ها رو ست نکرده اید ، آیا این مورد را انجام داده اید؟

از کدام بخش باید این کار رو انجام بدم؟